Review: Sollicitatiebrief Handboek (Perry Kroes)

Vandaag plaatsen we onze review over Sollicitatiebrief Handboek van Perry Kroes.

We kregen namelijk verschillende aanvragen om dit product eens te recenseren, en dus besloten we om er zelf eens mee aan de slag te gaan.

Zeker nu de economische tijden wat minder zijn, en het lastiger is om een baan te vinden, zou het Sollicitatiebrief Handboek van Perry wel eens goed van pas kunnen komen.

Twijfel je nog of het Sollicitatiebrief Handboek wat voor jou is, en of het je geld waard is? En nog belangrijker: of het je aan een baan kan helpen?

Lees hieronder onze eerlijke review, mening en ervaringen.

Inhoud review:

Wie is Perry Kroes?

Perry Kroes is de auteur van het Sollicitatiebrief Handboek.

Hij is de oprichter van de website Sollicitatiedokter.nl en heeft inmiddels duizenden werkzoekenden geholpen om hun sollicitatiebrief te verbeteren.

Daarnaast heeft hij jarenlange ervaring en weet hij hoe je een goede sollicitatiebrief moet schrijven.

Op zijn website zien we veel activiteit en alles wijst er op dat Perry een expert is op het gebied van effectief solliciteren.

Zijn social media profielen zijn actief, zijn website zit prima in elkaar en hij is ook netjes bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Ook op LinkedIn zien we veel positieve testimonials.

Als je van iemand zou kunnen leren om effectief te kunnen solliciteren, dan zou het Perry wel moeten zijn!

Wat wordt er beloofd?

perry kroes
Perry Kroes.

Perry zegt je de ‘magische formule’ te leren voor het schrijven van een effectieve sollicitatiebrief.

In het Sollicitatiebrief Handboek zou je lezen hoe je jezelf kunt verkopen zonder dat je opschept.

Daarnaast zou je de goede indeling te weten komen voor de moderne sollicitatiebrief, en leer je hoe jezelf goed introduceert.

Ook zou je genoeg tips en adviezen krijgen die er voor moeten zorgen dat je een goede sollicitatiebrief kunt schrijven.

Bij het Sollicitatiebrief Handboek zouden ook tientallen pagina’s met voorbeeldbrieven zitten, waarop je jouw sollicitatiebrief kunt afstemmen.

Kortom: in het Sollicitatiebrief Handboek ga je ontdekken hoe je een goede sollicitatiebrief kunt schrijven, en dit alles aan de hand van Perry’s ‘magische formule’.

Wij zijn benieuwd!

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om aan de slag te gaan met het Sollicitatiebrief Handboek, krijg je na betaling direct toegang tot het ebook en de bijbehorende bonussen.

Je kunt dus gelijk aan de slag!

Het ebook ziet er netjes uit, en je merkt al direct dat Perry veel tijd en energie aan het in elkaar zetten van het ebook heeft gestoken.

Perry begint netjes met een inleiding, en geeft je daarna zijn magische formule.

Hij legt je uit hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft, hoe de indeling moet zijn, hoe jezelf goed en netjes voorstelt, en bovenal: hoe je er voor zorgt dat jouw sollicitatiebrief tussen alle andere sollicitatiebrieven wordt uitgepakt, wat er toe leidt dat je wordt uitgenodigd voor een verder gesprek.

De voorbeelden die je krijgt zijn erg handig, en bevatten genoeg handvaten die je zullen helpen bij het schrijven van jouw sollicitatiebrief.

We kunnen je natuurlijk niet alles over de inhoud vertellen, maar geloof ons, het Sollicitatiebrief Handboek zit prima in elkaar en zal je ongetwijfeld helpen om een goede, correcte sollicitatiebrief te schrijven, waarmee je zult worden uitgenodigd voor een verder gesprek.

Is het Sollicitatiebrief Handboek zijn geld waard?

Het Sollicitatiebrief Handboek kost 37,- euro en dat is een prima prijs voor wat je krijgt.

Perry geeft je genoeg informatie en tips voor het schrijven van een goede sollicitatiebrief.

Wanneer je door een sollicitatiebrief die je hebt geschreven aan de hand van Perry’s ‘magische methode’ wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, en vervolgens je felbegeerde baan krijgt, is dit natuurlijk de beste 37,- euro die je ooit hebt besteed.

Het Sollicitatiebrief Handboek krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie