Review: 60 Dagen Afslank Challenge (Sabine Leijten)

Vandaag plaatsen we onze review over de 60 Dagen Afslank Challenge.

Een tijdje geleden kregen we namelijk de uitnodiging van Sabine om hiermee te beginnen, en dus besloten we dit maar te doen.

De zomer komt er tenslotte weer aan, en we willen er natuurlijk zo fit mogelijk uitzien als we straks over het strand lopen.

Ben je benieuwd of de 60 Dagen Afslank Challenge van Sabine Leijten wat voor jou is? En twijfel je of je er mee aan de slag moet gaan?

Lees dan hieronder onze review, mening en ervaringen.

Inhoud review:

Wie is Sabine Leijten?

Sabine Leijten is de maakster en verkoopster van de 60 Dagen Afslank Challenge.

Ze is bekend van de Koelakst Coach en is een gecertificeerd voedingsdeskundige.

Sabine is te gast geweest in verschillende media, zoals RTV en wanneer we op haar website gaan kijken zien we veel online activiteiten. Ook op social media zien we al sinds lange tijd veel online activiteiten, wat aangeeft dat Sabine zeker geen eendagsvlieg is.

Ze staat netjes bij de Kamer van Koophandel ingeschreven en we komen geen negatieve berichten of ervaringen over haar tegen.

Tot zover niks om je zorgen over te maken dus!

Wat wordt er beloofd?

sabine leijten
Sabine Leijten.

Sabine is heel duidelijk in wat je gaat krijgen als je mee gaat doen aan de 60 Dagen Afslank Challenge.

Volgens Sabine ga je leren hoe je lekker en toch gezond eet. Ook ga je daarnaast je persoonlijke doelstellingen proberen te halen.

Dit alles doe je onder persoonlijke begeleiding van Sabine zelf, die jou gedurende de 60 dagen onder haar hoede neemt.

Je zou afvallen zonder te sporten (dus wél afvallen volgens voeding) en hiervoor dan ook elke dag een gevarieerd ontbijt, lunch en diner krijgen, aan de hand van een boodschappenlijstje wat elke week kant-en-klaar voor jou word gemaakt.

Dit alles dus met de persoonlijke begeleiding van Sabine zelf, waardoor er niks fout zou kunnen doen en je daadwerkelijk gaat afvallen, zonder te hoeven sporten.

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om mee te doen aan de 60 Dagen Afslank Challenge van Sabine, krijg je direct toegang tot de eerste introductievideo en ga je samenwerken met Sabine.

In de introductievideo word je uitgelegd wat precies de bedoeling is van de 60 Dagen Afslank Challenge en geeft Sabine je alvast wat informatie en adviezen om aan de slag te gaan.

Ook kun je de bonussen, recepten en 100 tips al gelijk downloaden.

Je geeft aan Sabine door wat jouw persoonlijke doelen zijn, en eventueel nog verdere wensen (zoals allergieën etc.) om rekening mee te houden.

Daarna krijg je vervolgens elke week een boodschappenlijstje wat voor jou persoonlijk is samengesteld. Elke dag krijg je recepten om s’ochtends, s’middags en s’avonds klaar te maken.

Deze gerechten zijn inderdaad lekker, en snel klaar te maken.

Ook mailt Sabine je elke dag een leuke, motiverende mail waarin ze je meerdere tips en adviezen geeft om vandaag te gaan gebruiken.

De gerechten die je gaat klaarmaken zijn lekker, variërend en snel klaar te maken.

Na twee weken waren wij al 2 kilo’s afgevallen, en voelden we ons fitter dan ooit te voren. We kregen meer energie, en onze huid ging er ook een stuk gezonder uitzien.

Is de 60 Dagen Afslank Challenge zijn geld waard?

De 60 Dagen Afslank Challenge kost 127,- euro en dat is best prijzig.

Echter valt de prijs in het niets voor wat je krijgt.

Sabine zet persoonlijk voor jou een voedingsplan in elkaar, en helpt je om je persoonlijke doelen te realiseren. Met de dagelijkse gerechten en wekelijkse boodschappen alleen al, ga je ongetwijfeld afvallen en (nog belangrijker) jezelf fit en gezond voelen.

Tel daarbij alle bonussen bij op, en je hebt een topprogramma waarbij je ongetwijfeld kilo’s gaat afvallen en met een zelfverzekerd gevoel over het strand kunt lopen.

60 Dagen Afslank Challenge krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie