Review: Daisycon, wat zijn onze ervaringen?

In deze review bespreken we het affiliate netwerk Daisycon.

De laatste tijd horen we namelijk steeds meer over dit affiliate netwerk, en in tegenstelling tot al die reviews over informatie producten (zoals ebooks en trainingen) willen we eens een keer wat anders doen.

Vandaar dat we ons sinds kort hebben aangemeld bij Daisycon, en onze mening over dit affiliate netwerk met jullie willen delen middels deze review.

Hieronder lees je onze Daisycon ervaringen, mening en recensie.

Inhoud review:

Wat is Daisycon?

Daisycon is dus een affiliate netwerk wat onder andere actief is in de BeNeLux.

Naast België, Nederland en Luxemburg is het ook actief in landen als Frankrijk en Duitsland. Daisycon is flink aan het uitbreiden, dus er komen telkens nieuwe landen bij.

Daisycon maakt het mogelijk dat jij als affiliate producten van andere bedrijven kunt promoten in ruil voor commissie.

In het Campagne overzicht van Daisycon staan honderden bedrijven waarvan je producten en diensten kunt promoten. Daisycon regelt dan voor jou de affiliate link, de commissie en de uitbetaling.

Hoe werkt Daisycon?

In Daisycon moet je eerst je ‘Media’ toevoegen.

Een Media is bijvoorbeeld een website of een social media kanaal. Daisycon moet deze eerst goedkeuren voordat je er op mag promoten.

Wanneer je dat gedaan hebt, kun je in het Campagne overzicht op zoek gaan naar bedrijven en diensten die je wilt promoten.

Je kunt selecteren op categorie, en je kunt ook zien hoe goed een campagne converteert aan de hand van een score.

Vervolgens meld je je aan voor de campagne die je wilt promoten en als je goedgekeurd bent (bij sommige campagnes ben je dat automatisch), krijg je toegang tot banners en je affiliate link.

Veel verschillende campagnes

Daisycon is een affiliate netwerk met daarop veel campagnes.

Zo vind je bijvoorbeeld GSMWeb, de BankGiro Loterij, V&D en andere toonaangevende bedrijven in het campagne overzicht.

Het is ook mogelijk om aan leadgeneratie voor sommige bedrijven te doen, waarmee je dus betaald krijgt per aangebrachte lead. Dit hebben andere affiliate netwerken als PayPro niet.

Wij vinden het erg fijn dat aan de hand van een score te zien is of de campagne goed converteert.

Het Dashboard vinden wij erg overzichtelijk en fijn werken.

Verschillende uitbetaalmogelijkheden

Als je een beetje bekend bent in de wereld van affiliate marketing, dan weet je dat het soms lang wachten is voordat je de commissie uitbetaald krijgt op jouw bankrekeningnummer.

Daisycon heeft hier wat op gevonden, namelijk de keuze in uitbetaalmogelijkheden.

Voor een klein percentage van je commissies, kun je er voor kiezen dat je elke week uitbetaald krijgt.

Dat vinden wij erg fijn, want als je een affiliate campagne adverteert, is het natuurlijk handig om een goede cashflow te hebben.

Als nadeel blijft nog wel dat sommige bedrijven erg lang wachten met het keuren van commissies, maar daar kan Daisycon natuurlijk niks aan doen.

Daisycon, ja of nee?

Door het uitgebreide aanbod aan campagnes, de keuze inuitbetaalmogelijkheden en het overzichtelijke dashboard zorgen er voor dat Daisyon een fijn affiliate netwerk is.

Er werd ook snel gereageerd op onze Tickets, en de Media die we toegevoegd hadden werden snel gekeurd. En dat is natuurlijk een goed teken.

Daisycon krijgt dan van ons vijf sterren en wij vinden het een prima affiliate netwerk waarop je je gerust gratis op kunt registreren.

1 gedachte over “Review: Daisycon, wat zijn onze ervaringen?”

  1. Ik gebruik ook het netwerk van Daisycon en ben zeer tevreden. JA ook van mij 5 Sterren.

    Een van de leuke zaken is dat ze uitbetalen in bitcoin, dat heeft me al een aardige winst aan koesrstijging opgebracht.

    Daarnast valt het me op dat ze in verhouding met ander netwerken soms een stuk meer meten, dat hebben ze zeker goed voorelkaar

    Beantwoorden

Plaats een reactie