shopify analytics ecommerce

Review: Simpel Slank (Bernard Favier)

Review: Simpel Slank (Bernard Favier)

1 Comment

 • Deborah schreef:

  Ik vind het vreemd dat er vrijwel geen reviews te vinden zijn van mensen die dit echt hebben geprobeerd. Behalve op de site van het product zelf na dan, misschien zoek ik niet goed.
  Ik wil zelf graag 20 kilo afvallen, en als het lukt zelfs 30. Ik heb het boek maandag gekocht, het hele hormoon-verhaal klinkt gewoon heel logisch.
  Ik ben nu aan mijn derde dag bezig en ik merk echt al verschil! Mijn weegschaal geeft 1.2 kilo minder aan (kan ook gedeelte vocht zijn) maar dat is niet eens de grootste verandering. Ik merk vooral dat ik meer energie heb, waar ik voorheen moest vechten om tot 21:30 wakker te blijven, ging ik gisteren even voor middernacht pas slapen en werd om 6 uur echt fris wakker, ik kan me de laatste keer niet heugen dat ik zo makkelijk uit bed kon komen! Ik heb ook heel vast geslapen en zit letterlijk beter in mijn vel.
  De avonden zijn moeilijk omdat mijn lichaam zeurt om zoetigheid, want dat kreeg het altijd. Dan drink ik wat water en zoek afleiding, na een tijdje bleek het idd helemaal geen honger te zijn.
  De eerste 2 dagen had ik soms wat honger maar wilde daar niet meteen aan toegeven, op deze derde dag heb ik eigenlijk helemaal geen honger. Ik heb maar een half ontbijt op en wel gewoon gelunched. Ik heb geen honger terwijl zo rond 14:30 meestal de trek in zoet weer de kop opstak. Ook ben ik niet suf zoals normaal rond deze tijd.
  In tegenstelling tot velen van jullie dieet ik eigenlijk nooit. Ik ben 5 jaar terug 18 kilo afgevallen door het tellen van calorieën, icm sporten, door een langdurige blessure kon ik niet sporten en kwam de klad erin en kwam ik weer aan. Ik geloof niet in crash diëten en geloof echt dat het aan voeding (icm een beetje meer bewegen) ligt.
  Geen idee waar het schip strandt, of ik het met dit ‘dieet’ ga halen, of ik langdurig 2 kilo per week kwijt ga raken. Maar ik wilde dit even delen, want ik merk gewoon nu al echt verschil!

  5

Laat een reactie achter


Name (required)

Email (required)

Website