Review: Vitaal en Gezond Zwanger (Judith Rolf)

Vandaag plaatsen wij onze review van Vitaal en Gezond Zwanger van Judith Rolf.

We hebben al veel over Vitaal en Gezond Zwanger gehoord, en we kregen de laatste tijd steeds meer aanvragen om dit product te recenseren.

Vandaag ook dat we dit product zelf gekocht hebben en er zelf “mee aan de slag zijn gegaan”.

Twijfel je om zelf Vitaal en Gezond Zwanger van Judith Rolf aan te schaffen? Lees dan hieronder onze recensie en ervaringen.

Inhoud review:

Wie is Judith Rolf?

Judith Rolf is de verkoper van dit product.

Ze verkoopt dit vanuit het Puur en Fit platform, wat een platform is voor het onderbrengen van voeding- en bewegingsspecialisten. Puur en Fit brengt meerde producten uit in deze markt, en Vitaal en Gezond Zwanger is er daar één van.

Judith heeft haar eigen bedrijf wat Peer Voeding heet. Hier uit ze haar expertise op het gebied van voeding en afvallen.

We zien dat Peer Voeding netjes bij de Kamer van Koophandel staat geregistreerd en de contactgegevens lijken ook te kloppen.

Daarnaast komen we zo gauw geen negatieve berichten/ervaringen met Judith Rolf tegen, dus het lijkt er op dat Judith een safe iemand is om van te kopen.

Ook het feit dat ze veel waardevolle informatie deelt op haar blog, doet ons goed en laat zien dat ze een expert is op dit gebied.

Wat wordt er beloofd?

Judith Rolf
Judith Rolf.

Voor veel vrouwen is een zwangerschap een negatieve ervaring (geweest), en zo hoeft het – volgens Judith – natuurlijk niet te zijn.

Wanneer je het Vitaal en Gezond Zwanger ebook aanschaft, zou je gaan ontdekken hoe je zwanger kan zijn vol energie en zonder kwaaltjes of overbodige kilo’s.

Dit zijn geen grote of overdreven claims, en dat zien we graag.

Het komt er eigenlijk op neer dat je met het Vitaal en Gezond Zwanger ebook een vitale zwangerschap tegemoet gaat, waarbij je dus lekker in je vel zit.

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om het Vitaal en Gezond Zwanger ebook aan te schaffen, krijg je één ebook per e-mail toegestuurd. Let dus goed op dat het hier niet om twee ebooks gaat (zoals Judith wel een beetje doet vermoeden op de verkooppagina).

Het ebook bestaat uit 75 pagina’s en is op te delen in verschillende hoofdstukken.

In het eerste hoofdstuk vertelt Judith wie ze is en doet ze haar persoonlijke verhaal.

Hierna krijg je tips over wat je wel wat je niet mag eten tijdens de zwangerschap.

Daarna krijg je tips en opties voor je maaltijden.

Vervolgens bespreekt Judith verschillende zwangerschapskwaaltjes en vertelt ze de oplossingen hiervoor.

En ten slotte krijg je recepten met verschillende ingrediënten (dit zou eigenlijk een los ebook moeten zijn).

We vinden de informatie die Judith geeft erg uitgebreid en dus voldoende informatie bevatten. De schrijfstijl is erg vlot, en het ebook is makkelijk door te lezen.

Daarnaast zien we dat er genoeg tijd is besteed aan de opmaak en het in elkaar zetten van het ebook (zeker niet in een half uurtje afgeraffeld zoals we dat wel vaker zien).

Het ebook bevat goede informatie, waarvan we zeker weten dat het je gaat helpen om een vitale zwangerschap (we blijven dit een beetje een rare benaming vinden, maar goed) tegemoet te gaan.

Wel moeten we er bij zeggen dat de informatie niet echt vernieuwend is, en dat we veel informatie ook gewoon los op het internet kunnen vinden – maar dat hou je natuurlijk met infoproducten.

Is Vitaal en Gezond Zwanger zijn geld waard?

Vitaal en Gezond Zwanger kost 27,- euro en dat vinden we op zich een redelijke prijs voor wat je krijgt.

Met de informatie uit Vitaal en Gezond Zwanger kun je je zwangerschap zeker een stuk vitaler en gezonder maken, en dat lijkt ons zeker minimaal 27,- euro waard.

Je krijgt een ebook met goede, uitgebreide informatie over een gezonde en vitale zwangerschap, en daarbij nog 30 snelle recepten die je tijdens de zwangerschap goed van pas kunne komen.

Vitaal en Gezond Zwanger krijgt van ons 4 sterren.

Plaats een reactie