Review: 100 Paleo Recepten (Sebastiaan van Doorn)

Paleo is helemaal in en daar word natuurlijk slim op ingespeeld. Vandaag plaatsen wij onze review van 100 Paleo Recepten gemaakt door Sebastiaan van Doorn.

Vooral nu het lente is en de zomer er weer langzaam aan zit te komen willen wij er natuurlijk zo goed mogelijk uit zien en zo lekker mogelijk in ons vel zitten.

Dit zou – als we iedereen mogen geloven – te realiseren zijn door aan Paleo te beginnen en daar zijn wij natuurlijk hartstikke benieuwd naar.

Hieronder vind je onze bevindingen van de 100 Paleo Recepten van Sebastiaan van Doorn.

Inhoud review:

Wie is Sebastiaan van Doorn?

De maker en verkoper van dit product is Sebastian van Doorn. Hij heeft een eigen bedrijf opgestart welke Sebastiaan Teken- en Adviesbureau heet.

Hier houdt hij zich – zoals de naam al doet vermoeden – bezig met bouwkunde.

Een ietwat rare combinatie als je ziet dat hij hieruit ook zijn 100 Paleo Recepten product mee verkoopt, maar dat hoeft natuurlijk geen probleem te zijn.

Op social media claimt Sebastiaan van Doorn zich als een Paleo recept, maar we zien er op eventuele forums weinig van terug.

Sebastiaan lijkt ons meer een ondernemer die ziet dat er geld te verdienen valt in de Paleo-branche, en daar slim op inspeelt door een product te (laten) maken.

Anyway, we kunnen geen negatieve ervaringen over Sebastiaan vinden, dus je zit wat dat betreft redelijk safe bij hem.

Wat wordt er beloofd?

sebastiaan van doorn
Sebastiaan van Doorn.

Op de verkooppagina doet Sebastiaan geen onwerkelijke claims.

Hij zegt dat hij zelf door Paleo zo’n 40 kilo is afgevallen, en laat daar ook een voor- en achter foto van zien.

Daarnaast zegt hij dat je in zijn 100 Paleo Recepten ebook eenvoudig klaar te maken Paleo recepten gaat zien, die ook “eenvoudig geschreven” zouden zijn.

Voor de rest vertelt Sebastiaan op de verkooppagina weinig spannends.

Wat krijg je?

Wanneer je aan de slag gaat met de 100 Paleo Recepten krijg je toegang tot 3 ebooks.

Het hoofd ebook en twee bonussen.

Het 100 Paleo Recepten ebook bevat – zoals de naam al doet vermoeden – simpelweg 100 Paleo recepten. Deze recepten zijn goed en simpel omschreven. Daarnaast bevatten de recepten stuk voor stuk bijbehorende foto’s die je laten zien wat je dus uiteindelijk gaat klaar maken.

De meeste recepten die we geprobeerd hebben vonden we lekker, en waren ook makkelijk klaar te maken. Dit ebook zit gewoon goed in elkaar.

Naast het 100 Paleo Recepten ebook bevat het pakket dus nog twee bonussen. Hier zijn wij wat minder over te spreken.

De bonussen voelen een beetje afgeraffeld aan, en dat vinden wij jammer, want dit doet de score niet ten goede.

Het gaat hier overigens om de ebooks 30 Smoothy Recepten en 30 Paleo Sauzen (inhoud is precies wat de titel zegt).

Alhoewel het leuke ideeën zijn voor ebooks, is de informatie mager (bereidingswijze vinden wij niet duidelijk) en leek de inspiratie ook op te zijn bij de Sauzen.

Is 100 Paleo Recepten zijn geld waard?

100 Paleo Recepten kost 19,95 euro en dat vinden wij een goede prijs voor dit pakket.

Je krijgt precies wat je op de verkooppagina is beloofd (100 Paleo recepten), en nog twee extra bonussen, al hoef je het hier niet voor te doen.

Als de kwaliteit van de bonussen net zo goed was als de kwaliteit van het 100 Paleo Recepten ebook, kreeg dit product van ons 5 sterren.

Echter is dat het niet, en krijgt 100 Paleo Recepten van Sebastiaan van Doorn van ons 4 sterren.

Ben je op zoek naar een ebook met daarin makkelijk en snel klaar te maken Paleo recepten (die ook nog eens makkelijk te lezen zijn) voor een niet te dure prijs? Dan is dit ongetwijfeld wat voor jou.

Plaats een reactie