Review: Het Dash Dieet Plan (Katja Callens)

Na een korte vakantie is het tijd voor een nieuwe review op Info Reviews.nl. Vandaag plaatsen we dan ook onze review van Het Dash Dieet Plan van Katja Callens.

Nu de zomer steeds dichterbij begint te komen en het weer warmer word, willen we natuurlijk klaar zijn voor de zomer en met een goed en zelfverzekerd gevoel over het strand lopen.

Of Het Dash Dieet Plan van Katja Callens ons daarmee (en jou dus) kan helpen, lees je in onderstaande review.

Inhoud review:

Wie is Katja Callens?

Katja Callens kennen we ondertussen van Het Mentale Internet Marketing Plan en Het Mentale Dieet Plan.

Blijkbaar vond ‘Katja’ dit nog niet genoeg, en heeft ze dus besloten een nieuw dieet op de markt te brengen.

We zeggen ‘Katja’ tussen aanhalingstekens omdat Katja niet een echt persoon is, maar een personage.

Wie de echte persoon achter Katja Callens is, durven we niet te zeggen, maar als we op internet zoeken, vinden we dat de maker in België geregistreerd staat, onder het bedrijf Sofcom.

Het lijkt er op dat de maker zo anoniem mogelijk wil blijven, want het bedrijf staat geregistreerd onder een postadres, en zo missen we dus verdere contactgegevens.

Toch lezen we verder op internet dat ‘Katja’ haar klanten (bijna) altijd netjes te woord staat, en dat – wanneer je beroep wilt doen op de Geld Terug Garantie – het geld ook gewoon (bijna) altijd netjes word teruggestort.

Weet echter wel dat je niet je niet met Katja te maken hebt, maar met een slimme (internet) marketeer.

Wat wordt er beloofd?

katja callens
Katja Callens.

Wat je eerst moet weten is dat het Dash Dieet oorspronkelijk uit Amerika komt.

Dat is ook wat je in de video op de verkooppagina ziet; een video van de Amerikaanse gezondheid ‘guru’ Dr. Oz die het Dash Dieet aanprijst.

Onze ‘Katja’ heeft hier dus haar eigen Dash Dieet van gemaakt, en heeft dat te koop gezet.

Volgens Katja is het geen zogenaamd “Crash Dieet”, hoef je “geen gekke dingen te doen”, “komen er geen shakes of maaltijdvervangers aan de pas”, hoef je “geen punten of calorieën te tellen” en krijg je geen “JOJO effect”.

Daarnaast beloofd Katja dat je bloeddruk binnen 14 dagen verlaagt word, en dat het Dash Dieet Plan gezond, afwisselend en smakelijk is.

Op zich zijn dit geen onrealistische claims, en worden er geen gekke beloftes gedaan als “val 10 kilo binnen 10 dagen af”.

Verder vinden we nieuwsberichten waarin vermeld word hoe gezond het Dash Dieet is, en lezen we testimonials van – niet bestaande – personen.

Wat krijg je?

Wanneer je aan de slag gaat met Het Dash Dieet Plan krijg je eerst een uitleg over wat het Dash Dieet nou eigenlijk is, en hoe het Dash Dieet op jouw levensstijl kan worden toegepast.

Daarnaast krijg je een ‘persoonlijk voedingsschema’, welke afhankelijk is van je leeftijd en geslacht. Let er op dat dit niet echt persoonlijk is, maar dat er simpelweg een paar verschillende voedingsschema’s zijn, en je het voedingsschema krijgt wat het meest bij jouw leeftijd en geslacht te maken heeft.

Er worden 160 recepten meegeleverd met Het Dash Dieet Plan, en die kun je dus in je voedingsschema neerzetten.

Deze recepten zijn goed en duidelijk beschreven, en je kunt zien dat er tijd en moeite is gestoken in het samenstellen van deze recepten.

Het is natuurlijk wel aan jou om iets met de recepten en het voedingsschema te doen.

Wanneer je daadwerkelijk aan de slag gaat met de Dash recepten en het voedingsschema, dan kun je hier ongetwijfeld mee afvallen en je bloeddruk verlagen.

Echter moeten we wel zeggen dat er heel veel Dash Dieet recepten gratis op het internet te vinden zijn, en vragen wij af of het veel meerwaarde heeft om te betalen voor deze 160 recepten.

Al is het natuurlijk wel zo dat je nu in één keer meer dan genoeg Dash Dieet recepten hebt, en je zelf niet veel tijd en energie hoeft te steken in het vinden en sorteren hier van.

Plus, ze zijn natuurlijk gewoon Nederlands.

Is Het Dash Dieet Plan zijn geld waard?

Het Dash Dieet Plan kost 47,- euro en dat vinden wij een redelijke prijs voor wat je krijgt.

Zoals we hierboven ook al aangaven zijn veel Dash Dieet recepten ook gratis op internet te vinden, en veel meer dan recepten zit niet in dit Dash Dieet Plan recept.

De recepten zijn echter erg duidelijk en goed (in het Nederlands) beschreven. Daarnaast heb je bij Het Dash Dieet Plan alle recepten in één klap bij elkaar, en dat is natuurlijk ook wat waard.

Wanneer je serieus met Het Dash Dieet Plan aan de slag gaat, ga je hier ongetwijfeld de voordelen die beloofd worden realiseren. Je moet het natuurlijk wel zelf doen.

Omdat het product gewoon goed van kwaliteit is, en niet meer kost dan vijf tientjes, krijgt Het Dash Dieet Plan van ons 4 sterren.

 

Plaats een reactie