Review: 101 Paleo Recepten Kookpakket (Mitchel van Duuren)

Vandaag is het tijd voor de review van het 101 Paleo Recepten Kookpakket van Mitchel van Duuren.

We merken dat het Paleo dieet de laatste tijd helemaal ‘hot’ is, en doordat we hier zo benieuwd naar waren hebben we besloten om er zelf maar eens mee aan de slag te gaan.

De zomer komt er tenslotte weer aan, en dan willen we er natuurlijk wel een beetje goed uit zien!

Hieronder lees je onze review van het 101 Paleo Recepten Kookpakket van Mitchel van Duuren.

Inhoud review:

Wie is Mitchel van Duuren?

Mitchel van Duuren kennen we onder andere van Paleo in 15 Minuten (review) en is geen onbekende in de Paleo business.

Sterker nog, Mitchel heeft de Paleo business in Nederland vrijwel opgezet. Hij is dan ook de eigenaar van de Paleo.nl domeinnaam.

Daarnaast kennen we Mitchel van onder andere Internet Miljonair (waarin hij vertelt over internet marketing) en Foodie.nl (de hoofdorganisatie achter zijn voeding-uitgeverij waar Paleo onderdeel van is).

Mitchel is ook de eigenaar van Eiwitpoeder.nl en verkoopt daar dus eiwitpoeder. Daarnaast heeft hij nog andere projecten (iets met natuurstenen ;-)).

Mitchel is dan ook zeker geen onbekende en loopt al lange tijd mee. Hij leeft naar eigen zeggen de Paleo-leefwijze en is daar ook actief mee bezig.

Zijn bedrijf Foodie staat overigens netjes bij de Kamer van Koophandel geregistreerd en we komen geen negatieve berichten over hem tegen. Hij heeft dan ook een goede klantenservice.

Wat wordt er beloofd?

mitchel van duuren
Mitchel van Duuren.

Op de verkooppagina beloofd Mitchel dat je dankzij zijn 101 Paleo Recepten Kookpakket gaat afvallen, jezelf fitter gaat voelen, je sneller herstelt en dat je je opgewekter gaat voelen.

Hij doet geen claims van “val binnen 10 dagen 10 kilo af”, maar blijft enigszins ‘down to earth’ ;-).

Naar eigen zeggen is hij door het 101 Paleo Recepten Kookpakket zo’n 10 kilo afgevallen en hij laat hier ook een voor- en na foto van zien als bewijs.

Daarnaast zegt Mitchel dat de recepten vrij eenvoudig te bereiden zijn, en dat je er niet lang voor in de keuken hoeft te staan. Iets wat voor veel mensen een punt van bezwaar zou zijn.

Mitchel maakt overigens de claim dat dit “het meest complete Nederlandstalige Paleo recepten kookpakket” is, en dat is natuurlijk wel een grote claim.

Wij zijn benieuwd!

Wat krijg je?

Wanneer je aan de slag gaat met het 101 Paleo Recepten Kookboek krijg je toegang tot een aantal ebooks. Namelijk het ‘hoofd ebook’ (101 Paleo Recepten Kookboek) en een aantal bonussen.

Deze ebooks volgen allemaal een zelfde structuur en zitten goed in elkaar. De kwaliteit van de ebooks is prima; ze zijn voorzien van duidelijke foto’s, ingrediënten en een stappenplan om ze te maken, plus een aantal tips.

De ebooks zijn makkelijk te lezen (lezen lekker weg) en de foto’s helpen enorm mee. Zo zie je namelijk wat je uiteindelijk gaat maken, en het stappenplan vertelt je dan natuurlijk precies hoe je dat moet doen.

Zoals beloofd krijg je gewoon 101 Paleo recepten, maar je krijgt ook nog een aantal bonussen, namelijk:

  • Paleo Chocolade Recepten (naam zegt genoeg lijkt ons)
  • 20 Paleo Dressings en Sausen (ook hier zegt de naam weer genoeg)
  • 30 Paleo Smooties (moeten we ons blijven herhalen?)
  • 30 Paleo Snacks (voor een Paleo tussendoortje)
  • Maaltijdplanner en boodschappenlijst (planner van 3 weken; erg handig!)

Deze bonussen zijn ook gewoon los te downloaden en zijn van uitstekende kwaliteit.

Vooral de 30 Paleo Snacks vonden wij erg handig. Een lekker tussendoortje is altijd goed!

Is het 101 Paleo Recepten Kookboek zijn geld waard?

Het 101 Paleo Recepten Kookboek kost 37,- euro en voor dat geld kun je het niet laten liggen.

Wij vinden alleen al de bonussen meer dan 37,- euro waard; dus dat zegt wel wat.

De kwaliteit en inhoud van de ebooks is uitstekend; alles zit structureel goed in elkaar, en is makkelijk te volgen. Alle recepten zijn voorzien van foto’s, ingrediënten en een stappenplan.

Wil je beginnen met Paleo, of ben je al bezig met Paleo maar wil je gewoon meer? Dan is het 101 Paleo Recepten Kookboek absoluut wat voor jou.

Het 101 Paleo Recepten Kookboek krijgt van ons 5 sterren.

2 gedachten over “Review: 101 Paleo Recepten Kookpakket (Mitchel van Duuren)”

  1. Vorige week 101 Paleo recepten kookpakket van Mitchel gekocht en ben er erg blij mee. Zeker een goede keus als je aan de slag wilt met Paleo.
    Bedankt voor deze review!

    Beantwoorden

Plaats een reactie