Review: 14 Daagse Online Detox (Evelina Zinger)

Vandaag plaatsen we onze review over het 14 Daagse Online Detox programma van Evelina Zinger.

We kregen een mail dat Eveline dit programma had gelanceerd, en dus besloten we om zelf eens met het programma aan de slag te gaan, om te kijken of het wat is en of het zijn geld waard is.

Ben je benieuwd naar onze ervaringen en twijfel je om zelf aan de slag te gaan met het 14 Daagse Online Detox programma van Evelina Zinger?

Lees dan hieronder onze eerlijke ervaringen, mening en review!

Inhoud review:

Wie is Evelina Zinger?

Evelina Zinger is de maakster en verkoopster van dit programma.

Evelina is gepassioneerd door gezond (en lekker) eten en heeft enkele jaren geleden het fenomeen detoxen ontdekt. Hierdoor is – naar eigen zeggen – haar lichaam weer helemaal schoon en gezond, en merkt ze dat gezonde voeding enorm belangrijk voor haar is.

Wanneer we op internet gaan zoeken naar Evelina Zinger komen we inderdaad activiteiten van enkele jaren geleden tegen, wat aangeeft dat ze geen ‘eendagsvlieg’ is of een pseudoniem gebruikt.

Ze is veel actief op social media, en is ook actief op haar website Gezondblog.nl waar ze regelmatig nieuwe artikelen en video’s op plaatst.

Evelina staat netjes bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Niks om je zorgen over te maken dus!

Wat wordt er beloofd?

Veel mensen beginnen met een dieet programma, maar haken na enkele weken (of zelfs dagen) alweer af.

Hierdoor blijven mensen hangen in een soort van jojo-effect, en worden er nooit echte resultaten geboekt.

Evelina beloofd dat dit bij haar 14 Daagse Online Detox programma anders is.

Naar eigen zeggen heeft Evelina een programma ontwikkeld waarmee je blijvend moet kunnen afvallen, je vet gaat verliezen en jezelf fitter en gezonder gaat voelen.

Door haar programma zou je onder andere vanaf de eerste dag vet gaan verliezen, beter gaan slapen, meer energie gaan krijgen, lekkerder eten, een gezondere huid krijgen, een betere weerstand krijgen en dat allemaal ook nog eens goedkoop onder aan de streep.

Het programma zou voor iedereen te volgen zijn.

Wij zijn benieuwd naar wat we gaan aantreffen!

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om met het 14 Daagse Online Detox programma aan de slag te gaan, kun je na betaling direct aan de slag. Je wordt namelijk gelijk doorgestuurd naar een geheime pagina waarop je toegang krijgt tot het volledige pakket.

Je ziet gelijk dat er veel tijd en moeite aan het in elkaar zetten van het programma is besteed.

Het programma ziet er namelijk erg netjes uit en is erg compleet.

Evelina geeft je alles wat je nodig hebt. Informatie om te starten met detoxen, meer dan 40 recepten die allemaal zijn voorzien van afbeeldingen, bereidingswijze en ingrediënten, boodschappenlijstjes, maaltijd plannen en tips en informatie om af te vallen en gezonder te leven.

Alles is netjes verzorgd en Evelina is zeer compleet in haar uitleg. Ze vertelt je alles en laat niks achterwege. Alles is van uitstekende kwaliteit.

Wij zijn nu twee weken verder en zijn al enkele kilo’s afgevallen en voelen ons echt enorm fit en gezond.

Is het 14 Daagse Online Detox programma zijn geld waard?

Het 14 Daagse Online Detox programma kost 47,- euro en dat vinden wij een prima prijs voor wat je krijgt.

Je krijgt namelijk een enorm compleet pakket wat alle informatie bevat over afvallen, detoxen en gezonder leven. Je krijgt afwisselende recepten, complete boodschappenlijstjes en maaltijd plannen voor ieder moment van de dag.

Ons heeft het positieve resultaten gebracht, en we weten zeker dat dit het voor jou ook gaat doen.

Het 14 Daagse Online Detox programma krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie