Review: Eerlijk Thuiswerk (Eric Dieperink & Martin Verlaan)

Vandaag plaatsen we een review van Eerlijk Thuiswerk van Eric Dieperink en Martin Verlaan.

Het product is al een tijdje op de markt en we vonden het wel tijd om hier een review van te plaatsen.

Een tijdje geleden zijn we namelijk zelf met het product aan de slag te gaan, en in deze review delen we onze bevindingen.

Lees hieronder onze review van Eerlijk Thuiswerk van Eric Dieperink en Martin Verlaan.

Inhoud review:

Wie zijn Eric Dieperink en Martin Verlaan?

Eric Dieperink is geen onbekende voor Info Reviews.nl (en de internet marketing wereld). Hij gaat al een tijdje mee, en heeft ook al verschillende (informatie) producten gemaakt (zoals bijvoorbeeld Snel Geld Geheim).

Anyway, Eric Dieperink woont op Mallorca en leeft dus de droom van menig Nederlander – naar eigen zeggen dan.

Hij verdiend zijn geld met internet marketing en maakt hier dus verschillende producten over, zodat jij dit ook kunt doen.

Zijn compagnon is Martin Verlaan, welke meer het technische gedeelte op zich neemt. Eric is meer de marketing man. Het is dan ook zijn stem die je hoort in de verkoopvideo’s.

Eric staat bekend om zijn ‘luidruchtige’ verkoopvideo’s, en dat is niet voor niks. Zijn verkoopverhaal is altijd wel wat overdreven en doet altijd wel beloften dat je dankzij zijn training en/of methode bedragen als 250,- euro per dag kunt verdienen. Zonder dat je daar al te veel voor zou hoeven doen ;-).

In de praktijk valt dat altijd wel mee, maar over het algemeen zijn de producten van Eric en Martin zeker niet slecht te noemen, en hebben ze ook een redelijke klantenservice.

Ze staan overigens ook gewoon netjes bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder Winst Online.

Wat wordt er beloofd?

eric dieperink
Eric Dieperink

Ook hier zijn de beloftes die Eric je doet niet te min. Hij beloofd je dat je hier enorm makkelijk geld mee kunt verdienen, en niet te weinig ook.

Eric praat dan ook over bedragen als 800,- of zelfs een paar duizend euro per maand, zonder er al te veel moeite voor te doen.

Dit zou het meest makkelijke geld verdien systeem ter wereld zijn, en iedereen zou het kunnen. Of je nou weinig of veel tijd hebt om hier mee bezig te gaan; geld verdienen zul je!

Hier gaat het volgens Eric niet over affiliate marketing, of andere systemen waar we de laatste tijd (meer dan genoeg) over horen, en bijna niemand zou het doen.

Het zijn niet de minste beloftes die Eric doet, maar dat zijn we ondertussen wel van hem gewend.

Wat krijg je?

martin verlaan
Martin Verlaan

Wanneer je aan de slag gaat met Eerlijk Thuiswerk krijg je toegang tot het complete pakket.

Dit houdt onder andere in dat je de licentie van een chatbot krijgt. Deze chatbot gaat er voor zorgen dat jij geld verdiend.

We kunnen in deze review natuurlijk niet helemaal uitleggen hoe deze werkt, maar kort gezegd werkt het als volgt:

Jij benadert via de telefoon of e-mail bedrijven waar jij de geleverde chatbot aan verkoopt. Deze chatbot komt zo op de website van het bedrijf te staan, en deze genereert – mits goed ingesteld – leads voor de bedrijven, waar jij voor betaald krijgt.

Wat jij dus moet doen is bedrijven benaderen, de chatbot installeren en instellen, en vervolgens facturen naar de bedrijven sturen zodra er leads zijn gegenereerd.

Dit klinkt misschien ietwat vaag en moeilijk, maar dat is het niet. Naast de licentie voor de chatbot krijg je er namelijk nog uitgebreide documentatie bij die je exact uitleggen hoe alles werkt.

Daarnaast krijg je toegang tot een aantal video’s, waarin Eric alles uitlegt en voordoet.

Het is een prima manier om geld vanuit huis te verdienen, maar besef wel dat je hier wél wat voor moet doen – zoals natuurlijk altijd het geval is.

Wanneer je hier actief mee aan de slag gaat, kun je hier geld mee verdienen.

De hoeveelheid geld die je hiermee verdient is afhankelijk van de tijd en energie die je er in steekt.

Hoe meer je hier mee bezig gaat, hoe meer je hier ook mee gaat verdienen.

Als je eenmaal doorhebt hoe het geheel werkt, kun je hier leuke en serieuze bedragen mee verdienen.

Is Eerlijk Thuiswerk zijn geld waard?

Eerlijk Thuiswerk kun je uitproberen voor slechts 1,- euro (voor de eerste maand), hierna wordt de prijs 27,- euro per maand.

Ben je op zoek naar een manier waarmee je vanuit huis geld kunt verdienen, en ben je bereid hier best wat tijd en energie in te steken, dan is Eerlijk Thuiswerk wat voor jou.

Besef echter wel dat het niet zo makkelijk is om hier geld mee te verdienen als dat Eric je doet voorschotelen. Er zit een behoorlijk grote leercurve aan (het duurt even voordat je precies doorhebt hoe alles werkt), maar wanneer je dit weet, kun je hier – nogmaals – geld mee verdienen.

De kwaliteit van de documentatie en de hulp-video’s is goed, net als de software.

Je betaald (als je hier mee door gaat) wel per maand, en dat vinden wij altijd een beetje jammer. Echter haal je deze kosten er makkelijk uit als je hier actief mee aan de slag gaat.

Eerlijk Thuiswerk krijgt van ons 4 sterren.

1 gedachte over “Review: Eerlijk Thuiswerk (Eric Dieperink & Martin Verlaan)”

  1. Als je dit gaat doen ….lees dan heel goed de voorwaarden ,voor je het weet hang je …ze kunnen alles met dit product doen zelfs tussentijds de prijs verhogen….dus goed lezen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie