Review: Superverbrander Methode (Jesse van der Velde)

Vandaag plaatsen we onze review van de Superverbrander Methode van Jesse van der Velde.

We hebben al meerdere producten van Jesse van der Velde gerecenseerd, en het leek ons nu wel tijd om ook de Superverbrander Methode te recenseren.

We kregen namelijk best wat aanvragen om deze Methode te bespreken, en dus hebben we besloten om zelf het product aan te schaffen en er zelf mee aan de slag te gaan.

Hieronder vind je onze ervaringen en mening over de Superverbrander Methode van Jesse van der Velde.

Inhoud review:

Wie is Jesse van der Velde?

Jesse van der Velde is de verkoper van dit product.

Zoals we in de inleiding al aangaven hebben we al meerdere producten van Jesse gerecenseerd, zie review strakkebuikspieren Kettlebell Workout en review Voor Altijd Jong.

We zien dat Jesse al jaren actief is in de gezondheid- en fitnessbranche en dat hij ook al meerdere producten in deze branche heeft uitgebracht.

Na zijn opleiding marketing is hij een bedrijf begonnen in het verkopen van sporttassen, welke hij verkocht heeft om zich daarna te focussen op het runnen van een sportschool.

Tegelijkertijd is Jesse begonnen om voet te zetten in het verkopen van digitale producten (over gezondheid/fitness), en daar is de Superverbrander Methode er dus één van.

We komen op internet geen negatieve ervaringen met Jesse tegen, en het lijkt er op dat hij weet waar hij het over heeft. Jesse heeft een eigen blog en deelt daar goede informatie.

Daarnaast zien we dat Jesse netjes bij de Kamer van Koophandel staat geregistreerd en dat zijn contactgegevens kloppen.

Wat wordt er beloofd?

jesse van der velde
Jesse van der Velde.

Jesse beloofd je – onder andere – dat je dankzij de Superverbrander Methode in de komende 7 dagen dagen tussen de 0,6 en 2,9 kilo puur overtollig vet gaat afvallen, zonder dat je achteraf gaat aankomen.

Dat is een behoorlijk grote belofte, en wij zijn dan ook benieuwd of Jesse zich aan deze belofte kan houden.

Jesse laat aan de hand van ‘wetenschappelijk onderzoek’ zien dat mensen vet opslaan door een verkeerde hormoonhuishouding. Volgens Jesse mag je wel meer eten dan dat je lichaam verbrand, maar hiervoor moet je wel een hormoon optimaliserend menu gebruiken.

Volgens Jesse zou je dan geen grammetje meer aankomen, en zul je alleen maar afvallen.

De Superverbrander Methode zou er volgens Jesse voor zorgen dat je hormonen in balans komen, hierna zou de rest vanzelf moeten gaan.

Wat krijg je?

Wanneer je met de Superverbrander Methode aan de slag gaat, krijg je toegang tot behoorlijk wat materiaal.

Je krijgt namelijk:

  • De Superverbrander Methode (online voedings coaching programma, meer dan 30 video’s)
  • Ebook met 30 dagen dieetplan
  • Ebooks over gezonde voeding (voeding waar je van gaat afvallen)
  • Fysieke DVD Set “Transformeer je Lichaam” (voor een slank en fit lichaam)
  • Hulp en coaching op een online ledengedeelte

Dit vinden wij een grote hoeveelheid informatie, en we zien ook dat Jesse behoorlijk wat tijd heeft gestoken in het in elkaar zetten van deze training.

De video’s zijn van goede kwaliteit, en ook de ebooks lezen fijn weg en zijn van goede informatie voorzien (en zijn mooi opgemaakt).

Jesse laat je zien hoe je kunt afvallen, maar je zult dit natuurlijk wel zelf moeten gaan doen. Jesse weet je goed te motiveren, maar alleen het kijken van de video’s zal niet genoeg zijn om kilo’s kwijt te raken.

Dat is logisch natuurlijk, maar we wilden het er wel even bij zeggen.

Is de Superverbrander Methode zijn geld waard?

De Superverbrander Methode kost 197,- euro en dat vinden wij best wat geld.

Dat neemt niet weg dat Jesse van der Velde een goede training heeft neergezet, die je zeker kan helpen om overbodige kilo’s kwijt te raken.

De bijkomende bonussen zijn leuk, bieden goede informatie, maar dat is natuurlijk ook iets wat je mag verwachten voor zo’n prijs.

We moeten eerlijk zeggen dat we goede dieet/afval trainingen zijn tegengekomen, die een boel minder geld kosten, maar het is natuurlijk een beetje oneerlijk om zo te vergelijken (het gaat tenslotte om dit product).

Omdat de Superverbrander Methode enigszins aan de hoge prijs zit, maar de informatie die gegeven word wel gewoon goed is, krijgt de Superverbrander Methode van ons 4 sterren.

Plaats een reactie