60 Dagen Afslank Challenge ervaringen – Ongezouten mening!

60 dagen afslank challenge ervaringen60 Dagen Afslank Challenge ervaringen?

Jij bent op zoek naar ervaringen over de 60 Dagen Afslank Challenge van Sabine Leijten.

Anders was je tenslotte niet op deze pagina terecht gekomen.

Het is maar goed dat je op deze pagina terecht bent gekomen, want wij zijn enkele maanden geleden aan de slag gegaan met de 60 Dagen Afslank Challenge.

Twijfel je nog of de 60 Dagen Afslank Challenge nou echt zo goed is en of het jou daadwerkelijk gaat helpen om af te vallen en jezelf fit en gezond te voelen? Lees dan hieronder onze eerlijke ervaringen!

Wat gebeurd er na betaling?

Het lijkt ons wel handig dat we je even vertellen wat er gebeurd nadat je hebt betaald.

Na betaling word je direct doorgestuurd naar een geheime pagina met daarop een introductievideo van Sabine Leijten. Hier vertelt ze de verdere details van de training en wat je nu moet doen; net als wat adviezen en informatie die je al direct kunt toepassen.

Ook kun je de bijbehorende bonussen, zoals de recepten en tips gelijk downloaden.

Daarnaast kun je aan Sabine doorgeven wat jouw persoonlijke wensen van de coaching zijn, en of je eventueel nog allergieën hebt waar Sabine rekening mee moet houden.

Je krijgt dus na betaling direct toegang tot het verdere plan van de 60 Dagen Afslank Challenge. Ook krijg je netjes een mail met daarin de melding dat je aanmelding is gelukt, met een factuur.

Niks om je zorgen over te maken dus!

Onze 60 Dagen Afslank Challenge ervaringen

Onze 60 Dagen Afslank Challenge ervaringen zijn behoorlijk positief.

Zoals beloofd krijg je elke dag een coaching mail van Sabine waarin je vertelt wat je die dag moet doen, eten en verdere informatie en adviezen om af te slanken.

Je krijgt voor elke week een boodschappenlijstje wat voor jou persoonlijk is samengesteld. Deze boodschappenlijst is zo samengesteld dat het jou zal helpen om je persoonlijke doelen te halen.

Hierbij krijg je elke dag recepten voor gerechten die je s’ochtends, s’middags en s’avonds klaar kunt maken.

Deze recepten zijn lekker, variërend en snel klaar te maken.

We merkten al vrijwel direct een positieve invloed van de recepten en adviezen die Sabine gaf. Na een kleine week waren we al wat afgevallen en voelden we ons fit, energiek en kregen we in veel meer dingen zin.

Ook ging onze huid er een stuk gezonder uitzien.

Moet ik het kopen?

Ja! Zoals je wel merkt zijn wij zeer tevreden en enthousiast over de 60 Dagen Afslank Challenge van Sabine.

Het is een goed coaching programma wat je persoonlijk zal helpen om je doelen te realiseren.

Je krijgt elke dag netjes een mail van Sabine die je zal motiveren om door te blijven gaan om zo elke dag een stapje dichter bij je doelen te komen.

Via de onderstaande knop ga je gelijk naar de kortingspagina van het 60 Dagen Afslank Challenge programma en kun je direct beginnen.

Elke dag die je wacht om hiermee aan de slag te gaan, is verloren tijd.

[otw_shortcode_button href=”http://www.paypro.nl/producten/60_Dagen_Afslank_Challenge/36356/5289″ size=”medium” icon_position=”left” shape=”square”]Ga DIRECT naar de kortingspagina van de 60 Dagen Afslank Challenge![/otw_shortcode_button]

Plaats een reactie