Piano Pro ervaringen? Lees hier mijn ervaringen!

piano pro ervaringenPiano Pro ervaringen?

Ben je op zoek naar ervaringen over de cursus Piano Pro van Steven Pruis?

De kans is groot dat je op zoek bent naar ervaringen over de Piano Pro cursus van Steven Pruis, anders was je tenslotte niet op deze pagina terecht gekomen.

Wij zijn een paar maanden geleden aan de slag gegaan met Piano Pro en zullen je op deze pagina vertellen wat onze ervaringen en mening zijn.

Twijfel je dus nog of je met Piano Pro aan de slag moet gaan, en of het je geld waard is? Lees dan hier onze ervaringen!

Piano Pro ervaringen

Toen wij een paar maanden geleden aan de slag gingen met de cursus Piano Pro van Steven Pruis, waren we eerlijk gezegd een beetje sceptisch. Lees daarover meer in onze Piano Pro review.

Piano leren spelen vanaf je computer, via video’s en PDF bestanden, leek ons niet zo ideaal.

Toch zijn we daar op terug gekomen, want onze Piano Pro ervaringen zijn heel erg positief.

Het grote voordeel van een online cursus piano spelen is dat je op je eigen tempo en gemak de cursus kunt volgen. Je bepaald zelf wanneer je aan de slag gaat, en je kunt de video’s gewoon lekker stopzetten en terugspoelen als je dat wilt.

Hoe steekt Piano Pro in elkaar?

Piano Pro bestaat uit PDF bestanden en video’s.

In de PDF bestanden (wat eigenlijk kleine ebooks zijn) begint Steven bij de basis van het piano spelen, en verwijst daarin naar video’s die hij gemaakt heeft, waar hij de informatie en akkoorden voordoet.

De video’s zijn van uitstekende kwaliteit, en laten precies zien wat nodig is.

Je merkt aan alles dat Steven weet waar hij het over heeft en dat hij een echte expert is.

Hij legt alles duidelijk en simpel uit en laat alles goed zien.

Zowel de video’s als de PDF bestanden zijn van uitstekende kwaliteit.

Is Piano Pro zijn geld waard?

Piano Pro kost 149,- euro en dat is best een behoorlijk prijs voor een online cursus.

Wanneer je je echter beseft dat het inhuren van een ‘offline’ privé leraar, dan ben je al gauw veel duurder uit; denk aan bedragen als 1000,- euro in totaal, en daarbij zit je nog vast aan een maximaal aantal lessen wat je mag volgen.

Bij Piano Pro kun je de PDF bestanden en video’s zoveel kijken als je zelf wilt, en kun je Steven altijd contacteren als je iets niet snapt of ergens meer informatie over wilt.

Daarnaast leer je bij Piano Pro van Steven Pruis iemand die al meer dan 20.000 mensen piano heeft leren spelen, waaronder Sonja Bakker, Gordon en Eva de Goede. Zeker niet de minste dus!

Ga Nu Naar De Kortingspagina >>