Review: 200 Exotische Afslankrecepten (Suzanne van der Linden)

Vandaag plaatsen we onze review over 200 Exotische Afslankrecepten van Suzanne van der Linden.

Van dit receptenboek is namelijk pas een nieuwe versie verschenen, en dus besloten we om het 200 Exotische Afslankrecepten ebook zelf te kopen, en er zelf mee aan de slag te gaan.

Twijfel je nog of 200 Exotische Afslankrecepten wat voor jou is, en je geld waard is? Wil je zeker weten of je straks wel een goede aankoop doet?

Hieronder lees je onze eerlijke en onafhankelijke mening, review en ervaringen over 200 Exotische Afslankrecepten van Suzanne van der Linden.

[otw_shortcode_button href=”http://www.paypro.nl/producten/200_Exotische_Afslankrecepten/17383/5289″ size=”large” icon_type=”general foundicon-star” icon_position=”left” shape=”square”]Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina![/otw_shortcode_button]

Inhoud review:

Wie is Suzanne van der Linden?

Suzanne van der Linden is de schrijfster van 200 Exotische Afslankrecepten. Dit heeft ze in samenwerking gedaan met Daniel Mulder.

Dit duo schrijft regelmatig artikelen voor de website LeukAfvallen.nl, waar 200 Exotische Afslankrecepten ook op verkocht word.

Op deze website verschijnen bijna elke dag nieuwe video’s, artikelen en andere content over gezondheid en afvallen.

LeukAfvallen.nl staat netjes bij de Kamer van Koophandel ingeschreven, en heeft een grote fanbase.

Niks om je zorgen over te maken dus!

Wat gebeurd er na betaling?

Na betaling word je gelijk doorgestuurd naar een geheime pagina waarop je 200 Exotische Afslankrecepten kunt downloaden.

Je kunt het ebook dan ook direct naar je computer downloaden, en eventueel uitprinten als je dat zou willen. Ook kun je het ebook natuurlijk op je ereader of tablet zetten.

Ook krijg je een mail met daarop de factuurgegevens, en een welkomstmail waarin je ook weer de link vind om het ebook te downloaden.

Nadat je hebt betaald kun je dus gelijk gaan beginnen en krijg je direct toegang tot het ebook!

200 Exotische Afslankrecepten inhoud

Wat kun je precies verwachten als je zo dadelijk aan de slag gaat met het 200 Exotische Afslankrecepten ebook?

Nou, dat is eigenlijk vrij simpel want de naam verklapt het al: je krijgt 200 exotische recepten die met zorg zijn samengesteld.

Je krijgt dus niet ellenlange theorie, maar kant-en-klare recepten waarmee je direct kunt beginnen om ze klaar te maken.

Omdat het specifiek gaat om ‘exotische’ recepten, vind je in dit ebook niet je alledaagse recepten. Nee, dit zijn wereldrecepten. Recepten uit de hele wereld dus, van oost naar west.

Alle recepten zijn netjes voorzien van afbeeldingen, bereidingswijze en benodigdheden. Zo weet je dus niet alleen wat je klaar gaat maken, maar ook hoe je moet klaarmaken.

200 Exotische Afslankrecepten review en ervaringen

We moeten eerlijk toegeven dat we niet veel van het 200 Exotische Afslankrecepten ebook hadden verwacht.

Vaak heb je bij dit soort afslank ebooks te maken met recepten die moeilijk klaar te maken zijn, en ingrediënten die bijna niet in de winkels te vinden zijn.

Dat is bij 200 Exotische Afslankrecepten gelukkig niet het geval.

Alle ingrediënten zijn in de supermarkt te vinden, en de gerechten zijn relatief makkelijk en snel klaar te maken. Dat komt ook omdat de bereidingswijze goed uitgelegd is.

We hebben nu een twintigtal ‘exotische’ recepten uitgeprobeerd, en hier zijn we enorm over te spreken. Erg lekker en afwisselend.

Daarnaast merk je echt dat de recepten met zorg zijn uitgezocht en geselecteerd.

Oh ja nog iets moois: nadat ik een maand met de recepten aan de slag was gegaan, ben ik ongeveer 2 kilo afgevallen en voel ik me erg gezond, fit en energiek. Je merkt echt dat de ‘wereldse’ en ‘exotische’ gerechten goed voor je zijn. Eigenlijk is de Nederlandse keuken erg ongezond as je het vergelijkt met de wereldse keuken.

Is 200 Exotische Afslankrecepten mijn geld waard? (+ kortingslink!)

Je vraagt jezelf nu waarschijnlijk nog twee dingen af: moet ik 200 Exotische Afslankrecepten kopen? En is het mijn geld waard?

Wij vinden dat je dit ebook voor nog geen vijftien euro niet kan laten liggen.

Besef goed dat je voor nog geen vijftien euro 200 echte exotische gerechten krijgt, en dat het ebook van uitstekende kwaliteit is. Ook ga je mooie resultaten zien, en ga je jezelf een stuk fitter en gezonder voelen.

Je loopt sowieso geen enkel risico, want je kunt 200 Exotische Afslankrecepten gewoon 30 dagen uitproberen. Vind je het niks, dan kun je binnen 30 dagen na aanschaf gewoon je geld terugvragen.

200 Exotische Afslankrecepten krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie