Review: Snel Geld Geheim (Eric Dieperink)

Vandaag plaatsen we onze review van het product Snel Geld Geheim van Eric Dieperink.

Omdat er momenteel wel heel veel producten in de internet marketing categorie zijn (die allemaal claimen het beste verdienmodel te hebben), zijn wij wel erg benieuwd naar deze training van Eric.

Wij zijn dan ook zelf met de training aan de slag gegaan, en delen onze bevindingen met je in deze review.

Benieuwd naar het Snel Geld Geheim van Eric Dieperink? Lees dan snel verder!

Inhoud review:

Wie is Eric Dieperink?

Eric Dieperink is geen bekende in de internet marketing wereld. Hij draait al heel wat jaartjes mee, en werkt voornamelijk samen met zijn compagnon Martin Verlaan.

Eric woont op het warme Mallorca en voert vanuit daar zijn internet marketing activiteiten uit. Naar eigen zeggen verdiend hij ruim bovengemiddeld goed op het internet, en dat is ook de reden dat hij een tijd geleden naar Mallorca is verhuisd.

Geld verdienen op een warm eiland; een droom van menig Nederlander, en Eric heeft het gerealiseerd.

Wanneer we verder onderzoek doen naar Eric komen we veel topics op forums tegen, waar Eric bestempeld zou zijn vanwege oplichtingspraktijken. Dit komt voornamelijk door zijn erg overdreven verkoop pagina’s en video’s.

Eric is niet bang om met kreten als “vanaf morgen 200,- euro per dag verdienen”, en dat is natuurlijk nogal een grote belofte.

We zien wel dat Eric altijd netjes reageert, en dat wanneer iemand zijn geld terug wilt krijgen, hij het geld gewoon terugstort; zonder verdere vragen.

We vinden het dan ook te ver gaan om Eric een oplichter te noemen, aangezien hij – en dat weten we uit eigen ervaring – goede producten aanbied, en altijd klaar staat om te helpen mocht je iets niet weten of snappen.

Dat zijn marketing ietwat over de top is, daar zijn we het wel mee eens. Maar goed, het moet natuurlijk wel verkopen ;-).

Eric Dieperink staat overigens netjes bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder de naam Winst Online.

Wat wordt er beloofd?

eric dieperink
Eric Dieperink.

Zoals we in de inleiding hierboven al aangeven is Eric er niet vies van om met grote beloftes te komen.

In de verkoopvideo word je dan ook beloofd dat je met het Snel Geld Geheim ongetwijfeld makkelijk 200,- of 300,- euro per dag gaat verdienen, zonder dat je daar al te veel moeite voor hoeft te doen.

Hij laat hiermee het ‘bewijs’ zien door zijn PayPro en Sharepay rekeningen te tonen, en we zien ook (neppe) testimonials van mensen die het product al uitgeprobeerd zouden hebben.

Het is precies wat we van Eric gewend zijn; overdreven beloftes en erg over the top.

We kunnen ons voorstellen dat de beloftes van Eric je goed in de oren klinken, maar besef goed dat de genoemde bedragen in het begin (zeker als beginnend marketeer) niet realistisch zijn.

Wanneer je hier mee begint, denk dan eerder aan bedragen als 200-300 euro per maand, wat natuurlijk ook geen verkeerde bedragen zijn wanneer je hier pas mee begint.

Wat krijg je?

Wanneer jet met Snel Geld Geheim van Eric Dieperink aan de slag gaat, krijg je direct toegang tot al het materiaal.

Eigenlijk gaat het hier om verschillende methoden die je kunt gebruiken om zo geld te verdienen. De eerste methode houdt in dat je geld gaat verdienen aan de hand van het verkopen van refurbished artikelen.

Daarnaast ga je leren hoe je geld kunt verdienen met het inkopen van andermans producten, en deze voor meer geld te verkopen. Dit heeft dus eigenlijk niks te maken met internet marketing.

De tweede methode is daarentegen wel gericht op internet marketing. Daarin vertelt Eric je hoe je geld kunt verdienen door je eigen info producten te maken.

Eric behandelt hier alle facetten van; het maken van het product zelf, de website en de verkooppagina. Inclusief mailinglijst en split-testen.

Naast deze twee modules, bevat Snel Geld Methode nog de nodige bonussen, en dat zijn niet de minste. Je krijgt namelijk toegang tot de training “Films Kijken voor Geld” (de naam zegt het allemaal), de training “Vet Makkelijk Geld” (welke zich voornamelijk richt op geld verdienen met affiliate marketing) en toegang tot de Cunjabo Academy.

We moeten eerlijk zeggen dat de informatie die Eric in Snel Geld Geheim geeft enorm informatief is, en dat de video’s van goede kwaliteit zijn.

Eric legt alles stap voor stap uit, een doet dat op een manier waarop iedereen het snapt.

Niks word weggelaten en de video’s zijn ook absoluut niet saai om naar te kijken.

Is Snel Geld Geheim zijn geld waard?

Snel Geld Geheim kost de eerste maand 1,- euro, en daarna 37,- euro per maand.

Als je dat over een heel jaar uit gaat berekenen is dat best wat geld (408,- euro), echter krijg je er behoorlijk wat voor terug.

Eric heeft niet zuinig gedaan met het maken van video’s, en de kwaliteit van video’s en uitleggen is enorm goed.

Daarnaast kun je het Snel Geld Geheim gewoon één maand voor een euro uitproberen, en daarna verder kijken of het wat voor je is.

Wanneer Snel Geld Geheim eenmalig tussen de 67,- en 97,- euro zou kosten, zou het van ons 5 sterren hebben, maar aangezien wij niet zo van de maandelijkse afschrijvingen zijn, krijgt het van ons 4 sterren. Dat heeft niks te maken met de kwaliteit van de video’s, maar meer met het maandelijkse abonnement.

Plaats een reactie