Review: 50 Groene Smoothies in een Handomdraai (Marjolein Verkaik)

Vandaag reviewen wij het product 50 Groene Smoothies in een Handomdraai van Marjolein Verkaik.

Dit product is al enige tijd te koop, en het op moment van schrijven echt hard zomer is, leek het ons wel een geschikt moment om 50 Groene Smoothies in een Handomdraai zelf uit te proberen, en hier een recensie over te schrijven.

Twijfel je of je met het ebook van Marjolein Verkaik aan de slag moet gaan? Lees hieronder onze review en ervaringen.

Inhoud review:

Wie is Marjolein Verkaik?

Marjolein Verkaik is de verkoper van dit product.

Als we echter wat gaan zoeken op deze naam, komen we niet veel tegen. Als we wat verder gaan zoeken zien we dat Marjolein Verkaik familie is van Jesse van der Vele – die zeker geen onbekende van ons is, zie review Strakkebuikspieren Kettlebell Workout en review Voor Altijd Jong.

Marjolein ‘Verkaik’ heet blijkbaar geen “Verkaik” met haar achternaam, maar “van der Velde Smeets”.

Dit verklaart wel het één en ander, want op de verkooppagina van 50 Groene Smoothies in een Handomdraai zien we testimonials van klanten die gericht zijn op Jesse van der Velde.

Of Jesse nu de verkoper van dit product is (dat hij bijvoorbeeld de naam van zijn vriendin/vrouw heeft gebruikt), of dat Marjolein de verkoper is, houden we even in het midden; het zou allebei kunnen.

Overigens lezen we over zowel Jesse als Marjolein geen negatieve berichten op het internet, en lijken beide personen een goede klantenservice te hebben; dit zit wel safe dus.

Wat wordt er beloofd?

marjolein verkaik
Marjolein Verkaik.

Marjolein doet niet echt grote beloftes, en zoals je wellicht wel weet houden wij hier wel van.

Marjolein zegt dat groene smoothies “de oplossing voor veel lichamelijke en geestelijke klachten zijn”, zoals bijvoorbeeld acne, weinig energie, slaapproblemen enzovoorts.

Smoothies bestaan uit groente, fruit en water, waardoor je lichaam gereinigd word, wat er weer voor zorgt dat je jezelf fit en gezond voelt. Hierdoor gaat je weerstand weer omhoog, wat zich ook weer afstraalt op je huid.

Hier lijkt ons niks gelogen te zijn.

Wat krijg je?

Wanneer je aan de slag gaat met 50 Groene Smoothies in een Handomdraai krijg je toegangscodes voor een online Leden-gedeelte, waar je het ebook kunt downloaden.

Het ebook bestaat uit zo’n 70 pagina’s, welke 50 recepten voor groene smoothies bevatten. Daarnaast bevat het ebook nog wat aanvullende informatie over smoothies (waarom zijn ze gezond, etc).

De smoothies die Marjolein in het ebook heeft gezet zijn – inderdaad – zo klaar te maken, en lijken ons erg gezond en lekker. We hebben natuurlijk niet iedere groene smoothie zelf kunnen klaarmaken, maar het ziet er wel goed uit.

Daarnaast zien we ook dat het ebook niet zomaar in vijf minuutjes in elkaar gezet is, maar dat er wel enige zorg aan het in elkaar zetten van het ebook is besteed. De opmaak is ook prima.

Je krijgt overigens ook nog een maand lang gratis toegang tot een online forum waarin je nieuwe recepten, seminars en video’s vind. Na een maand verloopt je lidmaatschap en moet je hier voor betalen. We vonden het forum best informatief en kunnen ons voorstellen dat je hier veel informatie uit kunt blijven halen als je lid blijft.

Is 50 Groene Smoothies in een Handomdraai zijn geld waard?

50 Groene Smoothies in een Handomdraai kost 19,95 euro en dat vinden wij een goede prijs voor wat je krijgt.

Je krijgt inderdaad 50 recepten voor het klaarmaken van groene smoothies, en deze recepten lijken met zorg te zijn samengevoegd. Daarnaast is het forum een leuke toevoeging op het ebook.

50 Groene Smoothies in een Handomdraai krijgt van ons 4 sterren.

1 gedachte over “Review: 50 Groene Smoothies in een Handomdraai (Marjolein Verkaik)”

Plaats een reactie