Review: Slanker Leven Plan (Vitadis)

Vandaag plaatsen we onze review van het Vitadis Slanker Leven Plan van Vitadis.

Nu de zomer er weer aan zit te komen willen wij natuurlijk zo goed mogelijk er uit zien, en ons zo fit mogelijk voelen.

We hebben al verschillende afval-producten gerecenseerd op Info Reviews.nl, en het leek ons daarom een goed idee om een prominente speler – zoals het Vitadis Slanker Leven Plan – ook te recenseren.

Hieronder vind je dus onze recensie van het Slanker Leven Plan van Jesse van Vitadis.

Inhoud review:

Wat is Vitadis?

Vitadis is de organisatie die het Slanker Leven Plan verkoopt. Normaal gesproken bespreken we op Info Reviews.nl een product van een persoon, maar dit keer recenseren we dus een product van een organisatie; Vitadis in dit geval.

Vitadis is een bedrijf wat zich specialiseert in voeding supplementen en maaltijdvervangers.

Het bedrijf bestaat sinds 2010 en hebben ook fysieke vestigingen.

We zien netjes een Kamer van Koophandel nummer, en contactgegevens die ook daadwerkelijk kloppen.

Op internet zien we dat klanten goede ervaringen met Vitadis Groep BV hebben, en dat ze een goede klantenservice hebben waar je dus met eventuele vragen terecht kunt.

Naast het Slanker Leven Plan verkoopt het bedrijf Vitadis overigens ook smoothies en dergelijke via hun webshop.

Wat wordt er beloofd?

De verkooppagina van het Slanker Leven Plan is er één uit het boekje.

Er worden allerlei beloftes gedaan die je op elke willekeurige afvalpagina terugziet. Zoals “snel resultaat”, “makkelijk vol te houden” enzovoorts.

Niks nieuws onder de horizon dus.

Het komt er op neer dat je dankzij het Slanker Leven Plan snel en blijvend gaat afvallen, met een bewezen methode, met een goede service en coaching en als het je niet bevalt kun je een beroep doen op de niet-goed-geld-terug garantie.

Overigens lezen we verhalen van “klanten” die claimen dat ze binnen één week zo’n 5,5 kilo afvallen, en dat allemaal zonder er al te veel moeite voor te hoeven doen.

Wij zijn benieuwd wat we gaan aantreffen!

Wat krijg je?

Voordat je verder leest moet je weten dat het Slanker Leven Plan uit verschillende ‘fases’ bestaat, die ook elk hun eigen inhoud hebben.

We recenseren in dit geval alle fases, maar als jij bijvoorbeeld alleen interesse hebt in de Probeerbox, dan kan dat natuurlijk ook.

Hieronder zullen we de inhoud van de Slanker Leven Plan fases bespreken.

  • De Probeerbox. Dit is eigenlijk precies wat de naam doet vermoeden; een probeerbox om te kijken of je dit wel wat vind. Zo kom je er achter rover de vervangende snacks wel wat voor jou zijn. Daarnaast krijg je een aantal ebooks die de basis bevatten van dit dieet en een aantal recepten
  • Startpakket Fase 1. Dit is eigenlijk het meest complete pakket wat je kunt kopen. Het Startpakket Fase 1 bevat namelijk alle inhoud, zoals alle maaltijdvervangers coaching en de ebooks die vol zitten met recepten, welke gegroepeerd zijn per maaltijd (en je vind er voor elk moment van de dag). Daarnaast krijg je toegang tot de Vitadis App, een shakebaker en een meetlint.
  • Startpakket Fase 2. Dit is een mindere versie van Fase 1. Je krijgt minder van Fase 1, dus minder ebooks, recepten en ook geen meetlint en shakebaker etc.

Als je met het Slanker Leven Plan aan de slag wilt gaan, vinden wij dat je sowieso voor Startpakket Fase 1 moet kiezen, omdat je zo alles meepakt.

We waren er eigenlijk een beetje van verrast hoe compleet de informatie uit het Slanker Leven Plan van Vitadis is. Je krijgt echt enorm veel informatie en handige tips waar je zeker wat aan hebt.

Overal is aan gedacht, voedingsadvies, coaching, lichaamsoefeningen en ook psychische tips (afvallen moet tussen je oren komen te zitten).

Erg compleet, en ook overzichtelijk gemaakt.

We zien ook dat er veel tijd is besteed aan het in elkaar zetten van de pakketten. Dit is zeker niet even in een half uurtje in elkaar gezet.

Is het Slanker Leven Plan van Vitadis zijn geld waard?

Zoals hierboven vermeld is het Slanker Leven Plan van Vitadis in verschillende varianten te koop.

De Probeerbox kost 27,- euro, Fase 1 kost 87,- euro en Fase 2 kost 57,- euro.

Dit vinden we prima prijzen voor wat je krijgt. Het Slanker Leven Plan (Fase 1) is zonder twijfel één van de meest uitgebreide dieet en afval producten die we hebben gezien, en we kunnen het je dan ook van harte aanraden om hier mee aan de slag te gaan.

Het Slanker Leven Plan is erg compleet en we vinden de prijs erg meevallen als je kijkt naar wat je krijgt.

We raden je sowieso wel aan om voor Fase 1 te gaan, omdat je dan de meeste waarde voor je geld krijgt.

Vanwege de grote hoeveelheid aan (goede) informatie, de kwaliteit van het pakket en de bijkomende extra’s (coaching, mogelijkheid om één van de centra te bezoeken), krijgt het Slanker Leven Plan van Vitadis de volle 5 sterren van ons.

Plaats een reactie