Review: Het Curriculum Vitae Handboek (Perry Kroes)

Vandaag plaatsen we onze review over het Curriculum Vitae Handboek (CV Handboek) van Perry Kroes.

We kregen namelijk veel aanvragen om dit ebook eens te behandelen, en dus besloten we m het CV Handboek zelf te kopen en er zelf mee aan de slag te gaan om zo onze mening en ervaringen te kunnen vertellen.

Twijfel je dus nog of het CV Handboek wat voor jou is en of het jou zal helpen om een baan te vinden en aangenomen te worden?

Lees dan hieronder onze eerlijke review, meningen en ervaringen over het CV Handboek van Perry Kroes.

Inhoud review:

Wie is Perry Kroes?

Perry Kroes is de maker en de verkoper van het CV Handboek.

Hij is geen onbekende van ons, we hebben namelijk al eens eerder een product van hem gerecenseerd op onze website, namelijk het Sollicitatiebrief Handboek.

Perry heeft de website Sollicitatiedokter.nl opgericht en heeft inmiddels al duizenden mensen geholpen om een goede CV en sollicitatiebrief te schrijven.

Op internet zien we al lange online activiteit van hem, en we kunnen er dan ook van op uit gaan dat hij een expert is op het gebied van effectief solliciteren.

Perry staat met zijn bedrijf ook netjes bij de Kamer van Koophandel ingeschreven en we komen geen negatieve ervaringen over hem tegen.

Wat wordt er beloofd?

Perry Kroes.
Perry Kroes.

Zoals de naam al doet vermoeden wordt er beloofd dat je met het CV Handboek van Perry een goede curriculum vitae kunt schrijven, waardoor het aantal sollicitatiegesprekken waarvoor je wordt uitgenodigd zal gaan verdubbelen.

Hij leert je de juiste elementen van een goede CV, en vertelt je waar recruiters op letten bij het beoordelen van een CV.

Ook zou je tientallen voorbeelden van CV’s krijgen, welke ook zijn geanalyseerd door Perry, om je te vertellen wat goed en wat fout is aan deze CV’s.

Een CV is erg belangrijk als je gaat solliciteren, en het is dus van groot belang dat jij ook een goede CV hebt om mee te sturen bij je sollicitatiebrief.

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om aan de slag te gaan met het CV Handboek krijg je na betaling direct toegang tot het ebook en de bijbehorende bonussen. Je kunt dus gelijk aan de slag.

Het CV Handboek bestaat uit meer dan 100 pagina’s en is dan ook erg uitgebreid, maar wel erg duidelijk en doeltreffend (geen onzin en opvul pagina’s).

Perry vertelt je waaruit een goede CV moet bestaan, en laat de elementen van een goede CV zien, zoals de opmaak, vormgeving, structuur en alles wat er bij komt kijken.

Ook krijg je – zoals beloofd – een aantal voorbeeld CV’s te zien, en vertelt Perry wat er nou zo goed (of juist niet goed) aan deze CV’s is. Op deze CV’s kun je jouw eigen CV baseren, wat natuurlijk erg handig is, aangezien deze CV’s in de praktijk al zijn bewezen.

Is het CV Handboek zijn geld waard?

Het CV Handboek kost 37,- euro en dat is een prima prijs voor wat je krijgt.

Je krijgt een enorm waardevol handboek met daarin duidelijke en non-nonsense informatie van Perry. Hij vertelt je de elementen van een goede CV, en laat je zien hoe een goede CV in elkaar steekt.

De kwaliteit van het handboek is enorm goed en we weten zeker dat wanneer je alle informatie en tips van Perry gaat toepassen op jouw CV, je ongetwijfeld sneller uitgenodigd gaat worden voor sollicitatiegesprekken.

En wanneer je dan je felbegeerde baan aan de hand van je nieuwe CV krijgt, is dit natuurlijk de beste 37,- euro die je ooit hebt besteed.

Het CV Handboek krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie