Review: Geld Gorilla Geheimen (Frank Sanders en Alex Hartman)

Vandaag plaatsen we een review van het Geld Gorilla Geheimen product van Frank Sanders en Alex Hartman.

Er zijn veel verschillende producten wat betreft “geld verdienen op het internet”, en vragen ons af of Geld Gorilla Geheimen daar veel aan toe te voegen heeft.

Ben je dus van plan om met Geld Gorilla Geheimen aan de slag te gaan, maar wil je eerst een eerlijke review lezen? Lees dan hieronder onze ervaringen en ons oordeel.

Inhoud review:

Wie zijn Frank Sanders en Alex Hartman?

Frank Sanders en Alex Hartman zijn de makers van Geld Gorilla Geheimen.

Wanneer we echter verder zoeken blijkt dat Frank Sanders en Alex Hartman pseudoniemen zijn, en dat de makers dus niet hun eigen naam gebruiken.

De jongens van S&H Digitale Hulpmiddelen zijn namelijk de makers van dit product. Zij hebben verschillende producten in verschillende niche’s, maar over het algemeen zitten hun producten goed in elkaar.

Let er dus op dat je niet van Frank Sanders en Alex Hartman koopt, en dat dit dus pseudoniemen zijn.

Wel weten de jongens veel van internet marketing af, aangezien ze meerdere producten verkopen die hoog in de ranglijsten van PayPro stonden. Ze weten dus hoe ze geld moeten verdienen op het internet!

Er zijn ook geen negatieve ervaringen over de jongens te vinden, dus je zit hier wel safe bij.

Wat wordt er beloofd?

In de verkoopvideo worden behoorlijk grote beloftes gedaan. Zo noemen ‘Alex en Frank’ hoge bedragen die je met hun Geld Gorilla Geheimen zou kunnen verdienen.

Dit alles zou vrij eenvoudig en snel te realiseren zijn, en daar worden we een beetje huiverig van als we dat horen.

Geld verdienen op internet is namelijk niet in één dag te realiseren (of je moet super veel geluk hebben), maar het is wel iets wat Frank en Sander promoten en claimen.

We beseffen dat het goede marketing is om dit soort dingen te zetten, maar we vinden het altijd belangrijk dat er realistische claims gedaan worden.

Ook claimen Alex en Frank dat je zonder enige technische kennis of ervaring geld kunt verdienen met hun Geld Gorilla Geheimen, wat natuurlijk voor veel mensen een groot bezwaar is, en wat ze hiermee dus (slim) wegnemen.

Anyway, als je – volgens Alex en Frank – met het Geld Gorilla Geheimen pakket zou beginnen, zou je binnen de kortste keren minimaal 2500,- euro per maand op het internet verdienen.

Wij zijn benieuwd!

Wat krijg je?

Wanneer je aan de slag gaat met Geld Gorilla Geheimen krijg je direct toegang tot alle vier modules.

Deze modules bevatten elk weer meerdere video’s, en we moeten eerlijk toegeven dat de video’s behoorlijk uitgebreid zijn en veel informatie bevatten.

In de eerste module bespreken Frank en Alex de obstakels voor succes – dit is meer bedoeld voor mentale motivatie, en dat vinden we mooi om te zien.

Je moet namelijk volhardend zijn en leren om niet te opgeven. Frank en Alex vertellen je dat dus in deze module. Hier kun je altijd op terugkomen wanneer je het bijvoorbeeld even niet meer ziet zitten en wilt opgeven.

In de tweede module wordt verteld welke methoden er allemaal zijn om geld te verdienen op het internet. Aan het eind van elke module vertellen Frank en Alex waarom je juist wel en waarom juist niet voor welke module moet gaan. Dit is allemaal meer theoretisch (er wordt dus niks voor gedaan).

In de derde module vertellen Alex en Frank je methoden om verkeer (traffic) naar je website of affiliate offer te sturen. Als dit allemaal een beetje ’technisch’ over komt, no worries, in de training wordt alles piekfijn uitgelegd.

Frank en Alex geven hier erg goede informatie en hier kun je zeker wat mee.

In de vierde module wordt door Alex en Frank uitgelegd hoe je mensen over kunt laten gaan tot het kopen van je (affiliate) product. Hier wordt meer gekeken naar de psychologische factoren van het ‘koop-proces’.

Een erg interessante module met veel inzichten.

Daarnaast bevat de training nog een tweetal bonussen. Deze bonussen gaan verder in op affiliate marketing, en het maken van je eigen WordPress blog. Deze bonussen zijn in hetzelfde kader als de ‘normale’ modules.

Let er wel op dat de gehele training heel erg theoretisch is, en dat er dus niet echt voorbeeldvideo’s zijn waar Alex en Frank het beeldscherm met je delen.

De training bestaat dus meer uit PowerPoint presentaties – wat we eigenlijk wel een beetje jammer vinden.

Dat neemt echter niet weg dat Frank en Alex veel waardevolle informatie geven waar je zeker wat mee kunt.

Is Geld Gorilla Geheimen zijn geld waard?

Geld Gorilla Geheimen kost 47,- euro en dat vinden wij een prima prijs voor deze training.

De informatie is goed, en zeker als je een beginner bent in de “geld verdienen op internet”-branche, kun je hier veel waarde uithalen en je voordeel mee doen.

Zowat alle aspecten van geld verdienen op internet worden behandeld, en ook de psychologie achter het kopen (en de moed om vol te blijven houden) worden behandeld, wat zeker van toegevoegde waarde is.

Wanneer je hier serieus mee aan de slag gaat, weten we zeker dat je hier geld mee gaat verdienen.

Een prima training dus, die we zeker de 47,- euro waard vinden.

Geld Gorilla Geheimen krijgt van ons 4 sterren.

1 gedachte over “Review: Geld Gorilla Geheimen (Frank Sanders en Alex Hartman)”

Plaats een reactie