Review: Miljonairsmodel (Casper Camps)

Het Miljonairsmodel van Casper Camps is ondertussen al geruime tijd op de markt en staat nog steeds hoog in PayPro.

Het leek ons daarom een goed idee om een review te schrijven over het Miljonairsmodel van Casper Camps, om je te vertellen over dit ‘geld verdien systeem’.

Zo weet je precies hoe het product in elkaar steekt en of het Miljonairsmodel wel zijn geld waard is.

In deze review gaan we dan ook het Miljonairsmodel van Casper Camps bespreken.

Inhoud review:

Wie is Casper Camps?

Casper Camps is geen onbekende in de internet marketing wereld.

Hij verkoopt al een tijdje (sowieso meer dan 5 jaar) informatieproducten, en is coach van een aantal andere bekende internet marketeers (waar hij natuurlijk ook weer een graantje van mee pakt).

Eerst werkte Casper nog vanuit Nederland, maar ondertussen is hij ‘a la internet lifestyle’ vertrokken naar Curacao om vanuit daar geld te verdienen.

Hij werkt vanuit zijn bedrijf International Marketing Company N.V. en dit bedrijf staat inderdaad netjes bij de Kamer van Koophandel in Curacao geregistreerd.

Als we op internet naar zijn naam zoeken komen we vooral berichten tegen omtrent het Miljonairsmodel. Spitten we echter verder dan vinden we video’s van (wat lijkt op) TV opnames en wat vorige producten die hij gemaakt heeft.

Casper lijkt ons iemand die veel kennis heeft van internet marketing, en dan ook veel waarde gratis weggeeft – vooral op YouTube vinden we veel interessante video’s van hem.

Wat wordt er beloofd?

casper camps miljonairsmodel review
Casper Camps.

Op de verkooppagina van het Miljonairsmodel wordt je onder andere beloofd dat je binnen 90 dagen zo’n 5000,- euro per maand kan verdienen met de informatie en technieken die je in het programma gaat leren.

Natuurlijk weten we dat het aantal verdiensten helemaal afhankelijk is van je eigen inzet, en dus is het wel zo dat je wel wat met de informatie moet doen om deze bedragen te verdienen.

Dat is dan ook wat Casper duidelijk maakt: als je uiteindelijk niks met de informatie uit het programma gaat doen, zul je er ook niks mee verdienen. Zo simpel is het.

Alhoewel 5000,- euro per maand verdienen natuurlijk erg leuk is, is dit nog geen miljonairsinkomen. Dat weet Casper ook.

Hij zegt dan ook dat je door het Miljonairsmodel gaat leven als een miljonair.

Passief geld verdienen. Dus – geld verdienen terwijl jij lekker op het strand een cocktail zit te drinken.

Klinkt erg goed, toch!?

Wat krijg je?

Wanneer je met het Miljonairsmodel aan de slag gaat, krijg je toegang tot vier fases (modules).

In deze fases begin je eigenlijk bij de basis, en zo word je elke keer meer verteld over geld verdienen op internet, met de methode van Casper Camps.

Natuurlijk kun we in deze review niet al te veel over deze methodes vrijgegeven, maar we kunnen je wel zeggen dat alle informatie zeer goed en duidelijk uitgelegd word.

Casper doet alles voor en laat niks achter.

Het leuke van het programma is dat je zowel alles als ‘losstaande’ informatie kunt beschouwen, maar ook als samenhangend geheel kunt gebruiken.

Je kunt de informatie uit fase 1 namelijk prima gebruiken om zo geld te verdienen op het internet, maar wanneer je fase 2 daar bij gaat toevoegen, ga je nog meer verdienen. En zo kun je fase 2 ook weer op zichzelf gebruiken om geld te verdienen.

Hopelijk snap je zo dat wanneer je alle fases gaat toepassen, je bij elkaar veel geld kunt verdienen.

Binnenkant Miljonairsmodel
Member gedeelte van het Miljonairsmodel – met daarin alle video’s.

Het Miljonairsmodel bevat enorm veel video’s en Casper legt je vrijwel alle manieren en technieken uit om geld te verdienen op het internet.

Nogmaals: je moet de informatie en methoden natuurlijk wel zelf gaan toepassen.

De duidelijkheid en het enthousiasme van Casper Camps helpt daar echter wel aan mee.

Je krijgt dus als het ware een super compleet programma, waar alle informatie omtrent geld verdienen op het internet door Casper is ingestopt.

Daarnaast is deze informatie ook nog eens duidelijk samengevat, zodat je echt naar iets toewerkt.

Is het Miljonairsmodel zijn geld waard?

Het Miljonairsmodel van Casper Camps kost 50,- euro.

Doordat het programma enorm veel informatie bevat vinden wij het Miljonairsmodel zeker zijn geld waard.

Alle video’s zijn duidelijk uitgelegd, en je kunt altijd bij de support van Casper terecht als je iets niet snapt.

Besef goed dat veel internet marketeers vaak veel meer geld vragen voor alleen al één fase uit het Miljonairsmodel.

Ons is het gelukt om de 50,- euro die we betaald hebben voor het Miljonairsmodel er in vier dagen uit te halen, dus voor ons was het de ‘investering’ zeker meer dan waard.

Wanneer je serieus aan de slag gaat met de informatie uit het Miljonairsmodel, weten we zeker dat jij hier ook geld mee gaat verdienen.

Het Miljonairsmodel van Casper Camps krijgt dan ook van ons 4,5 sterren.

1 gedachte over “Review: Miljonairsmodel (Casper Camps)”

  1. Na het lezen van jullie review heb ik besloten om aan de slag te gaan met het Miljonairsmodel van Casper Camps. Dit was ongeveer een maand geleden vandaag heb ik daadwerkelijk geld verdiend dankzij het Miljonairsmodel. Het is nog niet veel (67 euro) maar het kan dus wel en daar ben ik super blij mee!

    Beantwoorden

Plaats een reactie