Freds Bouwtekeningen ervaringen – onze eerlijke mening

freds bouwtekeningen ervaringenFreds Bouwtekeningen ervaringen? We lezen op het internet en in de doe-het-zelf branche veel over Freds Bouwtekeningen, en besloten een tijdje geleden dit bouwtekeningen pakket zelf maar eens uit te testen.

In onze review Freds Bouwtekeningen bespreken we de bouwtekeningen in zijn geheel (dus wie is Fred, wat krijg je, is het zijn geld waard etc.), maar op deze pagina willen we meer onze ervaringen bespreken.

We krijgen ook veel vragen van mensen die willen weten wat onze ervaringen nou eigenlijk zijn, dus hebben we besloten die hieronder met je te delen.

Freds Bouwtekeningen ervaringen

Wanneer je aan de slag gaat met Freds Bouwtekeningen ga je na betaling direct naar een pagina waarop je je account kunt maken (dus je gebruikersnaam en wachtwoord).

Hiermee kun je straks inloggen op het beveiligde Leden-gedeelte, waarop je alle bouwtekeningen vind.

Wat ons direct opval is dat het Leden-gedeelte erg overzichtelijk in elkaar zit.

Alle bouwtekeningen zijn netjes gesorteerd op categorie. Er zijn overal wel bouwtekeningen van. Denk bijvoorbeeld aan bouwtekeningen van kippenhokken, konijnenhokken, kinderkamers, speelgoed, tuinhuisjes, tuinmeubelen en nog veel meer.

Wanneer je op een categorie klikt, download je direct de desbetreffende bouwtekeningen naar je computer. Van iedere categorie zitten er meerdere bouwtekeningen in het pakket, dus je hoeft het niet te doen met maar één bouwtekening – er zijn meerdere variaties.

Ook worden er regelmatig nieuwe bouwtekeningen toegevoegd en dat vinden we erg goed. Bijna elke week komen er wel nieuwe bouwtekeningen bij. Zo kun je dus altijd weer met wat nieuws aan de slag.

Je kunt Fred ook altijd een berichtje sturen als je iets niet snapt of gewoon meer wilt weten, of als je een bouwtekening wilt aanvragen. Hij reageert erg snel en denkt ook met je mee (je krijgt dus niet van die standaard antwoorden).

Dit vinden we erg goed, en we vinden Freds Bouwtekeningen dan ook die 47,- euro zeker waard. Je krijgt inderdaad meer dan 10.000 bouwtekeningen (en er komen nog telkens nieuwe bij ook), en de bouwtekeningen zijn goed van kwaliteit en van over elke categorie is wel gedacht.

Het Leden-gedeelte is ook erg overzichtelijk en je kunt eenvoudig naar de bouwtekeningen gaan die jij wilt hebben (of gewoon alles in één keer downloaden kan natuurlijk ook).

Onze ervaringen met Freds Bouwtekeningen zijn dan ook erg positief en kunnen het iedereen aanraden die op zoek is naar échte bouwtekeningen. Besef goed dat je na aanschaf van Freds Bouwtekeningen nooit meer nieuwe bouwtekeningen nodig hebt. Dit gaat je dus veel geld besparen.

GA NAAR DE WEBSITE >>

Fred’s Bouwtekeningen
Review door Edwin op 2015-28-06
Beoordeling: 5

Plaats een reactie