Review: Het Grote Puppy Boek (Guy Stijven)

Vandaag reviewen we Het Grote Puppy Boek, welke geschreven is door Guy Stijven.

Een opvallend product; een product in deze markt komen we niet vaak voor op PayPro.

Toch leek het ons een goed idee om met de ebooks van Guy Stijven aan de slag te gaan, om zo een eerlijke review te kunnen schrijven.

Hieronder lees je dan ook onze review van Het Grote Puppy Boek van Guy Stijven.

Inhoud review:

Wie is Guy Stijven?

Normaal gesproken – wanneer je onderzoek doet naar de maker van een product – kom je op internet genoeg informatie over de verkoper tegen.

Zo kom je bijvoorbeeld berichten op forums tegen die met de niche van het product te maken heeft.

In dit geval is dat niet zo. We komen namelijk niets tegen wat Guy verbindt met puppy’s of honden. Iets wat we erg opvallend vinden en waardoor we twijfelen aan de expertise van Guy.

Want, is Guy wel een expert op het gebied van puppy’s, of wil hij gewoon ebooks verkopen?

Wanneer we verder zoeken zien we dat zijn e-mailadres aan het bedrijf Stiff(.be) hangt. Als we naar deze website gaan zien we geen verdere informatie; iets wat ons zorgen maakt.

Als we nog verder onderzoek doen zien we dat Guy verschillende affiliate websites heeft gemaakt (waar hij voornamelijk het Miljonairsmodel van Casper Camps promoot), maar niets duidt er op dat Guy een expert is op het gebied van puppy’s.

We konden dan ook geen foto van Guy vinden.

Wat wordt er beloofd?

Guy beloofd dat wanneer je met zijn ebooks aan de slag gaat, je jouw puppy kunt veranderen in een “gehoorzame, lieve puppy”.

Dit zou zonder al te veel moeite kunnen, en al met een paar minuten per dag; kreten waar we een beetje huiverig van worden.

Op de verkooppagina lezen we ook dat Guy bepaalde geheimen heeft die je op normale puppy-trainingen niet zou leren, en verteld ook dat deze trainingen toch veel te duur zijn.

Anyway, Guy beloofd je dus dat je dankzij de informatie uit de ebooks, je jouw puppy verandert in een lieve, gehoorzame puppy.

Wat krijg je?

Wanneer je aan de slag gaat met Het Grote Puppy Boek krijg je toegang tot vijf ebooks in totaal, namelijk:

 • Het Grote Puppy Boek
 • Aandoeningen Bij Honden, de meest voorkomende kwalen en hun aanpak
 • Zo Denkt een Hond (Deel 1)
 • Zo Denkt een Hond (Deel 2)
 • Zo Denkt een Hond (Deel 3)

Laten we voorop stellen dat de laatste drie bonussen net zo goed in één ebook gestopt konden worden, want deze informatie vinden we vrij minimaal.

In het ‘hoofd e-book) worden voornamelijk de basisprincipen uitgelegd. Zoals hoe je jouw pup kunt trainen inclusief de standaard oefeningen als Zit en blijven. Deze informatie is totaal niet wereldschokkend.

Het negatieve gevoel wordt versterkt doordat we – als we verder gaan zoeken – er achter komen dat de informatie gewoon uit een Engelstalig e-book komt, welke je voor 5,- euro kunt kopen.

Je krijgt dan ook nog eens voorbeeld video’s – iets wat we in het ebook niet tegenkomen.

Daarnaast bevat het ebook enorm veel grote afbeeldingen, waardoor het wel veel informatie lijkt, maar dit hartstikke tegenvalt.

Het ebook wordt dus voornamelijk gevuld met plaatjes en minimaal met informatie.

Is Het Grote Puppy Boek zijn geld waard?

Het Grote Puppy Boek kost 19,97 euro en qua prijs valt het dus wel mee. Daarnaast krijg je volgens Guy nog een 60-dagen-niet-goed-geld-terug garantie, waardoor je in principe geen enkel risico loopt.

Echter vinden wij het ebook de kleine twintig euro absoluut niet waard en zouden we je willen aansporen om een ander (fysiek) boek te kopen.

Vaak zijn deze boeken nog goedkoper, en bevatten ze nog meer informatie ook.

Wat we vooral jammer vinden is dat Het Grote Puppy Boek gewoon vertaald is uit een Engelstalig boek, en dat Guy Stijven absoluut geen expert is, maar dit gewoon een poging is om op het internet geld te verdienen.

Het Grote Puppy Boek van Guy Stijven krijgt van ons anderhalve ster.

2 gedachten over “Review: Het Grote Puppy Boek (Guy Stijven)”

 1. Als je inderdaad even googled op “het grote puppyboek” kom je al heel snel in een andere site (hondentraining.nu) die het boek aanprijst (kopie van een kopie) de site tegen van de oorspronkelijke schrijver van dit boek DoggyDan (theonlinedogtrainer.com).
  Gewoon puur een ordinaire vertaling.
  Voor slechts 1 dollar heb je 3 dagen toegang tot het member-gedeelte.
  Met slechts 1 nachtje niet slapen of bij toerbeurt is het zelfs mogelijk om alle informatie van de site te “bezichtigen”.
  Die 20 euro van Guy alle geld nog te duur.
  Vind je die ene dollar nog te duur, wat het ook is, kun je gewoon op YouTube “Doggy Dan” intypen en je hebt gratis alle video’s met engelstalige uitleg geheel gratis.
  Kortom, met de huidige techniek haal je zo gratis alle informatie van internet.
  En zeg nou zelf, alles wat we weten over het trainen van honden en het hele leven van een hond staat al jaren gewoon overal op internet.
  Iets nieuws is zoeken naar een druppel in een wereldzee.
  Als je alles goed bekijkt en leest en dat in praktijk brengt, ben je ook een

  Doggy Dan
  Martin Gaus
  Ceasar Milan

  Wanneer je het zaakje bundelt in een verkoopbare e-boekje dan ben jij ook een

  Guy Stijven

  Het is maar net hoe je het bekijkt.

  Beantwoorden

Plaats een reactie