Review: Koi Ziekte Cursus (Jeroen Scheffers)

Vandaag plaatsen we onze review over de Koi Ziekte Cursus van Jeroen Scheffers.

We kregen namelijk steeds meer aanvragen om de Koi Ziekte Cursus eens te behandelen, en dus besloten we om de cursus zelf te kopen en zelf met de informatie aan de slag te gaan.

Twijfel je nog of de Koi Ziekte Cursus wat voor jou is, en of het je geld wel waard is?

Hieronder lees je onze eerlijke review, mening en ervaringen.

Inhoud review:

Wat gebeurd er na betaling?

Het lijkt ons wel handig om te vertellen wat er gebeurd nadat je hebt betaald.

Na betaling word je gelijk doorgestuurd naar een geheime pagina waarop je jezelf kunt registreren en een account kunt aanmaken voor de cursus. Je komt dan in een geheim Leden-gedeelte waar je het ebook en de video’s kunt vinden.

Je krijgt dus direct toegang tot het volledige pakket en hoeft niet langer te wachten.

Ook hoef je je geen zorgen te maken dat je wordt opgelicht, want na betaling krijg je netjes een factuur en een mail van Jeroen om je welkom te heten.

Koi Ziekte Cursus review

Wat als eerste opvalt is dat de Koi Ziekte Cursus zeer compleet is en echt goed ‘aanvoelt’. Je merkt aan alles dat dit niet zomaar in een dagje in elkaar is gezet, maar dat er veel moeite, aandacht en tijd aan is besteed.

De Koi Ziekte Cursus is zeer uitgebreid en behandelt alles over de ziekten van Koi.

In het ebook alleen al worden de meest voorkomende Koi-ziekten en wat je er tegen kunt doen behandeld. Ook wordt verteld hoe je ze kunt herkennen en wat je kunt doen om de ziekten te voorkomen.

Eigenlijk zou je alleen al met het ebook uit de voeten komen, maar Jeroen heeft ook een video-serie gemaakt waarin hij overal wat dieper op in gaat.

In Deel 1 van de video-serie leer je alles over Koi-ziekten herkennen en genezen, in Deel 2 leer je over Koianatomie, in Deel 3 vertelt Stefan je over microscooponderzoek en in Deel 4 krijg je vijf video’s over Koi ziekten en behandelingen.

Allemaal erg compleet en neergezet door echte experts.

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Wanneer je aan de slag gaat met de Koi Ziekte Cursus krijg je een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Dat betekent dat je gewoon 30 dagen aan de slag kunt gaan met de cursus, en als je binnen 30 dagen na aanschaf aangeeft dat je (om wat voor reden dan ook) niet tevreden bent, je gewoon je geld terug kunt krijgen.

Daar doet Jeroen helemaal niet moeilijk over en is natuurlijk fijn om te weten.

Zo loop je geen enkel risico.

Moet ik de Koi Ziekte Cursus kopen?

De Koi Ziekte Cursus kost 18,50 euro en dat vinden wij een uitstekende prijs voor wat je krijgt… eigenlijk nog iets te weinig aangezien je én een ebook krijgt én een videoserie.

Als jij wilt voorkomen dat je Koi’s ziek worden, en als jij gewoon goed voor je Koi’s wilt zorgen, dan is dit eigenlijk een no-brainer voor iedere Koi-liefhebber.

Daarom raden wij de Koi Ziekte Cursus aan iedereen van harte aan.

De Koi Ziekte Cursus krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie