Review: Masterfunnel (Natalie van Scheltinga)

Na onze review van Magische Mails is het tijd voor een review van een nieuw product van Natalie van Scheltinga, namelijk Masterfunnel.

Masterfunnel werd de afgelopen weken namelijk erg gepromoot, en het leek ons een goed idee om het programma zelf uit te proberen en zo een eerlijke review te schrijven.

In deze review bespreken we dus de Masterfunnel training van Natalie van Scheltinga, en laten we je weten of de training zijn geld waard is of niet.

Inhoud review:

Wie is Natalie van Scheltinga?

Natalie van Scheltinga is één van de weinige internet marketeers die daadwerkelijk haar eigen naam gebruikt.

We zien genoeg internet marketeers die producten uitbrengen, waarvan dat namelijk niet zo is, en dat Natalie dat wel doet, vinden we erg fijn en komt dan ook betrouwbaar over.

Natalie is pasgeleden verhuisd naar het zonnige Lanzerote, iets wat ze al lange tijd wilde, en dankzij de internet lifestyle ook heeft gerealiseerd.

Een veelgehoorde kreet is dan ook “geld verdienen met internet marketing waar en wanneer je maar wilt”, en Natalie is daar een goed voorbeeld van.

Anyway, Natalie staat netjes bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder haar bedrijf Expeditie Internet en we kunnen niet echt negatieve verhalen over haar programma’s vinden.

Ze is netjes te bereiken, en reageert ook op mails en Facebook-berichtjes, onze complimenten, want dat zien we niet vaak!

Wat wordt er beloofd?

natalie van scheltinga
Natalie van Scheltinga.

Natalie beloofd op haar verkooppagina (en video) dat je in de Masterfunnel gaat leren hoe je “een ongelimiteerde stroom aan cash kunt genereren die elke dag van de week voor jou werkt, voor de rest van je leven”.

Dat is een grote belofte en we zijn dan ook benieuwd of Natalie deze belofte waar kan maken.

Naast deze grote belofte, belooft ze dat je met deze methode “geld kunt printen op commando” en hoe je het leven van je dromen kunt leven.

Daarnaast zouden we een “bewezen sales funnel techniek” ontdekken, die zorgt voor hogere inkomsten, net als “een ongelimiteerde stroom aan bezoekers”, “gegarandeerde inkomsten” en “verkopen wanneer en waar je dat maar wilt”.

Dat zijn grote beloftes en we zijn dan ook benieuwd of Natalie deze beloftes waar kan maken.

Wat krijg je?

Wanneer je met de Masterfunnel van Natalie van Scheltinga aan de slag gaat, krijg je toegang tot ongeveer 30 video’s.

Deze video’s zijn opgedeeld in vijf module’s, namelijk:

  • Masterfunnel
  • Masterprofits
  • Mastertraffic
  • Mastertactics
  • Bonus

In deze video’s ga je leren hoe je een geautomatiseerd verkoopproces kunt opzetten. Het is dus geen training over affiliate marketing, maar je gaat leren hoe je je eigen producten kunt verkopen.

Laten we vooropstellen dat de informatie uit de trainingsvideo’s van goede kwaliteit is. We merken dat Natalie veel tijd en energie in het maken van de training heeft gemaakt, en dat waarderen we enorm.

Wel vinden we de inhoud van de video’s een beetje mager. Soms gaat het allemaal een beetje snel, en andere dingen (juist hele simpele dingen) gaan erg langzaam.

Daarnaast vinden we dat Natalie best wat meer video’s mocht maken, om het één en ander meer toe te lichten.

Daar moet echter wel bij gezegd worden dat wanneer je vragen hebt, je Natalie altijd kunt bereiken om je vragen te stellen.

Ook kun je lid worden van een Facebook groep, waar je met alle andere leden kunt praten, overleggen en discussiëren over de training en de inhoud er van.

Natalie heeft echter wel beloofd dat de training continu aangevuld gaat worden met nieuwe video’s, maar dat blijft natuurlijk nog maar afwachten hoelang ze dit zal doen en hoe informatief deze video’s zijn.

Is Masterfunnel zijn geld waard?

In eerste instantie kost Masterfunnel 1,- euro. Dit is echter alleen voor de proefperiode.

Let er goed op dat na de eerste maand er elke maand 37,- euro van je rekeningnummer wordt afgeschreven.

Dit kun je echter natuurlijk wel altijd stopzetten, maar we wilden je er toch even op wijzen (niet dat je denkt dat het slechts eenmalig 1,- euro kost).

Wanneer je hier dus een jaar mee aan de slag gaat, ben je 408,- euro kwijt, en dat vinden we toch veel geld voor deze training.

Er zijn namelijk andere trainingen op de markt waar je voor minder geld meer informatie krijgt.

Echter kunnen we niet zeggen dat de informatie die Natalie verteld slecht is, en we vinden het ook erg fijn dat Natalie altijd te bereiken is.

Wanneer je pas nieuw bent in de ‘internet marketing wereld’, kan dit een goede cursus voor je zijn om je op weg te helpen. Daarbij moet je echter wel beseffen dat je niet alles alleen zal kunnen doen, en je af en toe hulp nodig hebt van Natalie, of andere internet marketeers.

Als je het systeem snapt, en een aantal masterfunnels hebt opgezet, en je hier actief mee door blijft gaan, weten we zeker dat je hier een leuk zakcentje mee kunt verdienen, en dit kun je natuurlijk altijd nog opschalen naar meer.

Masterfunnel krijgt van ons 3 sterren, maar dat komt voornamelijk door de hoge (abonnement) prijs. Als dit product eenmalig 47,- euro zou kosten, zou het een ander verhaal zijn.

Je kunt Masterfunnel natuurlijk wel gewoon een maandje testen, dan ben je slechts 1,- euro kwijt en daar kun je het niet voor laten.

Plaats een reactie