Review: Vet Verliezen 1.0 (Mark van Oosterwijck)

Vandaag plaatsen we onze review van het product Vet Verliezen 1.0 van Mark van Oosterwijck.

Nu de wintermaanden er weer aan zitten te komen merken we dat er online veel aandacht is voor vet verliezen producten, en dat is ook aan onze aanvragen te zien.

De laatste tijd kregen we namelijk steeds meer aanvragen binnen om Vet Verliezen 1.0 van Mark te reviewen, en dus hebben we besloten hier zelf mee aan de slag te gaan en ons oordeel er over te vellen.

Hieronder lees je onze review, mening en ervaringen van Vet Verliezen 1.0.

Inhoud review:

Wie is Mark van Oosterwijck?

Mark van Oosterwijck is de verkoper van dit product.

We hadden nog nooit eerder een product van hem gerecenseerd, dus zijn we even wat onderzoek gaan doen.

Als we op internet gaan zoeken naar Mark, dan komen we er achter dat hij een blog heeft (drogespieren.nl) en dat hij hier actief op blogt.

Hij plaatst regelmatig artikelen die te maken hebben met voeding, fitness en gerelateerde zaken. Hieruit kunnen we opmaken dat hij weet waar hij het over heeft.

Dat wordt trouwens ook bevestigt aan zijn foto’s, want hij ziet er behoorlijk gespierd en fit uit.

Daarnaast vinden we dat Mark een studie business school heeft gevolgd aan de Notenboom, en dat hij netjes bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven. We vinden ook geen negatieve berichten over Mark, en dat doet ons goed.

Wat wordt er beloofd?

Mark van Oosterwijck
Mark van Oosterwijck.

Mark vertelt je op zijn verkooppagina dat hij een oplossing heeft voor iedereen die aanleg heeft om snel vet te worden, namelijk Vet Verliezen 1.0 (logisch natuurlijk).

Dankzij zijn methode zou iedereen op een blijvende manier af kunnen vallen, zonder dat je daarbij hoeft te letten op bepaalde voedingsstoffen, vetten of koolhydraten.

Vet Verliezen 1.0 zou voor iedereen makkelijk vol te houden zijn, en je zou er niet al veel tijd/energie in te hoeven steken. Let wel op: Mark vertelt je wel dat je wel de discipline moet hebben om hier mee aan de gang te blijven gaan.

Het is natuurlijk nooit genoeg om alleen maar informatie aan te schaffen, en er vervolgens niks mee te doen. Actie wordt beloond (altijd).

Anyway, hij vertelt je nog waarom de meeste afslankprogramma’s niet werken, en waarom die van hem juist wel werkt. Een beetje het oude vertrouwde verkooppraatje wat we overal tegenkomen, maar wij zijn benieuwd wat zijn programma anders maakt dan de andere.

Wat krijg je?

Wanneer je aan de slag gaat met Vet Verliezen 1.0 krijg je een ebook van 95 pagina’s tot je beschikking.

In dit ebook vind je de afslank methode zelf, een aantal gezonde recepten, een boodschappenlijstje en een aantal voorbeeld-trainingsschema’s. Alles is dus te vinden in één ebook.

In principe houdt zijn afslankmethode in dat je een wijziging aanbrengt in de tijdstippen dat je eet. Dit heet Intermittent Fasting.

Waar je bijvoorbeeld normaal gesproken om 07:00 uur je eerste voeding naar binnen werkt, en om 21:00 uur je laatste voedsel naar binnen werkt, eet je bij Intermittent Fasting in een veel korter tijdsbestek, dus bijvoorbeeld om 14:30 uur tot 19:30 uur.

Hierdoor zit je lichaam een tijd zonder voeding, en word je lichaam dus aangespoord om vet te gaan verbranden. Waardoor je vet dus verminderd word.

Daarnaast ga je minder eten, omdat alles in een bepaalde tijdsperiode moet.

We vinden het ebook er goed en verzorgd uitzien, en je kan zien dat Mark tijd en energie heeft gestoken in het in elkaar zetten van het ebook. Ook vinden we het ebook prettig geschreven en kan iedereen het goed volgen, ook al heb je er zelf niet veel verstand van.

Is Vet Verliezen 1.0 zijn geld waard?

Vet Verliezen 1.0 kost 37,- euro en dat vinden we opzicht een prima prijs voor wat je krijgt.

Je krijgt een uitgebreid ebook met een goed uitgelegde (en werkende) methode, inclusief extra’s die je ondersteunen.

Wanneer je hier actief mee aan de slag gaat, en deze methode blijft volhouden, weten we zeker dat je (blijvend) vet gaat verliezen en dus gaat afvallen, jezelf fitter en beter in je vel gaat voelen.

Vet Verliezen 1.0 krijgt van ons vijf sterren.

Plaats een reactie