Review: 20 Dagen Suikervrij (Ria Kamelle)

Vandaag plaatsen we onze review over 20 Dagen Suikervrij van Ria Kamelle.

We kregen namelijk steeds meer aanvragen om dit ebook eens te behandelen, en dus besloten we om zelf aan de slag te gaan met 20 Dagen Suikervrij.

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, twijfel je waarschijnlijk om zelf met 20 Dagen Suikervrij aan de slag te gaan, en wil je eerst weten of het je geld waard is.

Op deze pagina vind je onze eerlijke 20 Dagen Suikervrij review, mening en ervaringen, dus lees snel verder!

Inhoud review:

Wie is Ria Kamelle?

Ria Kamelle is geen onbekende van ons.

We hebben namelijk al eens eerder producten van haar op onze website gerecenseerd. Deze producten kwamen allemaal goed uit de bus en kregen een uitstekende beoordeling.

We hebben dan ook regelmatig contact met Ria gehad, en kunnen niet anders zeggen dat ze altijd binnen 1 werkdag op mails reageert, en ook goede uitleg geeft.

Ria is een vrouw die weet waar ze het over heeft; ze heeft boeken geschreven over de overgang, en schrijft regelmatig blogs en artikelen over afvallen, gezonder leven en de overgang voor vrouwen.

Onze ervaringen met Ria Kamelle zijn dan ook zeer positief.

Voor wie is 20 Dagen Suikervrij?

ria kamelle
Ria Kamelle.

In principe is 20 Dagen Suikervrij voor iedereen die wilt afvallen, en dit op een blijvende en verantwoordelijke manier wilt gaan doen.

Bij veel diëten is het zo dat je eigenlijk niks lekkers meer mag eten, en dat je het dus niet lang volhoud. Je valt in het begin van het dieet wel af, maar na een paar maanden ben je weer terug bij af.

20 Dagen Suikervrij is juist een ‘dieet’ waarmee je op een gezonde en lekkere manier gaat afvallen; voornamelijk effectief voor vrouwen die in de overgang zitten.

Dit komt doordat 20 Dagen Suikervrij rekening houdt met je hormonen en bloedsuikerspiegel.

In 20 dagen ga je dus meer vet verbranden (afvallen), waardoor je uiteindelijk meer energie gaat krijgen, ook beter gaat slapen en overal meer zin in krijgt én je ook zelfverzekerder gaat worden.

20 Dagen Suikervrij inhoud:

20 Dagen Suikervrij is een behoorlijk compleet pakket, wat bestaat uit:

  • Het 20 Dagen Suikervrij ebook
  • 10 Suikervrije Dranken
  • 10 Suikervrije Lekkernijen
  • Boodschappenlijstjes

Daarnaast krijg je regelmatig motiverende mails van Ria Kamelle (die écht helpen), krijg je toegang tot een Facebook community waarin je lekker met andere vrouwen kunt praten, en krijg je levenslange updates.

Een zeer compleet pakket dus!

20 Dagen Suikervrij review en ervaringen

Onze 20 Dagen Suikervrij review en ervaringen zijn behoorlijk positief.

Je ziet vanaf het begin al dat er veel aandacht en energie is besteed aan het in elkaar zetten van het pakket. Dit is namelijk niet zomaar in een dagje in elkaar gezet.

Het mooie van 20 Dagen Suikervrij is dat je echt ergens naar toe gaat werken.

Ria vertelt je haar verhaal, en laat je daarna zien hoe je binnen 20 dagen geen trek in zoet meer gaat krijgen.

Het mooie hiervan is, is dat het geen hongerdieet is, je gaat geen honger te lijden als je hiermee aan de slag gaat. Wél krijg je blijvend gewichtsverlies, en is het makkelijk vol te houden.

De recepten die je krijgt zijn makkelijk en snel klaar te maken, en ook nog eens gezond ook. Daarnaast zijn alle recepten vrij van gluten en zuivel; iets wat een positief effect heeft op je hormoonbalans en waardoor je meer energie krijgt, en beter gaat slapen.

De bijbehorende bonussen zijn ook nog eens echt waardevol, die daadwerkelijk wat toevoegen.

Moet ik 20 Dagen Suikervrij kopen? (+ kortingslink!)

20 Dagen Suikervrij kost 49,- euro en dat vinden wij een prima prijs voor wat je krijgt.

Vraag jezelf af hoeveel het jou waard is om goed door de overgang te gaan, en/of blijvend kilo’s af te vallen, jezelf fitter te voelen, meer energie te krijgen en jezelf zelfverzekerd te gaan voelen.

Dat lijkt ons onbetaalbaar.

Je loopt geen enkel risico, want je kunt 20 Dagen Suikervrij gewoon 30 dagen uitproberen. Vind je het toch niks, dan kun je gewoon binnen 30 dagen na aanschaf je geld terugvragen.

20 Dagen Suikervrij krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie