Review: Paleo Chef (Mitchel van Duuren)

Door het prachtige weer van de afgelopen dagen hebben was het even stil op Info Reviews.nl, maar vandaag plaatsen we onze review van Paleo Chef van Mitchel van Duuren.

In deze zomertijd willen we er toch wel op ons best uitzien, en ons natuurlijk ook op en top voelen.

Daarom besloten we aan de slag te gaan met Paleo Chef, en delen we in deze review onze bevindingen en ervaringen met je.

Inhoud review:

Wie is Mitchel van Duuren?

Mitchel van Duuren is de verkoper van Paleo Chef en is zeker geen onbekende voor Info Reviews.nl.

Zo hebben we al meerdere (Paleo gerelateerde) producten van hem gerecenseerd, zoals review de Paleo in 15 Minuten en review 101 Paleo Recepten Kookpakket.

Mitchel kunnen we het beste zien als de Paleo ‘grondlegger’ in Nederland. Naar eigen zeggen kwam hij het Paleo dieet in Amerika tegen, ging hij hier mee aan de slag, logen de resultaten er niet om en besloot hij Paleo in Nederland te introduceren.

Hij opereert vanuit zijn bedrijf Foodie wat netjes bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven en we vinden geen negatieve berichten over hem of over zijn bedrijf.

Zijn klantenservice is snel, goed en klantvriendelijk.

Daarnaast helpt het ook om te weten dat Paleo weet waar hij het over heeft, aangezien hij dagelijks de Paleo lifestyle volgt.

Wat wordt er beloofd?

mitchel van duuren
Mitchel van Duuren.

Vooraf het is belangrijk om te weten dat Paleo Chef een ebook is wat ook gratis word weggegeven bij de Paleo Revolutie (als bonus).

Mocht je daarom op zoek zijn naar een ‘all-in-one’ Paleo product, dan doe je er misschien beter aan om onze review van de Paleo Revolutie te lezen.

Maar goed, er wordt er eigenlijk niet veel beloofd op de verkooppagina van Paleo Chef. We zien een foto van Mitchel voor- en nadat hij met Paleo aan de slag bent gegaan, en claimt dat je makkelijk en snel Paleo recepten kunt klaar maken, waardoor je vet verliest (en ook weer beter in je vel zit en dus ook jezelf gezonder voelt).

Geen overdreven claims die niet waar worden kunnen gemaakt dus.

Wat krijg je?

Paleo Chef bestaat een uit een ebook met daarin 21 recepten voor het ontbijt, de lunch en het diner.

Daarnaast krijg je nog een aantal bonusrecepten waardoor het totaal aan Paleo recepten op 65 komt. Dit zijn best wat recepten en deze zijn inderdaad snel klaar te maken (iets wat tegenwoordig natuurlijk een must is).

Wat we wel jammer vinden is dat de recepten niet voorzien zijn van afbeeldingen of foto’s, zodat je niet weet hoe het er uit eindelijk uit komt te zien.

Wel zijn alle recepten voorzien van een bereidingswijze, zodat je dus precies weet hoe je het klaar moet maken.

Al met al voelt het ebook een beetje magertjes aan, en dat komt met name door de opmaak van het ebook; het mist als het ware de ‘finishing touch’.

De inhoud is goed, maar de opmaak kan stukken beter, waardoor het ebook in zijn geheel ook ‘beter’ aanvoelt.

Is Paleo Chef zijn geld waard?

Paleo Chef kost 27,- euro en dat valt op zich wel mee met wat je krijgt.

OK, het is niet wat we van Mitchel gewend zijn; normaal zijn zijn ebooks goed opgemaakt, maar dit voelt een beetje ‘afgeraffeld’ aan wat we jammer vinden.

Dit neemt echter niet weg dat je 65 goede Paleo recepten krijgt, die in de Paleo lifestyle horen en inderdaad makkelijk en snel zijn klaar te maken.

Ben je echter bereid om iets meer te investeren en volledig voor de Paleo lifestyle te gaan, dan raden we je aan om direct voor de Paleo Revolutie te gaan, die kost 47,- euro en dan krijg je Paleo Chef er als bonus bij.

Paleo Chef krijgt van ons 3 sterren.

Plaats een reactie