Review: iMovie Cursus (Matthias Moens – iPad Leren.be)

imovie cursus review matthias moensVandaag plaatsen we onze review over de iMovie Cursus van Matthias Moens – iPad Leren.be.

We kregen namelijk behoorlijk wat aanvragen van onze lezers om deze training eens uit te testen, om zo onze eerlijke mening, review en ervaringen te plaatsen.

Vandaar dat we besloten hebben om zelf met de iMovie Cursus aan de slag te gaan, en zelf te onderzoeken of deze training zijn geld waard is.

Twijfel je nog of de iMovie Cursus van Matthias Moens wat voor jou is? Lees dan hieronder onze eerlijke review en beslis voor je zelf.

Wie is Matthias Moens?

Matthias Moens is de maker en de verkoper van de cursus iMovie Leren (Goochelen met iMovie).

Hij is geen onbekende van ons, want we hebben eerder al eens zijn ‘iPad Leren’ cursus gerecenseerd. Hier lees je onze iPad Leren review.

Matthias heeft enkele jaren geleden de website iPadLeren.be opgestart, en plaatst daar tips, video’s en meer informatie over de iPad.

Deze website is zeer goed ontvangen, en de video’s en tips die Matthias geeft, zijn erg waardevol.

Matthias staat netjes bij de Kamer van Koophandel ingeschreven, en reageert altijd erg snel op mails.

Doordat hij regelmatig tips, adviezen en video’s over de iPad op zijn website deelt, is het duidelijk dat Matthias veel van de iPad afweet, en dat hij zeker geen verkeerd persoon is om van te leren.

Zeker als je weet dat hij ook nog een bedrijf heeft waarin hij videobewerking doet, en dus ten eerste veel van videobewerking af weet, en ten tweede zijn video’s in uitstekende kwaliteit zijn.

iMovie Cursus inhoud

Hieronder vind je de inhoud van de iMovie Cursus.

 • iMovie Les 1: Aan de Slag (hoe je iMovie installeert, en de basis over de app en interface)
 • iMovie Les 2: Beelden importeren (foto’s en video’s importeren in de iMovie app)
 • iMovie Les 3: Een project monteren (alle functies en features van iMovie gedetailleerd uitgelegd)
 • iMovie Les 4: Werken met audio (mooie dingen doen en alle mogelijkheden van audio in iMovie)
 • iMovie Les 5: Trailers maken (leuke trailers op Hollywood niveau!)
 • iMovie Les 6: Je projecten en video’s delen met je vrienden (time to share!)

Daarnaast krijg je nog toegang tot drie bonussen, namelijk:

 • It’s all about composition.
  In deze bonus gaat Matthias dieper in op compositie en voornamelijk de regel van derden. Eenmaal deze regel goed onder de knie zal je prachtige beelden maken.
 • It’s all about the music.
  Het belang van muziek in een video wordt veel onderschat! Ontdek hier leuke muziek die je zonder problemen kan gebruiken.
 • It’s time to lapse.
  Verras je vrienden met een leuke timelapse! Velen zullen zich afvragen hoe je dit hebt gemaakt!

Alle lessen en bonussen zijn voorzien van hoge kwaliteit video’s en zijn zeer compleet.

iMovie Cursus review en ervaringen

matthias moens
Matthias Moens.

Omdat we zijn andere training over de algemene functies van de iPad al hadden gerecenseerd, wisten we dat Matthias goede trainingen aflevert, en dat zijn video’s van hoge kwaliteit zijn.

Zo is dat in de iMovie Cursus namelijk ook het geval.

Alle lessen zijn vanaf het begin tot het eind voorbereid, en zijn zeer compleet.

Matthias begint met het begin, en laat je alles van A tot Z zien; hoe je de iMovie app installeert, tot het exporteren van projecten en het delen van je video’s aan je vrienden.

Er is geen stap die Matthias overslaat, en door de rustige stem, en het heldere beeld, is het erg fijn om naar de video’s te kijken.

Wij waren nog nooit met iMovie aan de slag geweest, en na het kijken van de video’s, en het opvolgen van Matthias’ stappen, hadden wij in mum van tijd de app onder de knie, en konden we prachtige video’s maken.

Onze vrienden vroegen zelfs aan ons of we een keer tijd hadden om een vakantie-video te maken.

Is de iMovie Cursus zijn geld waard? (+ Kortingslink)

Jazeker! Voor de prijs van 97,- euro kun je ‘m niet laten liggen, want dit is een top training waar wij zeer tevreden over zijn.

Van het begin tot het einde neemt Matthias je mee en laat je alles zien over de iMovie app.

Wil jij ontdekken hoe je de video’s van je iPad tot een mooi geheel kunt maken? En echt een professionele video kunt maken, trailers van je video’s kunt maken en je vrienden verstelt doet staan?

Dan raad ik je aan om aan de slag te gaan met de iMovie Cursus van Matthias Moens. Je gaat er sowieso geen spijt van krijgen.

[otw_shortcode_button href=”http://www.paypro.nl/producten/iMovie_cursus/40864/5289″ size=”large” icon_type=”general foundicon-star” icon_position=”left” shape=”square”]Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina![/otw_shortcode_button]

Plaats een reactie