Review: Affiliate Marketing Revolutie (Jacko Meijaard)

Vandaag plaatsen wij een review over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

De Affiliate Marketing Revolutie is al een tijdje op de markt en we kregen veel aanvragen of we deze training eens wilden bespreken.

Vandaar dat we Jacko hebben gevraagd om een recensie account, en binnen een uur kregen we antwoord van Jacko met daarin onze inlog gegevens, dank daarvoor!

Hieronder lees je onze ervaringen van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Inhoud review:

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is de verkoper van de Affiliate Marketing Revolutie.

We zien dat Jacko al een tijdje meedraait in de internet marketing wereld, en ook zijn eigen blog heeft, genaamd Internet Succes Gids.nl, waar de training ook via verkocht word.

We zien ook dat Jacko onder de bedrijfsnaam Meijaard Media netjes staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, en dat hij nog een ander bedrijf heeft – samen met een vriend – waar hij zich meer richt op de lokale ondernemer die een website nodig heeft, of hulp nodig heeft met het toepassen van internet marketing.

We komen op internet geen negatieve ervaringen met Jacko tegen, en hij komt ons ook over als een sympathieke kerel. Hij plaatst regelmatig nieuwe artikelen en video’s online, en dat laat ons zien dat Jacko serieus is, en geen zogenaamde ‘eendagsvlieg’.

Wat wordt er beloofd?

jacko meijaard
Jacko Meijaard.

In tegenstelling tot vele andere internet marketeers is Jacko wat realistischer met zijn beloftes. Hij laat zien dat hij goed geld verdiend op het internet, zegt dat jij dat ook kunt, maar daar moet je wel wat voor doen.

Als je bereid bent om actief aan de slag te gaan met de informatie uit de Affiliate Marketing Revolutie, dan kun je hier – volgens Jacko – veel geld mee verdienen (exacte bedragen noemt hij niet).

Wat volgens Jacko nog belangrijker is, is de vrijheid die er bij komt als je daadwerkelijk geld verdiend op het internet; de reden waarom Jacko dit allemaal doet.

Volgens Jacko kun je overal ter wereld geld verdienen – als je maar een laptop en internet verbinding hebt -, hoef je aan niks en niemand meer verantwoording af te leggen en ben je dus de baas van je eigen leven.

Dit klinkt natuurlijk erg mooi, en we zijn dan ook benieuwd wat we gaan aantreffen.

Wat krijg je?

Wanneer je inlogt op het Leden-gedeelte van de Affiliate Marketing Revolutie word je direct verwelkomd door een introductie video waarin Jacko de bedoeling van de training uitlegt.

Je krijgt toegang tot 7 Modules (inclusief een aantal bonussen), welke allemaal stap-voor-stap video’s bevatten.

In tegenstelling tot andere internet marketing trainingen krijg je hier geen PowerPoint video’s, maar ‘kijk over mijn schouder mee’-video’s.

Dit doet ons goed.

Jacko laat je zien hoe je vanaf stap 1 een affiliate website opbouwt, hoe je hier verkeer naar toe krijgt en hoe je hier uiteindelijk geld mee kunt verdienen.

Naast deze methode laat Jacko je nog andere methoden zie om geld te verdienen aan de hand van affiliate marketing. Zo komt Facebook-advertising aan de orde, net als het opbouwen van een mailinglijst en het ‘retargeten’ van bezoekers en het maken van een soortgelijke doelgroep.

Misschien dat dit allemaal nog een beetje ingewikkeld krijgt, maar Jacko legt in de video’s alles uit.

Onder iedere video staat trouwens een opdracht, zodat je precies weet wat je nu na het kijken van deze video moet doen. Daarnaast worden er eventueel nog termen uitgelegd, en verdere informatie gegeven.

De stem van Jacko is zeer vriendelijk om naar te luisteren, en Jacko blijft ook tijdens de video’s erg rustig om alles uit te leggen.

De video’s zijn in HD-kwaliteit opgenomen, en indien nodig zoomt Jacko in om je dingen in detail te laten zien.

Is de Affiliate Marketing Revolutie zijn geld waard?

De Affiliate Marketing Revolutie kost 47,- euro en is zijn geld absoluut waar.

Sterker nog, we vinden de Affiliate Marketing Revolutie tot nu toe de beste internet marketing training die we hebben gerecenseerd.

Jacko laat je goede, blijvende methoden zien om geld te verdienen met affiliate marketing en we weten zeker dat als je hier daadwerkelijk actief mee aan de slag gaat, je (veel) geld kunt verdienen.

De Affiliate Marketing Revolutie krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie