Review: Eiwitrijke Recepten Kookpakket – Eiwitinvasie.nl

Vandaag reviewen we het product Eiwitrijke Recepten Kookpakket (Eiwitinvasie.nl) van Jacco.

Nu de zomer weer voor de deur staat en de zon weer regelmatig begint te schijnen, denken we natuurlijk allemaal aan onze voeding en ons uiterlijk. We willen tenslotte klaar voor de zomer (en dus ook het strand) zijn, nietwaar?

Daarom besloten we ook om aan de slag te gaan met het Eiwitrijke Recepten Kookpakket van Jacco, en in deze review onze bevindingen met je delen.

Inhoud review:

Wie is de verkoper?

Het was even zoeken, maar we zijn er achter gekomen dat de maker van dit product Jacco is.

Jacco is afgestudeerd aan de Avans Hogeschool en heeft Marketing & Business Management gestudeerd.

Hij heeft een eigen bedrijf opgestart wat de naam HE heet, welke gevestigd is in Breda (met een echt bezoekadres).

Als we verder zoeken zien we dat Jacco ook een blog heeft op het gebied van fitness en voeding, namelijk FitnessLifestyle.nl. Hierop plaatst hij regelmatig nieuwe blog artikelen en via de mail heeft Jacco ons laten weten ook veel met voeding en fitness bezig te zijn.

Wat wordt er beloofd?

Op de verkooppagina worden geen “snel afvallen” of “snel resultaat” beloftes gemaakt, en dat vinden we fijn om te zien.

Jacco vertelt dat veel sporters te weinig eiwitten consumeren en dat is slecht voor de (weder)opbouw van spieren. Om je hier toch mee te helpen heeft Jacco het Eiwitrijke Recepten Kookpakket gemaakt, waarmee je simpel en snel, makkelijke en lekkere recepten kunt klaarmaken die vol zitten met eiwitten.

Dit zou voor maximale spiergroei moeten zorgen.

Wij zijn benieuwd!

Wat krijg je?

Wanneer je aan de slag gaat met het Eiwitrijke Recepten Kookboek krijg je een drietal ebooks.

Als eerste krijg je natuurlijk het ebook waar het om gaat; de Eiwitrijke Recepten.

Dit ebook is prima beschreven en opgemaakt; het leest goed weg en de informatie die er in staat is goed. Daarnaast zijn de recepten voorzien van foto’s, zodat je kunt zien wat je dus klaar gaat maken. We moeten eerlijk zeggen dat de recepten er lekker uitzien en degene die we geprobeerd hebben, ook lekker waren.

Het ebook is opgedeeld in vier delen, namelijk het ontbijt, de lunch, het diner en voor tussendoortjes. Voor elk moment van de dag wat dus.

Naast dit ebook krijg je nog twee bonussen, namelijk een ebook waarin eiwitrijke smoothies beschreven staan, en maaltijd planner. Deze laatste is eigenlijk meer een stukje motivatie zodat je elke dag wel aan de juiste hoeveelheid eiwitten komt. De maaltijd planner laat je eenvoudig een ‘week schema’ maken.

Je krijgt eigenlijk precies wat je is beloofd; een ebook met daarin makkelijke en lekkere recepten die vol zitten met belangrijke eiwitten. De kwaliteit van de ebooks is goed; je kunt merken dat deze niet zomaar in een avondje in elkaar is gezet.

Wel moeten we zeggen dat veel recepten natuurlijk ook zo op het internet gevonden kunnen worden, maar dat is bij bijna elk informatieproduct wel.

Jacco levert hier een kant-en-klaar ebook met daarin lekkere recepten; ideaal voor als je geen tijd hebt deze zelf uit te gaan zoeken.

Is het Eiwitrijke Recepten Kookpakket zijn geld waard?

Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket kost 19,- euro en dat vinden wij een prima prijs voor dit pakket.

Zoals we hierboven al vermeldden krijg je exact wat je is beloofd, plus nog een tweetal bonussen die ook gewoon goed zijn.

Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket is een prima koop voor als je zelf al druk genoeg bent, en zelf geen tijd of zin hebt om eiwitrijke recepten te gaan bedenken. Dit pakket biedt daar een goede uitkomst voor.

Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket krijgt van ons 4 sterren.

Plaats een reactie