Review: Het Mentale Internet Marketing Plan (Katja Callens)

Wil je beginnen met het Mentale Internet Marketing Plan van Katja Callens maar wil je eerst een review over deze training lezen?

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Een maandje geleden zijn wij namelijk met het Mentale Internet Marketing Plan van Katja Callens begonnen en op deze pagina delen wij onze bevindingen.

Zo weet jij aan het einde van deze review of het Mentale Internet Marketing Plan zijn geld waard is of niet.

Inhoud review:

Wie is Katja Callens?

De maker van dit product is Katja Callens.

Katja kennen we van Het Mentale Dieet Plan en Het Dash Dieet Plan, maar ze heeft besloten haar internet marketing kennis ook in een informatie product te gieten, en daar is Het Mentale Internet Marketing Plan dus het resultaat van.

Wanneer we zoeken op Katja Callens vinden we dat Katja Callens niet de echte naam is van de maker, maar dat de maker dus een pseudoniem gebruikt.

De ‘Katja’ die je op de foto ziet, is dus niet de echte maker van het product. Wie wel de maker is, kunnen we helaas niet vinden.

Laat je dus niet verleiden door de vriendelijke glimlach van ‘Katja’.

Als we op internet zoeken komen we niet echt negatieve verhalen tegen (ook niet met betrekking tot het Mentale Dieet Plan), en de support lijkt ook goed in elkaar te steken.

Het is dus niet zo dat wanneer je een product van Katja koopt, je daarna geen contact met haar kunt opnemen. Dit zit gewoon netjes in elkaar.

Wat wordt er beloofd?

katja callens
Katja Callens

Op de verkooppagina van Het Mentale Internet Marketing Plan wordt beloofd dat je gaat leren en ontdekken hoe je eindelijk geld gaat verdienen op het internet.

Er wordt niet gesmeten met super hoge bedragen, en dat vinden we mooi om te zien.

Er zijn namelijk genoeg internet marketeers die strooien met kreten als “vanaf morgen ga je 300,- euro per dag verdienen”, wat natuurlijk de grootste onzin is.

In tegenstelling tot andere internet marketing producten, gaat het hier om een 12 maanden coaching programma.

In deze twaalf maanden ga je met de informatie van Katja omgetoverd worden naar een internet marketeer die daadwerkelijk (veel) geld verdiend op het internet.

Hoeveel dat is, ligt natuurlijk aan je inzet, maar volgens Katja moet je met de informatie uit het programma zeker geld gaan verdienen.

Het maakt volgens Katja niks uit of je nou veel of weinig ervaring hebt, iedereen moet dit kunnen, al lezen we wel dat dit meer voor de beginnende internet marketeer is.

Wat krijg je?

Wanneer je begint met het Mentale Internet Marketing Plan krijg je niet direct toegang tot alle module’s.

Je krijgt meteen toegang tot module 1, en zo krijg je elke maand toegang tot een nieuwe module.

Dit heeft als grote voordeel dat je niet direct overspoeld word met veel informatie en dat je door de bomen het bos niet meer zit.

Dit is de inhoud van de training:

inhoud mentale internet marketing plan

Omdat we toegang kregen tot een review exemplaar van het Mentale Internet Marketing Plan, kregen we direct toegang tot alle module’s.

We moeten eerlijk zeggen dat we op zich niet veel van de informatie hadden verwacht, maar tot onze verbazing is alle informatie zeer duidelijk en daadwerkelijk informatief.

We kunnen natuurlijk niet alles van de training verklappen, maar er word serieus hele goede informatie gegeven over hoe je geld kunt verdienen op het internet.

Zo word je geleerd hoe je geld kunt verdienen als affiliate (door andere producten te promoten), maar er word je ook verteld hoe je offline geld kunt verdienen, én hoe je geld kunt verdienen door je eigen product op te zetten.

Dit wordt allemaal in een manier uitgelegd waarvoor je zelf echt geen technische kennis voor nodig hebt.

Wij vonden vooral Trainingen #5 en #6 erg interessant om te lezen; ‘Katja’ geeft hier namelijk enorm veel goede tips die wij nog niet wisten.

Wat we overigens nog willen vermelden is dat het hier om geschreven informatie gaat, en dus niet om videotrainingen – besef dat goed.

Katja is overigens ook goed te bereiken, dus mocht je vragen hebben, dan kun je altijd om support vragen.

Is Het Mentale Internet Marketing Plan zijn geld waard?

Het Mentale Internet Marketing Plan kost ’tijdelijk’ (goede marketing truc) 27,- euro per maand (normaal zou dit volgens Katja 67,- euro zijn), en komt dus neer op 324,- euro voor een jaar.

Dat vinden wij best veel geld voor geschreven informatie, ware het niet dat het goede informatie is die je daadwerkelijk kunt gebruiken en toepassen.

We vinden het een goede training, en het feit dat je elke maand een nieuwe module krijgt vinden we goed bedacht. Zo word je dus niet overspoeld met informatie, wat in dit geval veel te veel informatie zou zijn.

Echter vinden we het (maandelijkse) bedrag best aan de hoge kant en twijfelen we of het niet een té hoog bedrag is voor deze informatie.

Natuurlijk beseffen we dat wanneer je door deze informatie jaarlijks een (meer dan) full time inkomen gaat verdienen, het een kleine investering is.

Er zijn echter goedkopere trainingen op de markt die net zo veel (of nog meer) informatie bevatten.

Wanneer het Mentale Internet Marketing Plan slechts eenmalig 67,- euro zou kosten, zou het de volle vijf sterren van ons krijgen, maar omdat dat niet het geval is, krijgt het van ons vier sterren.

Plaats een reactie