Afvallen in 60 dagen

Is het mogelijk om veel kilo’s af te vallen in maar 60 dagen?

Sabine Leijten heeft een heuse Afslank Challenge in het leven geroepen en belooft deelnemers die meedoen dat ze binnen 60 dagen gaan afvallen, en dit natuurlijk blijvend zullen doen.

Ik ben aan de slag gegaan met de 60 Dagen Afslank Challenge en zal op deze pagina mijn eerlijke ervaringen en mening met je delen. Zo weet je of de 60 Dagen Afslank Challenge wat voor jou is.

60 Dagen Afslank Challenge informatie

Wanneer je besluit om mee te doen met de 60 Dagen Afslank Challenge wordt je persoonlijk gecoached door Sabine Leijten. Je krijgt al gelijk een mail van haar en je krijgt toegang tot video’s en ebooks die je zullen helpen om af te vallen.

Belangrijker zijn de mails die je elke dag van Sabine krijgt. Dit zijn motiverende mails en die vertellen je wat je elke dag moet doen om van de 60 Dagen Afslank Challenge een succes te maken.

Ik ben nu ongeveer drie maanden geleden begonnen met de 60 Dagen Afslank Challenge en ben inmiddels vijf kilo afgevallen. Dat is natuurlijk erg mooi, maar het belangrijkste vind ik dat ik mezelf echt een stuk fitter en gezonder voel. Ik heb overal gewoon lekker veel zin in en voel me erg energiek!

Daarom kan ik je van harte aanraden om met de 60 Dagen Afslank Challenge van Sabine van Leijten te beginnen. Het is een goed coaching programma die de juiste resultaten met zich mee zal brengen ALS je hier mee aan de slag gaat. Sabine kan je natuurlijk wel blijven mailen, maar het gaat er om dat JIJ wat doet met de informatie en mails die Sabine je stuurt.

Wil je blijvend afvallen? En wil je ook gewoon lekker blijven eten wat je zo lekker vind? Dan kan ik je de 60 Dagen Afslank Challenge van Sabine Leijten van harte aanraden.

Nogmaals, ik ben nu zo’n 5 kilo afgevallen en voel me fitter en energieker dan ooit. Zeker een aanrader!

Plaats een reactie