shopify analytics ecommerce

Review: Freds Bouwtekeningen (Fred Schouten)

Review: Freds Bouwtekeningen (Fred Schouten)

8 Comments

 • Robbert schreef:

  Een tijdje geleden heb ik de bouwtekeningen van Fred gekocht en ben hier zeer tevreden over. er zitten echt super veel bouwtekeningen in en ik kan er goed mee overweg.

  ook heb ik fred af en toe om hulp/advies gevraagd, en hij reageert gewoon altijd goed vaak zelfs binnen 24 uur. ook de nieuwe bouwtekeningen die fred regelmatigt toevoegt zijn goed, vaak beter dan die in het originele zitten!

  5
 • Maarten schreef:

  ik ben hier ook blij mee. Ik heb mijn zwager ook aangeraden om freds bouwtekeningen aan te schaffen en dat heeft hij dan ook gedaan!

  5
 • Peter schreef:

  Vorige week na het lezen van deze review met Freds Bouwtekeningen aan de slag gegaan en inderdaad: je krijgt wat je verwacht: 10.000 bouwtekeningen van alles en nog wat.
  De bouwtekeningen vind ik zeer bruikbaar en het feit dat er regelmatig nieuwe bouwtekeningen worden toegevoegd vind ik een groot pluspunt. Er zitten wel wat Engelse bouwtekeningen bij, maar Fred heeft mij toegezegd dat hij druk bezig is om ze allemaal Nederlands te maken, dit valt ook te zien aan de nieuwe bouwtekeningen die worden toegevoegd. Een prima koop dus!

  4
 • Lies schreef:

  Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat Fred Bouwtekeningen een prima pakket is en deze review precies zegt waar het op slaat.
  Je krijgt meer dan 10.000 bouwtekeningen en er worden telkens nieuwe bouwtekeningen toegevoegd. Ook ik ben erg tevreden!!

  5
 • Piet schreef:

  Op aanraden van deze review gister ook Freds Bouwtekeningen aangeschaft en alles ziet er inderdaad heel netjes en overzichtelijk uit. Je krijgt 10.000 bouwtekeningen en je kunt deze allemaal direct downloaden als je wilt, klasse voor Fred!

  5
 • Robben schreef:

  Met deze bouwtekeningen heb ik mijn nieuwe tuinmeubelen gemaakt, erg tevreden mee. Support van Fred is ook erg goed.

  4
 • Bertus schreef:

  Erg tevreden met Fred’s Bouwtekeningen, zeker een aanrader!!!

  5
 • Appie van den Bosch schreef:

  Ik heb een nieuwe pc gekocht en ben van provider veranderd maar nu kan ik niet meer op de member pagina komen, heb gebruikersnaam en wachtwoord kan u mij helpen?

  0

Laat een reactie achter


Name (required)

Email (required)

Website