Review: Paleo in 15 Minuten (Mitchel van Duuren)

Vandaag een review van Paleo in 15 minuten van Mitchel van Duuren.

We hebben nog nooit eerder een product van Mitchel van Duuren gerecenseerd, maar eens moet natuurlijk de eerste keer zijn.

In deze review bespreken we of Paleo in 15 Minuten van Mitchel van Duuren een goed product is, en of het zijn geld wel waard is.

Benieuwd? Lees dan snel verder!

Inhoud review:

Wie is Mitchel van Duuren?

Mitchel van Duuren loopt al lange tijd mee op het internet. Hij heeft dan ook verschillende (internet marketing) producten gelanceerd, en doet dit altijd op een nette manier.

Hiermee bedoelen we dat Mitchel absoluut geen slechte naam heeft op het internet – in tegendeel, hij heeft een grote fanbase, en dat is natuurlijk goed om te zien.

Mitchel heeft in het verleden voornamelijk internet marketing gerelateerde producten op de markt gezet, maar is sinds zijn trip door Amerika helemaal gek worden van Paleo.

Hij heeft dan ook zijn bedrijf ‘Foodie’ bij de Kamer van Koophandel geregistreerd, en verkoopt daaruit zijn trainingen op het gebied van eten en drinken, voornamelijk Paleo.

Dat Mitchel een echte expert is op het gebied van Paleo wordt duidelijk als we hem onderzoeken. Zo zien we dat hij een paar keer voor RTL 4 is geïnterviewd, en dat hij in meerdere media heeft gestaan.

Mitchel is dus echt iemand die weet waar hij het over heeft en waar je met een gerust hart mee terecht kunt.

Hij gebruikt ook gewoon zijn eigen naam, en dat vinden we altijd mooi om te zien.

Wat wordt er beloofd?

mitchel van duuren
Mitchel van Duuren.

Op de verkooppagina van Paleo in 15 Minuten lezen we geen onrealistische claims als “Val 24 Kilo Af Binnen Twee Weken” – of iets in de trend.

We lezen voornamelijk voordelen van het Paleo dieet in zijn algemeen, dus waarom Paleo gezond is, en waarom jij aan het Paleo dieet moet beginnen.

Zo lezen we bijvoorbeeld dat het Paleo dieet niet alleen gezond voor je lichaam is, maar dat het ook goed is voor je geest.

Je zou je namelijk veel gezonder, fitter en vrolijker voelen wanneer je met een Paleo dieet begint.

Wanneer we iets verder naar onder scrollen komen we meer bij de inhoud van het product op zich, en daar heeft Mitchel het voornamelijk over dat “Paleo niet moeilijk hoeft te zijn” of “dat je er lang aan bezig hoeft te zijn”.

En dat is dan ook de ‘kracht’ van Paleo in 15 Minuten; een ebook voor mensen die een druk leven hebben en toch aan Paleo willen beginnen.

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om aan de slag te gaan met Paleo van 15 minuten, krijg je een ebook (deel 1) met daarin meer dan 50 recepten.

Deze recepten zijn netjes voorzien van mooie afbeeldingen en alle recepten zijn goed gepresenteerd.

We merken dat Mitchel veel aandacht en tijd heeft besteed aan het in elkaar zitten van dit ebook. Je ziet duidelijk dat het niet zomaar even snel in elkaar is geroffeld.

Alle recepten staan overigens netjes gegroepeerd, zodat je dus kunt ‘filteren’ op salades, soepen et cetera.

Naast het ‘hoofd ebook’ Paleo in 15 Minuten vinden we het tweede deel. Deze is – volgens Mitchel – gemaakt na het grote succes van het eerste deel wat we hierboven hebben behandeld.

Deel twee bevat 39 nieuwe Paleo recepten, die ook weer netjes gegroepeerd zijn en gepresenteerd zijn.

Naast deze twee ebooks krijg je ook nog speciale bonussen, namelijk:

  • Paleo IJsjes Special
  • Paleo BBQ Special
  • Paleo Keuken Basics
  • 25 Makkelijke Paleo Succestips

Ook deze ebooks zitten enorm goed in elkaar en zijn voorzien van goede informatie.

Vooral de 25 Makkelijke Paleo Succestips vinden we erg goed gevonden, deze bevat namelijk 25 tips om Paleo beter aan jouw levensstijl aan te passen.

Alle tekst is begrijpelijk geschreven en makkelijk weg te lezen.

Is Paleo in 15 Minuten zijn geld waard?

Paleo in 15 Minuten van Mitchel van Duuren kost 37,- euro en dat is weinig geld als je kijkt naar wat je er voor krijgt.

We zien duidelijk dat Mitchel en zijn team er veel tijd en energie in gestoken hebben om de ebooks te maken.

Mitchel heeft zelfs een speciale fotograaf ingehuurd om alle recepten te fotograferen, namelijk Sjanett.

Het doel van Paleo in 15 Minuten is om de drukke persoon die weinig tijd heeft, om te leren gaan met Paleo, om zo het Paleo dieet in zijn/haar leven te introduceren.

Met zijn ebooks is Mitchel dit zeker gelukt. De Paleo recepten zijn snel en makkelijk klaar te maken, en alle recepten en informatie zijn makkelijk door te lezen.

Tel daarbij de vier bonussen en goede support er bij op, en je hebt zonder twijfel een topproduct.

Paleo in 15 Minuten krijgt van ons een welverdiende 5 sterren.

Plaats een reactie