Review: Voor Altijd Jong (Jesse van der Velde)

Vandaag plaatsen we onze review van het product Voor Altijd Jong van Jesse van der Velde.

Wij zijn tenslotte de jongste niet meer, en het leek ons wel eens interessant om met dit product aan de slag te gaan.

Jesse van der Velde kennen we tenslotte al een tijdje, en we weten dat hij over het algemeen kwalitatief goede producten uitbrengt.

Is Voor Altijd Jong ook zo’n product? Je leest het in onze review!

Vooraf is het overigens wel belangrijk om te weten dat we de digitale versie (via PayPro) gekocht hebben.

Voor Altijd Jong is ook te koop via de boekhandels, maar dat hebben we dus niet gedaan.

De digitale versie bevat naast de DVD’s die je krijgt ook verschillende bonussen.

Inhoud review:

Wie is Jesse van der Velde?

Zoals gezegd is Jesse van der Velde geen onbekende voor Info Reviews.nl. We hebben dan al eerder een product van hem gerecenseerd, zie review Strakkebuikspieren Kettlebell Workout.

Jesse is al een tijdje actief op het internet en heeft een BV welke gericht is op voeding en beweging/sporten, genaamd Gezondheid BVBA. Dit bedrijf staat netjes bij de KvK geregistreerd en de contactinformatie klopt ook, wat tegenwoordig en unicum lijkt te zijn.

We zien op internet ook veel positieve ervaringen met Jesse en hij lijkt ook een goede klantenservice te hebben en dat hij transparant te werk gaat.

Hij brengt producten onder zijn eigen naam uit, en we op zijn blog (op zijn persoonlijke website) zien we veel activiteit en zien we artikelen waaruit blijkt dat hij weet waar hij het over heeft.

Overigens is Jesse auteur van enkele fysiek verschenen boeken, en staat hij ook goed aanschreven bij de boekwinkels.

Zeker een safe iemand om van te kopen dus.

Wat wordt er beloofd?

jesse van der velde
Jesse van der Velde.

We worden allemaal ouder, en voor de één betekent dat meer ‘kwaaltjes’ dan voor de ander. Toch is belangrijk om je gezondheid in de gaten te houden en je gezondheid zo goed mogelijk proberen te houden.

Door goed in je vel te zitten voel je jezelf ook gezonder, wat ook weer invloed heeft op je gewicht, slaap en humeur.

Volgens Jesse is je algemene gezondheid te wijten aan drie hormonen, welke er voor zorgen dat je je vet verbrand, je huid jonger blijft, je jezelf uitgerust voelt en je gezonder bent.

Alleen, naarmate je ouder word worden deze hormonen in mindere mate aangemaakt, wat er dus voor zorgt dat je minder vet verbrand, je huid ouder word enzovoorts.

Jesse heeft hier een 12 stappenplan voor ontwikkeld, waarin je precies geleerd word welke voeding je moet nemen, welke oefeningen je kunt doen om er voor te zorgen dat deze hormonen nog voldoende worden aangemaakt en waar je in het algemeen rekening mee kunt houden.

Als je – volgens Jesse – deze 12 simpele stappen volhoud, ga je veroudering tegen, krijg je meer energie en zul je beter in je vel zitten.

Wij zijn benieuwd!

Wat krijg je?

Wanneer je begint met Voor Altijd Jong van Jesse van der Velde krijg je een DVD box van 3 DVDs opgestuurd (let op, dit is alleen als je via PayPro koopt, onderstaande link). Heb je overigens geen DVD speler? Geen probleem, je krijgt ook toegang tot een online gedeelte, waar je alles online kunt kijken (ook op je tablet, iPhone etc.).

In de video’s die op de DVDs staan vertelt Jesse zijn 12 stappenplan wat er voor zorgt dat je jezelf gezonder, jonger en beter gaat voelen. De informatie is van erg goede kwaliteit, en Jesse weet alles goed over te brengen.

Je ziet dat er veel tijd is gestoken in het in elkaar zetten van de video’s, want de kwaliteit is echt buitengewoon goed.

Naast de ‘hoofd’ DVDs krijg je een tweetal bonussen, namelijk het (e)boek Gezondheidsboost, wat je adviezen geeft om jezelf meer energie te geven, om slanker te worden en om een stralende huid te krijgen.

De derde bonus is een 8 minuten workout programma, waarmee je hele lichaam getraind word. Resultaat hiervan is dat je slanker word en je jezelf fitter gaat worden.

Ook van deze twee bonussen is zeker niet bespaard op kwaliteit en informatie; onze complimenten!

Je krijgt trouwens ook toegang tot een geheime Facebook groep, waar je dus in contact kunt komen met andere mensen die Voor Altijd Jong hebben aangeschaft. Dit is zeer waardevol omdat je zo om adviezen kunt vragen van andere deelnemers (Jesse neemt hier ook deel aan mee).

Is Voor Altijd Jong zijn geld waard?

Voor Altijd Jong kost 37,- euro en dat vinden wij een uitstekende prijs voor dit pakket.

Je krijgt de DVDs binnen twee werkdagen thuisgestuurd en je krijgt ook toegang tot een online ledengedeelte met daarin online video’s en ebooks.

De kwaliteit en de hoeveelheid informatie die Jesse geeft in zijn pakket zijn van prima kwaliteit en zullen er ongetwijfeld voor zorgen dat je jezelf jonger, fitter en gezonder gaat voelen (en alle bijkomende voordelen hiervan).

Voor Altijd Jong van Jesse van der velde krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie