Review: Magische Mails (Natalie van Scheltinga)

Tijd voor weer een nieuwe review op Info Reviews.nl. Dit keer bespreken we het product Magische Mails van Natalie van Scheltinga.

Deze training is al enige tijd te koop, maar het leek ons een goed idee om een review te schrijven van Magische Mails.

In deze review vertellen we je over de inhoud van Magische Mails, en of de training zijn geld waard is.

Inhoud review:

Wie is Natalie van Scheltinga?

Natalie van Scheltinga is een bekende in de ‘internet marketing’-wereld. Ze gebruikt (in tegenstelling tot veel andere internet marketeers) haar echte naam, en haar bedrijf Expeditie Internet staat netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Als we verder gaan zoeken naar de naam Natalie van Scheltinga komen we er achter dat ze momenteel op Lanzerote woont. Naar eigen zeggen leeft ze “haar grote droom”, en dat is natuurlijk mooi om te zien.

We hebben kort contact gehad met Nathalie en het lijkt er op dat ze gewoon netjes alle vragen beantwoord. Niks om je zorgen over te maken dus.

Wat wordt er beloofd?

natalie van scheltinga
Natalie van Scheltinga

In de verkoopvideo beloofd Natalie dat wanneer je met Magische Mails aan de slag gaat, je gaat leren om ongelimiteerde hoeveelheden aan geld kunt verdienen op het internet.

Ze zegt dat ze met dit zelfde systeem in vier dagen zo’n 1000,- euro verdiend. En dat is natuurlijk niet mis.

Ook zegt ze dat je dit systeem zonder enige vorm van technische kennis kunt toepassen, en dat je hier al snel geld mee gaat verdienen.

Dit zijn behoorlijke beloftes die Natalie doet, en we zijn benieuwd of ze deze waar kan maken.

Wat krijg je?

Wanneer je met Magische Mails gaat beginnen krijg je direct je inloggegevens opgestuurd. Je kunt dus inloggen in een online-gedeelte waar je alle video’s ziet.

Deze video’s zijn van goede kwaliteit, maar we vinden de video’s enorm theoretisch.

In de video’s ga je leren hoe je aan de hand van e-mail marketing geld kunt verdienen. Dit ga je doen door lead-capture pagina’s te maken, waar je traffic naar stuurt, en zo geld kunt verdienen door zowel een mailinglijst op te bouwen, als andermans product te verkopen.

Klinkt dit je nu allemaal heel ingewikkeld en moeilijk in de oren? No worries! In de training wordt je alles uitgelegd!

De video’s zijn namelijk (saaie) PowerPoint presentaties en er word in de praktijk niks voorgedaan. Dit vinden wij erg jammer, omdat we toch wel graag willen zien hoe je het één en ander moet opzoeken.

Begrijp ons niet verkeerd, de training bestaat uit best wat video’s, maar de inhoud hiervan vinden we wat te wensen over laten. Het mag allemaal wel wat praktischer.

Dit neemt niet weg dat alles niet goed word uitgelegd, want Natalie besteed zeker veel tijd aan het uitleggen van bepaalde zaken (soms zelfs te lang – vinden we).

Hierdoor kan de training erg interessant zijn voor de beginnende internet marketeer, die zo bepaalde termen uitgelegd krijgt.

Echter vinden wij voor de persoon die al verstand heeft van internet marketing, de training niet veel toevoegen, en dit komt met name door de stijl van de video’s.

Is Magische Mails zijn geld waard?

Magische Mails kost 37,- euro en dat is op zich niet veel geld voor een videotraining.

Voor de beginnende internet marketeer is deze training de 37,- euro zeker waard, maar voor de persoon die er al wat langer mee bezig is, is dit weggegooid geld.

Wanneer Natalie meer aandacht zou besteden aan de inhoud van de training zelf en dan vooral zelf dingen voor zou doen, zou het een ander verhaal zijn.

Nu komen de video’s ons erg saai en ongeïnspireerd over, waardoor het soms lastig is om onze aandacht er bij te houden.

Magische Mails krijgt van ons 3 sterren.

Plaats een reactie