Geld Gorilla Geheimen ervaringen – onze eerlijke mening

geld gorilla geheimen ervaringenGeld Gorilla Geheimen ervaringen? Op zoek naar ervaringen met Frank Sanders en Alex Hartman?

Een tijdje geleden zijn wij aan de slag gegaan met het Geld Gorilla Geheimen programma (lees onze review Geld Gorilla Geheimen) en wilden via deze weg onze ervaringen met dit programma met jullie delen.

We krijgen namelijk veel mails van mensen die willen weten wat onze ervaringen met het Geld Gorilla Geheimen programma zijn, en dus leek deze pagina ons wel handig.

Geld Gorilla Geheimen ervaringen

Toen wij besloten om aan de slag te gaan met Geld Gorilla Geheimen moeten we eerlijk toegeven dat we een beetje sceptisch waren.

Er werden ons veel hoge bedragen beloofd, en vaak kom je met dit soort programma’s bedrogen uit. Een boel beloftes, maar weinig resultaat.

Nadat je gebruikersnaam en wachtwoord voor Geld Gorilla Geheimen krijgt, kun je direct inloggen in het beveiligde Leden-gedeelte, waar een boel video’s voor je klaar staan.

Opvallend is dat de eerste module een soort van motivatie module is, waar je dus word verteld dat het belangrijk is om actie te ondernemen, en nooit op te geven. Er valt veel geld te verdienen op het internet, maar veel mensen geven te snel op als het even niet lukt.

Op deze module kun je dan ook altijd terugvallen als het even niet meezit.

Naast deze module zijn er nog een aantal andere modules in het Leden-gedeelte te vinden waarin de makers je vertellen welke methoden er zijn om geld te verdienen op internet, en word je uitgelegd hoe je dit kunt doen.

De informatie die Frank en Alex delen is goed, duidelijk en informatief. Let er echter wel op dat dit PowerPoint presentaties zijn, je krijgt dus geen ‘kijk over mijn schouders mee’-video’s.

Echter is de informatie wel van dusdanige kwaliteit, dat dit niet erg hoeft te zijn.

Zeker als je een beginner bent wat betreft online geld verdienen, vinden wij dit een goede training.

Alle aspecten van online geld verdienen worden uitgelegd, en er word ook verteld welke methoden goed (of slecht) zijn om mee te beginnen.

Wij hadden na ongeveer anderhalve maand al onze eerste inkomsten (27,- euro) verdiend met de informatie die wij uit Geld Gorilla Geheimen hadden toegepast, dus het werkt wel.

Ben je pas nieuw op het gebied van geld verdienen op het internet, dan is dit een goede training.

Ben je al wat ervaren en verdien je al honderden euro’s per maand, dan is deze training wellicht wat te basic voor je. Anders vinden we dat Geld Gorilla Geheimen een goede training is om mee te beginnen.

GA NAAR DE WEBSITE >>

Geld Gorilla Geheimen
Review door Edwin op 2015-07-07
Beoordeling: 4

Plaats een reactie