Review: Betere Relaties Met Iedereen (Frank de Moei)

Vandaag plaatsen we onze review van de E-Cursus Betere Relaties Met Iedereen van Frank De Moei.

Zoals de naam van deze cursus al doet vermoeden gaat het hier om een cursus die je “beter moet maken” in het hebben van relaties – niet alleen de relatie met je vriend of vriendin, maar ook relaties in het algemeen (dus met je vrienden en familie… en eigenlijk iedereen).

Feit is namelijk dat veel mensen zich ongelukkig voelen, simpelweg omdat het hun niet lukt om ‘normale’ relaties op te bouwen. Ze worden vaak bestempeld als ‘raar’ en ‘apart’.

De training Betere Relaties Met Iedereen van Frank zou daar een einde aan moeten brengen. Wij gingen er mee aan de slag!

Inhoud review:

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei is de maker en de verkoper van deze training.

We zien dat Frank al meerdere informatie training gemaakt heeft, zoals de training Blijvend Zelfvertrouwen.

Ook zien we dat Frank een Professional Coach en Trainer is, en dat hij aardig thuis is in zijn vak.

Op zijn LinkedIn zien we allemaal positieve referenties, en op het internet zien we genoeg positieve ervaringen met Frank staan.

Op zijn blog Newstart.nl plaatst hij regelmatig blog artikelen, waarin hij zijn expertise in persoonlijke ontwikkeling laat zien.

Frank heeft een bedrijf wat netjes bij de Kamer van Koophandel geregistreerd staat, namelijk Capedium Coaching & Training. Ook de contactgegevens lijken te kloppen, wat ons goed doet.

Tot zo ver niks om je zorgen over te maken dus.

Wat wordt er beloofd?

Frank de Moei
Frank de Moei.

Frank overspoelt je niet direct met allerlei waardeloze en overdreven beloftes die we vaak tegenkomen op het internet.

In principe dekt de naam van de training – Betere Relaties Met Iedereen – ook precies wat er op de verkooppagina beloofd word: namelijk dat je gaat leren hoe je betere relaties met mensen kunt gaan ontwikkelingen.

Hiermee ligt de focus niet alleen op de relaties an sich, maar ook met hoe jij je daarmee voelt.

Sommige relaties kunnen veel tijd en (negatieve) energie wegvreten, en Frank zou je gaan leren hoe je die relatieproblemen kunt oplossen.

Hij beloofd dat je dankzij zijn training kunt omgaan met lastige mensen, makkelijk contact met andere mensen kunt maken, vriendschappen kunt ontwikkelen, hoe je effectiever kunt communiceren, jezelf meer ‘outgoing’ kunt maken en hoe je de juiste mensen in je leven kunt krijgen… en dat allemaal met “Gegarandeerd Resultaat”.

Dat laatste vinden wij nogal gevaarlijk, want het gaat er natuurlijk om wat jij met de informatie doet.

Kort gezegd komt het er dus op neer dat je betere, gezondere relaties gaat opbouwen, en hoe je daar zelf ook van kunt groeien door emotioneel sterker te worden.

Wat krijg je?

Wanneer je aan de slag gaat met de cursus Betere Relaties Met Iedereen krijg je een aantal dingen.

Ten eerste krijg je voor vijf weken lang, twee keer per week een e-mail van Frank met daarin informatie, inzichten, oefeningen en opdrachten die je zelf moet uitvoeren. Elke week krijgen de mails een andere ‘focus’.

In de eerste week bespreekt Frank wat nou eigenlijk gezonde relaties zijn (een soort introductie).

In de tweede week ga je leren hoe je effectiever kunt communiceren.

In de derde week ga je leren hoe je meer inzicht en begrip kunt krijgen. Hierin analyseer je als het ware je eigen relaties, en ga je leren wat je nu eigenlijk aan deze relaties hebt.

In de vierde week ga je leren hoe je het beste kunt omgaan met uitdagingen en tegenslagen in je leven.

In de vijfde (en laatste) week ga je leren om betere keuzes te maken.

Daarnaast krijg je nog twee bonussen: een e-book genaamd Kracht. Dit ebook bevat bijna 60 pagina’s waarin besproken word je hoe je eigen kracht kunt verbeteren en hoe je meer uit jezelf kunt halen.

Daarnaast krijg je een e-mail coaching sessie, wat inhoud dat je Frank een vraag kunt stellen, welke dan ook weer beantwoord word door Frank (dit lijkt ons eerder standaard aanwezig te moeten zijn dan een bonus, maar goed).

De mails die je van Frank krijgt vinden wij goed en informatief. Ze zijn soms confronterend, maar dat is natuurlijk goed als je zelf wilt groeien.

Is Betere Relaties Met Iedereen zijn geld waard?

Betere Relaties Met Iedereen kost 59,- euro en dat lijkt ons best een hoge prijs; het is tenslotte bijna 60,- euro.

Echter moeten we er wel bijzeggen dat Frank een goede e-cursus heeft neergezet, met daarin goede informatie.

Daarnaast kost een bezoek aan een professionele coach en/of therapeut vaak al 100,- euro voor één sessie, en dan is die 60,- euro natuurlijk weer weinig geld.

We weten zeker dat als je de informatie van Frank ten harte neemt, en goed met de opdrachten aan de slag gaat, je leven en de kwaliteit van je relaties beter gaat worden. Hierdoor word je weer gelukkiger en zit je beter in je vel.

Betere Relaties Met Iedereen krijgt van ons 4 sterren.

Plaats een reactie