Review: Complete Ejaculatie Controle (Chris Coster)

Vandaag plaatsen we onze review van de Complete Ejaculatie Controle van Chris Coster.

We kregen namelijk veel aanvragen of we dit ebook wilde recenseren, en dus besloten we het ebook te kopen.

Veel mannen hebben namelijk last van het probleem wat ’te vroeg klaarkomen’ heet, en wellicht dat de Complete Ejaculatie Controle van Chris Coster hiervoor de oplossing is.

Benieuwd? Lees dan onze review hieronder.

Inhoud review:

Wie is Chris Coster?

Chris Coster is de verkoper van dit product.

Wanneer we echter verder zoeken komen we er achter dat Chris Coster niet echt bestaat, en dat het een personage is die gemaakt is door de jongens van S&H Digitale Producten.

De jongens van S&H Digitale Producten hebben verschillende informatieproducten gemaakt (zie review Vandaag Vrouwen Versieren en review De Revolutionaire Seks Methode), en maken van de verkoper altijd een personage, om zo zelf anoniem te blijven. Dat is niet erg, zolang de kwaliteit van de producten maar goed is.

S&H Digitale Producten staat netjes bij de Kamer van Koophandel ingeschreven en lijkt altijd netjes op vragen van klanten te beantwoorden.

Niks om je zorgen over te maken dus.

Wat wordt er beloofd?

Op de verkooppagina beloofd ‘Chris Coster’ dat je dankzij zijn Complete Ejaculatie Controle het langer kunt uithouden in bed.

Hiermee wordt bedoeld dat het langer duurt voordat je een orgasme krijgt, zodat je je partner “niet iedere keer teleurstelt”, “ook al laat zij dit niet direct merken”.

Heel veel mannen hebben volgens Chris hetzelfde probleem, en dat is dat ze te vroeg klaarkomen.

Het boek van Chris zou hier de oplossing voor zijn, en zou je moeten leren om het langer uit te houden in bed, zodat je partner ook haar pleziertje heeft.

Hierdoor zou ook jij jezelf beter voelen. Je krijgt meer zelfvertrouwen, zit beter in je vel en het zou ook ten goede van je relatie komen.

Hier zit zeker een vorm van waarheid in en wij zijn benieuwd wat we gaan aantreffen in de Complete Ejaculatie Controle.

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om aan de slag te gaan met de Complete Ejaculatie Controle krijg je een ebook van 79 pagina’s en en nog een drietal bijkomende bonussen.

We moeten eerlijk zeggen dat we de informatie in het ebook van erg hoge kwaliteit vinden, en dat er veel besproken word.

Natuurlijk, veel tips zul je al op het internet gelezen hebben, maar het ebook bevat toch ook informatie die we nog niet eerder gelezen hebben en die toch behoorlijk waardevol zijn.

Chris geeft je een aantal oefeningen die je kunt uitvoeren, die eigenlijk nogal effectief blijken te zijn. Daarnaast krijg je ondersteunende theorie, waardoor het geheel wat beter op zijn plek valt.

Het ebook is ook goed vormgegeven en er is duidelijk tijd en energie aan het in elkaar zetten van dit boek besteed.

Naast de Complete Ejaculatie Controle krijg je dus nog de volgende bonussen:

  • Sensuele Massage Geheimen
  • Geheimen van het Versieren
  • Levenslange updates van het ebook

De inhoud van de bonussen lijkt ons voor zichzelf te spreken.

De kwaliteit van de bonussen is goed, maar het zijn voornamelijk introducties op andere producten van de makers.

Is de Complete Ejaculatie Controle zijn geld waard?

De Complete Ejaculatie Controle kost 39,97 euro en dat vinden wij een prima prijs voor wat je krijgt.

In tegenstelling tot andere boeken over dit onderwerp krijg je daadwerkelijk goede informatie voorgeschoteld en is de kwaliteit erg hoog.

Heb je problemen met te vroeg klaarkomen? Dan kunnen we dit ebook van harte aanraden. Voor nog geen 40,- euro krijg je een compleet ebook, vol met informatie die jullie seksleven ongetwijfeld zal verbeteren (en misschien wel jullie relatie zal redden).

De Complete Ejaculatie Controle krijgt van ons 4 sterren.

Plaats een reactie