Review: Win Hem/Haar Terug (Michelle van den Berghe)

Vandaag plaatsen we een review van het Win Hem/Haar Terug ebook van Michelle van den Berghe.

Michelle van den Berghe is voor ons een compleet nieuwe naam in de wereld van digitale informatie producten, maar dat komt natuurlijk omdat we niet zo in de Relatie-markt thuis zijn.

Toch leek het info product (Win Hem/Haar Terug ebook) van Michelle van den Berghe ons interessant om te reviewen, en zie hier onze review :-)!

Inhoud review:

Wie is Michelle van den Berghe?

Zoals we in de inleiding al aangaven is Michelle van den Berghe een nieuwe naam voor ons.

Dat hoeft natuurlijk niet slecht te zijn, want wanneer je voor het eerst een digitaal product in PayPro lanceert, is het natuurlijk niet gek dat je nog redelijk onbekend bent in de ‘internet marketing wereld’.

Wanneer we onderzoek doen naar de naam Michelle van den Berghe komen we natuurlijk haar website Liefdesverdriet.nl tegen (wat trouwens een hele goede URL is).

Echter, wanneer we verder zoeken, komen we er achter dat Michelle van den Berghe niet haar echte naam is, maar dat ze eigenlijk Martine Martinaud heet.

In het verleden had Martine (of Michelle) een bedrijf waar ze Franse bijles gaf; welke onder de Kamer van Koophandel netjes stond ingeschreven onder Natuurlijk Frans.

Op een zeker moment is ze zich meer gaan storten op internet marketing, en kwam ze in aanmerking met internet marketeer Casper Camps, waar ze coaching van heeft gehad.

Hierdoor heeft ze dus online trainingen ontwikkeld, waarvan Win Hem/Haar Terug er één van is.

Momenteel staat ze bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder de naam Optitude Coaching & Publishing.

We zien wel dat Michelle (vanaf nu noemen we haar gewoon zo) actief content aan het maken is voor Liefdesverdriet.nl, dus het is niet dat dit een soort ‘one time thing’ is.

Wat wordt er beloofd?

michelle van den berghe.
Michelle van den Berghe

Wanneer we naar de verkooppagina van Win Hem/Haar Terug gaan lezen we de belofte dat je dankzij het ebook gaat leren om je relatie met je ex te herstellen.

Dit ga je – volgens Michelle – leren door de geheime methode van Win Hem/Haar Terug te gebruiken.

Deze methode zou je leren hoe je onmiddellijk de controle terug over de situatie kunt krijgen en hoe je binnen 5 minuten van een gebroken ziel tot een zelfverzekerd persoon door het leven kan gaan.

Daarnaast lezen we dat je dankzij het Terug Bij Je Ex Model gaat leren hoe je je ex achter jou aan kunt laten lopen (in plaats van andersom), hoe je in no-time aantrekkelijk wordt in de ogen van je ex en ga je de weerstandswisser leren (deze zou er voor zorgen hoe je ex blij zal zijn bij ieder contactmoment tussen jullie.

Genoeg mooie beloftes dus!

Wat krijg je?

Als je met het Wim Hem/Haar pakket gaat beginnen, krijg je ten eerste toegang tot het ‘hoofd ebook’, deze beschikt uit 140 pagina’s en bevat veel waardevolle informatie.

We dachten eigenlijk dat de informatie vrij standaard zou zijn (“laat zien dat je veranderd bent”), maar dat is het helemaal niet.

In het ebook ga je onder andere jezelf analyseren om zo bij de kern van je “problemen” met jezelf te komen. Hierna ga je jezelf herprogrammeren (en zo dus veranderen) waarna het voor je ex aantrekkelijk moet worden om bij je terug te komen.

Naast de ‘lees informatie’ vinden we ook allerlei opdrachten die je moet uitvoeren.

We vinden de informatie en de opdrachten erg duidelijk, en echt alles wordt uitgebreid behandeld. Het is natuurlijk wel aan jou om wat met de informatie te doen.

Naast het ‘hoofd ebook’ krijg je nog 4 bonussen, namelijk:

  • Toegang tot de Facebook groep (om zo problemen met elkaar te bespreken en tips te geven)
  • 10 dagen e-mailconsult
  • Levenslange updates
  • 3 video’s uit het coaching programma “Van breuk tot Doorbrak” (deze zijn ook erg waardevol)

We zien dat Michelle veel tijd en energie heeft gestoken in het complete pakket en dat het niet zomaar 1-2-3 in elkaar is gezet.

Is Win Hem/Haar Terug zijn geld waard?

Win Hem/Haar Terug kost 49,- euro, en dat is best wat geld voor een ebook (als we de bonussen niet meerekenen).

Echter vinden we de informatie die in het ebook staat erg goed en uitgebreid.

We merken dat Michelle van den Berghe veel kennis over de materie heeft, en dat ze een echte expert is. Dit in tegenstelling tot vele andere guru’s die je van alles beloven, maar hun beloften niet waar kunnen maken.

Daarnaast kost een uurtje relatietherapie vaak al heel wat meer dan 49,- euro, en met de informatie uit het ebook (en de Facebook groep) is de kans zeker groot dat je je ex weer terug kunt krijgen.

Echter blijft het veel geld voor een ebook.

Win Hem/Haar Terug van Michelle van den Berghe krijgt van ons 4 sterren.

Plaats een reactie