Review: Superwoman Programma (Selma Guiking)

Vandaag plaatsen we onze review van het Superwoman Programma van Selma Guiking.

Nu het midden zomer is kregen we veel aanvragen of we dit product eens wilden recenseren, en daarom zijn we dan ook zelf met het Superwoman Programma aan de slag gegaan.

Zoals de naam al doet vermoeden is dit programma speciaal voor vrouwen, dus ben je een man en lees je deze review; wegwezen want dit is even “woman only”.

Hieronder lees je onze review, ervaring en mening over het Superwoman Programma van Selma Guiking.

Inhoud review:

Wie is Selma Guiking?

Selma Guiking is de verkoopster van dit product, en doet dit via het platform van Puur en Fit.

Puur en Fit is als het ware een soort gezondheidsplatform waarop meerdere gezondheidsproducten te koop zijn. Eerder plaatsten we al onze review Vitaal en Gezond Zwanger van Judith Rolf, welke ook via Puur en Fit word ‘uitgegeven’.

Als we gaan zoeken op de naam Selma Guiking zien we dat Selma een personal trainer is, en haar eigen bedrijf Selsa heeft.

We zien op internet een groot aantal activiteiten rondom gezondheid en voeding als we haar onder de loep nemen, en dat doet ons goed. Het lijkt er op dat ze weet waar ze het over heeft, en dat ze een expert op haar vakgebied is.

Ze staat netjes bij de Kamer van Koophandel geregistreerd en kunnen geen negatieve ervaringen over haar vinden.

Wat wordt er beloofd?

selma guiking
Selma Guiking.

Één van onze favoriete onderdelen van het recenseren van producten is de verkooppagina checken om te kijken welke grote (en vaak onwerkelijke) beloftes er worden gedaan.

Bij het Superwoman Programma is dat wel anders, want Selma doet niet echt overdreven claims die niet waargemaakt worden.

Ze zegt dat je dankzij het Superwoman Programma een sterkere buik, stevigere billen en een betere conditie gaat krijgen.

Selma beloofd je dat je de goede instructies meekrijgt, en dat de aanpak makkelijk vol te houden is, en waarvan je verstelt zult staan van het resultaat.

Tot zover niks raars dus, we zijn dan ook benieuwd wat we gaan aantreffen!

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om aan de slag te gaan met het Superwoman Programma van Selma Guiking krijg je toegang tot een online Ledengedeelte waarin alles te vinden is.

Als eerste krijg je de introductievideo, waarin het programma in grote lijnen word uitgelegd. Daarna kun je de instructies gaan opvolgen. Deze bestaan als het ware uit twee onderdelen: video’s en trainingsschema’s.

Je krijgt materiaal voor tien (!) weken en elke dag staan er een aantal nieuwe video’s voor je klaar. Hierin laat Selma zien welke oefeningen je moet doen, en hier geeft ze ook uitleg bij, plus ze motiveert je tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Daarnaast zijn alle video’s voorzien van opzwepende muziek, zodat je extra gemotiveerd raakt.

Geen zin om de video’s te kijken? Dan kun je de trainingsschema’s downloaden, waarin je ziet hoe en hoeveel keer je de oefeningen moet doen.

De oefeningen beginnen vrij ‘basic’, maar naarmate je de training vordert, hoe intensiever de oefeningen worden (en hoe meer resultaat je gaat zien).

Alle video’s zijn van uitstekende kwaliteit en we vinden het knap hoe Selma (of iemand anders) de video’s in elkaar heeft gezet. Ze weten de juiste toon neer te zetten en we denken dat de video’s erg motiverend zijn om naar te kijken (en dus ook weer zelf uit te voeren).

Naast de video’s en schema’s krijg je de eerste tien weken van je lidmaatschap elke ochtend een mailtje om je extra te motiveren. Dit vinden wij een leuke toevoeging.

Je krijgt ook nog toegang tot een aantal bonussen, die meer zijn ingericht op het ‘verbreken’ van je ‘ongezonde gewoontes’, zoals te veel snacken etc. Deze video’s zo gemaakt dat je de tips en informatie kunt gaan toepassen op jouw levensstijl. We vinden de video’s goed en erg informatief.

Is het Superwoman Programma zijn geld waard?

Het Superwoman Programma kost 67,- euro en dat vinden wij een prima prijs voor deze training.

Een abonnement bij de sportschool kost vaak zo’n 40,- euro per maand, en dan zit je er voor een jaar aan vast.

Bij het Superwoman Programma krijg je een kant-en-klaar trainingsschema voor tien weken, waarin je echt goede oefeningen gaat doen. Daarnaast krijg je advies over je voeding, elke ochtend een mail en trainingsschema’s die niet meer dan 10 minuten per dag hoeven te duren.

Ga je actief aan de slag met het Superwoman Programma, en ga je vijf dagen in de week alle oefeningen volgen, dan weten we zeker dat je in tien weken een ‘superwoman body’ hebt.

Het Superwoman Programma krijgt van ons 5 sterren, wat een uitzondering is in deze branche.

Plaats een reactie