Miljonairsmodel oplichting? Lees onze eerlijke mening!

miljonairsmodel oplichtingMiljonairsmodel oplichting? Of krijg je waar voor je geld?

Kun je met een gerust hart aan de slag met het Miljonairsmodel van Casper Camps, of kun je na betaling fluiten naar je geld?

Een paar maanden geleden zijn wij zelf met het Miljonairsmodel begonnen om te kijken wat de training nou precies inhoud, en of het zijn geld waard is.

Onze bevindingen kun je in de review Miljonairsmodel lezen, en op deze pagina bespreken we of het Miljonairsmodel oplichting is, ja of nee.

Wat krijg je in het Miljonairsmodel?

Als je aan de slag gaat met het Miljonairsmodel krijg je toegang tot een online Leden-gedeelte, waar alle video’s uit de training te vinden zijn.

Je ziet als eerste een introductievideo waarin Casper de bedoeling van de training uitlegt.

Wanneer je deze bekeken hebt, kun je door de training heen navigeren.

Je krijgt toegang tot drie fases (of modules, hoe je het ook wilt noemen).

In deze drie fases worden je verschillende methoden en technieken uitgelegd hoe je geld kunt verdienen op het internet; daarmee komen onder andere affiliate marketing, e-mail marketing, listbuilding en het maken van je eigen product aan orde.

Belangrijk om te weten is dat je niet alle fases hoeft te volgen om geld te verdienen op het internet.

Wil je bijvoorbeeld geen eigen product maken, dan hoeft dat niet en kun je bijvoorbeeld prima aan de slag met affiliate marketing.

Maak je overigens geen zorgen als je bovenstaande termen niet begrijpt: Casper legt het je allemaal uit.

Wat vinden wij van het Miljonairsmodel?

casper camps oplichting?
Casper Camps oplichting?

We moeten eerlijk toegeven dat we niet veel van het Miljonairsmodel hadden verwacht, maar dat we toch behoorlijk positief verrast zijn.

Casper legt je stap-voor-stap uit, en laat je precies zien (hij deelt zijn beeldscherm met je), hoe je een passief inkomen dankzij het internet kunt opbouwen.

Dit doe je door zogenaamde ‘assets’ op te bouwen, die jouw elke maand structureel meer geld opleveren.

Hierdoor je je daadwerkelijk nooit geen zorgen meer te maken om geld, omdat je elke maand een stabiel groeiend inkomen creëert.

Miljonairsmodel oplichting?

Absoluut niet! Je krijgt echt enorm veel video’s (wel meer dan 100) en de video’s zijn niet zomaar 1-2-3 in elkaar gestoken.

Je ziet dat Casper veel tijd en energie in het maken van deze training heeft gestopt, en zowel de informatie als de video’s zijn van uitstekende kwaliteit.

Miljonairsmodel oplichting? Wij hadden na twee weken al inkomsten verdiend dankzij het Miljonairsmodel, dus bepaald zelf maar.

Ga Nu Naar De Kortingspagina Van Het Miljonairsmodel >> 

Miljonairsmodel
Review door Edwin op 2015-07-17
Beoordeling: 5

Plaats een reactie