Review: Facebook Ads Lab (Stefan Heurterre)

Vandaag plaatsen we onze review van de cursus Facebook Ads Lab van Stefan Heurterre.

Adverteren op Facebook is natuurlijk ‘booming’ op dit moment, en het leek ons natuurlijk mooi om hier ons voordeel mee op te doen.

We zijn daarom op PayPro gaan zoeken naar een cursus die ons meer kon vertellen over Facebook advertising, en kwamen terecht op Facebook Ads Lab van Stefan.

We zijn dan ook zelf aan de slag gegaan met deze training, en op deze pagina delen we onze mening en ervaringen hierover.

Inhoud review:

Wie is Stefan Heurterre?

Stefan Heurterre is de verkoper van dit product en we moeten eerlijk zeggen dat hij een compleet onbekend persoon voor ons is.

Als we op internet gaan zoeken dan zien we dat hij een bedrijf heeft welke netjes bij de Belgische Kamer van Koophandel staat ingeschreven onder de naam SEMtecs Internet Marketing.

We zien dat hij veel ‘ervaring’ op het internet heeft, en zeker op het gebied van internet marketing. Op zijn LinkedIn zien we dat hij bij Daisycon (een affiliate netwerk) werkzaam is geweest, en dat hij ook meerdere informatie producten heeft uitgebracht, waaronder dus Facebook Ads Lab.

We kunnen geen negatieve ervaringen over hem vinden, en het lijkt er op dat hij goed weet waar hij het over heeft.

Tot zover zit je wel safe dus.

Wat wordt er beloofd?

Stefan Heurterre
Stefan Heurterre.

In zijn beloftes is Stefan behoorlijk enthousiast, wij vinden zelfs een beetje ’te’.

Hij beloofd je bedragen als 500,- euro per dag te kunnen verdienen dankzij zijn methode. Dit doe je door super goedkoop te adverteren (volgens mij 0,08 cent per click), waardoor je dus minimaal 1000 email optins per dag gaat verzamelen.

Volgens Stefan is dit helemaal niet moeilijk en kan iedereen dit, je hebt geen ervaring of technische kennis nodig.

Onze ‘radartjes’ gaan draaien, want het lijkt er op dat Stefan deze beloftes natuurlijk nooit waar kan maken.

Maar goed, we gaan het zien.

Wat krijg je?

Wanneer je met Facebook Ads Lab aan de slag gaat, krijg je toegang tot vijf modules en en twee extra bonus modules.

Hieronder zullen we de inhoud van de modules bespreken.

In Module 1 ga je leren hoe je een (goede) Facebook advertentie op zet en waar je op moet letten. Hierdoor ga je zo goedkoop mogelijk adverteren en weet je de juiste doelgroep op te zetten en te bereiken.

In Module 2 word je uitgelegd welke vormen van Facebook campagnes er zijn en welke voor- en nadelen deze campagnes hebben (dus, welke je het beste kunt inzetten).

In Module 3 legt Stefan je de mogelijkheden van een Facebook campagne uit. Dit legt hij dan uit in tegenstelling tot een ‘oude’ en ’traditionele’ Google AdWords campagne. In Facebook heb je namelijk – volgens Stefan – betere targeting opties. Daarnaast wordt ook besproken hoe je een goede sales funnel opzet.

In Module 4 wordt je uitgelegd hoe je e-mailadressen gaat verzamelen. Stefan laat je ‘over zijn schouder meekijken’ en hij laat je dus zien hoe je blijvend e-mailadressen op je mailinglijst kunt krijgen, waardoor je een blijvende stroom van online inkomsten gaat opbouwen.

In Module 5 laat Stefan bewijs van zijn module zien. Zo zie je dus dat zijn module werkt. Dit kan motiverend en inspirerend werken.

Naast deze modules krijg je dus ook nog twee bonus modules.

De eerste bonus is een video waarin Stefan goede en slechte advertenties bespreekt – en waarom deze goed/slecht zijn.

Daarnaast krijg je toegang tot een live webinar, maar deze is al een tijdje niet meer gehouden.

Is Facebook Ads Lab zijn geld waard?

We moeten eerlijk zeggen dat de inhoud van Facebook Ads Lab erg goed.

Stefan vertelt goede informatie en doet dit op een uitgebreide manier. In veel video’s zie je zijn beeldscherm en kun je dus alles ‘kopiëren’.

Ook laat hij je veel (goede) technieken zien, waar je zeker je voordeel mee kunt doen als je hier actief mee aan de slag gaat.

Facebook Ads Lab kost 130,- euro, en dat is best een hoge prijs voor een online cursus.

Toch krijg je heel veel informatie, en kun je deze prijs makkelijk terugverdienen als je doet wat Stefan zegt.

De belofte dat je hier 500,- euro per dag mee kunt verdienen is natuurlijk wel een beetje overdreven… maar toch niet geheel onhaalbaar. Reken er echter niet op dat je dit al binnen de eerste week gaat verdienen, maar als je hier een paar maanden mee aan de slag gaat, geloven wij er in dat dit mogelijk moet zijn.

Facebook Ads Lab krijgt van ons 4 sterren.

Plaats een reactie