shopify analytics ecommerce

Review: Alles over Groene Smoothies (Liselot Vermeer)

Review: Alles over Groene Smoothies (Liselot Vermeer)

Gemaakt door:
Liselot Vermeer
Version:
1.0
Price:
29,95 euro

Reviewed by:
Rating:
5
On 17 februari 2016
Last modified:16 februari 2016

Summary:

Alles over Groene Smoothies review.

Vandaag plaatsen we onze review over het ebook Alles over Groene Smoothies van Liselot Vermeer.

Toen we wat door de hitlijsten van PayPro.nl zaten te scrollen, kwamen we dit ebook namelijk tegen en besloten we om zelf met het ebook aan de slag te gaan.

Nu het langzamerhand weer een beetje lente wordt, is het toch wel lekker om een gezonde smoothie te kunnen maken, en dus waren we ook wel benieuwd naar wat Liselot ons zou vertellen in haar ebook.

Twijfel je dus nog of je het Alles over Groene Smoothies aan moet schaffen en of het wat voor jou is? Lees dan hieronder onze mening, review en ervaringen.

Wie is Liselot Vermeer?

Liselot is de maakster en verkoopster van het Alles over Groene Smoothies ebook.

Liselot schrijft op haar website dat ze last had van een auto-immune aandoening. Ze voelde haarzelf ziek en lusteloos, maar kwam pakweg zes jaar geleden een ‘voedingsgeheim’ tegen waardoor ze in één dag meer energie en vitaliteit kreeg.

Dit ‘voedingsgeheim’ heeft natuurlijk te maken met groene smoothies, en daarover vertelt ze alles in haar ebook Alles over Groene Smoothies

Wanneer we verder gaan zoeken naar Liselot Vermeer zien we dat ze haar boek ook via Bol.com verkoopt, en dat ze gastschrijver is voor verschillende gezondheid/afvallen blogs. Hier vertelt ze ook over groene smoothies.

Het mag dus wel duidelijk zijn dat Liselot weet waar ze het over heeft, en dat ze daadwerkelijk een ‘expert’ is als het om gezonde smoothies gaat.

Wat wordt er beloofd?

Liselot Vermeer.

Liselot Vermeer.

Liselot vertelt dat je dankzij gezonde, groene smoothies meer energie krijgt, gezonder word en een slanker lichaam krijgt.

Groene smoothies zijn uitermate geschikt voor mensen die een opgeblazen gevoel hebben, en daar vanaf willen. Maar ook voor mensen die zichzelf gezonder en fitter willen voelen.

Door groene smoothies te maken en te nuttigen ga je een gezondere levensstijl kweken, en ga gelukkiger door het leven, waardoor je dus ook weer fitter en beter in je vel gaat zitten.

Je krijgt een beter immuunsysteem, krijgt meer energie, zit lekkerder in je vel, slankt er van af en een smoothie is ook nog eens lekker.

Liselot zegt dat groene smoothies voor haar echt ‘haar redding’ zijn geweest, en dat ze haar vrienden en familie ook heeft geholpen. Ook haar vrienden en familie zouden beter in hun vel zitten door de hulp van Liselot.

Wij zijn benieuwd naar wat we gaan aantreffen!

Wat krijg je?

Alles over Groene Smoothies heeft twee versies, en wij zijn voor de Gouden versie gegaan.

Hierbij krijg je het ebook Alles over Groene Smoothies, en de bonussen 50 Gezonde Fruit Smoothies, Smoothie Dieet Schema en het ebook Afvallen met Fruit Smoothies.

Wanneer je het Alles over Groene Smoothies ebook besteld, kun je direct na betaling alle ebooks downloaden.

Je ziet gelijk dat er veel tijd en aandacht aan het in elkaar zetten van het ebook is gestoken.

De vormgeving is prima voor elkaar, en alles ziet er gewoon netjes en verzorgd uit.

Liselot vertelt je alles over groene smoothies wat je maar moet weten. Wanneer je het beste smoothies kunt gebruiken, wat de meest geschikte blender is, hoe je smoothies moet maken en ook recepten voor lekkere, gezonde smoothies.

Alle recepten zijn netjes voorzien van afbeeldingen, recepten en bereidingswijze.

Wij hebben een aantal smoothies klaargemaakt en inderdaad… ze zijn makkelijk en snel klaar te maken en ook nog eens lekker ook.

Na een week voelden we ietwat fitter en merkten we dat onze huid er ook gezonder uit kwam te zien.

Ook de bonussen zijn van uitstekende kwaliteit en vinden we eigenlijk alleen al de drie tientjes waard.

Is Alles over Groene Smoothies zijn geld waard?

Alles over Groene Smoothies kost 29,95 euro (de Zilver-versie een tientje minder) en dat vinden we een prima prijs voor wat je krijgt.

Je krijgt inderdaad een ebook met daarin alles over groene smoothies en ook de bonussen zijn een mooie toevoeging.

Als jij altijd al gezonde, groene smoothies klaar had willen maken, maar geen idee had waar te beginnen. Dan is dit ebook echt voor jou.

Je zult jezelf fitter en gezonder voelen, beter in je vel komen te zitten en een mooiere huid krijgen (met alle bijkomende voordelen).

Je kunt het Alles over Groene Smoothies ebook gewoon 30 dagen uitproberen. Mocht je het niks vinden, dan stuur je binnen 30 dagen na aanschaf Liselot gewoon een mailtje, en je geld zal zonder problemen worden teruggestort.

Alles over Groene Smoothies krijgt van ons 5 sterren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

Laat een reactie achter


Name (required)

Email (required)

Website