Freds Bouwtekeningen inloggen? Hier kun je inloggen!

Dus jij wilt Freds Bouwtekeningen inloggen?

Misschien heb je Freds Bouwtekeningen aangeschaft en ben je op zoek naar het webadres waarop je kunt inloggen om de bouwtekeningen te downloaden.

Geen probleem! Op deze pagina zal ik je exact vertellen op welk webadres je kunt inloggen en hoe dat in zijn werking gaat.

Ga Nu Naar De Kortingspagina >>  

Freds Bouwtekeningen inloggen

Op de pagina http://members.fredsbouwtekeningen.nl/wp-login.php kun je inloggen in het systeem. Als je naar die pagina gaat, moet je inloggegevens invullen. Deze heb je – als het goed is – aangemaakt na de betaling van Freds Bouwtekeningen. Dit ziet er als volgt uit: inloggen freds bouwtekeningen Als je dan op ‘Inloggen’ klikt, ga je naar het Leden-gedeelte van Freds Bouwtekeningen. Hierop vind je alle bouwtekeningen die je kunt downloaden.

Geen inlog gegevens gemaakt?

Wanneer je de bouwtekeningen van Fred hebt gekocht, kom je na betaling op een pagina waarop je een account kunt maken.

Hierop kun je zelf bepalen welke gebruikersnaam en wachtwoord je wilt gebruiken. Het kan soms voorkomen dat je niet naar deze pagina bent toegestuurd, waarschijnlijk is er dan een fout in het systeem. Je hebt dan wel een email van PayPro gehad, met daarop je aankoopsbevestiging.

Hierop staat een mailadres. Het beste kun je daar dan een e-mail naar sturen, met het bericht dat je geen inlog gegevens hebt kunnen aanmaken.

Fred zal je dan helpen en een account voor je aanmaken. Zo kun je toch nog inloggen op Freds Bouwtekeningen!

Lees ook even onze review Freds Bouwtekeningen.

Succes en veel plezier met de bouwtekeningen!

Ga Nu Naar De Kortingspagina >> 

Fred’s Bouwtekeningen
Review door Edwin op 2015-28-06
Beoordeling: 5

3 gedachten over “Freds Bouwtekeningen inloggen? Hier kun je inloggen!”

  1. Ik heb het filmpje bekeken van die ronde tafel, welke je uit kan draaien. Ik zou graag willen weten of daar een tekening van is en/of u een adres heeft wie die kan maken?

    Beantwoorden

Plaats een reactie