Review: Overwin je Overgang (Ria Kamelle)

Vandaag plaatsen we onze review over het ebook Overwin je Overgang van Ria Kamelle.

Van onze lezers kregen we steeds meer aanvragen om dit product eens te recenseren, en dus besloten we om het ebook zelf aan te schaffen om op deze pagina onze review en ervaringen te kunnen delen.

Twijfel je dus nog om Overwin je Overgang aan te schaffen, en weet je nog niet zeker of het nou echt wel wat voor jou is, en of je door het ebook sterker, beter en zelfverzekerder door de overgang heen gaat komen?

Lees het hieronder in onze eerlijke en onafhankelijke Overwin je Overgang review!

Inhoud review:

Wie is Ria Kamelle?

Ria Kamelle is de schrijfster van Overwin je Overgang en is geen onbekende van ons.

We hebben namelijk al eens eerder een ebook van haar behandeld, namelijk onze Slank door de Overgang review, en dit ebook kwam goed uit de verf.

Ria is 49 jaar en zat zelf ook in de overgang. In tegenstelling tot jou heeft Ria de overgang wel een positieve manier meegemaakt, en is ze er zelfs beter uit gekomen.

Hoe ze dit heeft gedaan, beschrijft ze natuurlijk in haar ebook.

Ria staat netjes bij de Kamer van Koophandel ingeschreven en we kunnen over haar geen negatieve ervaringen vinden.

We namen contact op met Ria en hadden na twee uur al een net en passend antwoord terug. Niks om je zorgen over te maken dus!

Wat wordt er beloofd?

ria kamelle
Ria Kamelle.

Veel vrouwen ervaren de overgang als iets negatiefs.

Ze hebben allerlei klachten en voelen zich ongezond en zijn niet zeker van zich zelf. Hun zelfvertrouwen daalt.

Ria heeft op haar manier de overgang als iets positiefs ervaren, en belooft je dus dat je dankzij de informatie uit haar ebook, jij de overgang ook als positief kunt ervaren.

In haar ebook zal ze onder andere een praktische en heldere uitleg geven over de overgang (het Overgangsmodel).

Ze vertelt je hoe je lichamelijke klachten tijdens de overgang kunt elimineren en ook hoe je geestelijke klachten onder controle krijgt.

Daarnaast ga je ontdekken hoe je fitter, gezonder, energieker en zelfverzekerder door de overgang komt, en krijg je meer dan 100 tips om van al je overgangsklachten af te komen.

Wij zijn benieuwd naar wat we gaan aantreffen!

Wat krijg je?

Na betaling kun je direct aan de slag met het Overwin je Overgang ebook en de bijbehorende bonussen. Je wordt na betaling namelijk gelijk doorgestuurd naar een geheime pagina waarop je het hele pakket kunt downloaden.

Je ziet al gelijk dat er veel aandacht en energie is besteed aan het ebook en de bonussen, en dat dit niet in één dag in elkaar is gezet.

Overwin je Overgang is ten eerste al prachtig vormgegeven en bevat enorm veel informatie en tips.

Ria begint met haar verhaal en vertelt je over haar ervaringen in de overgang. Van hoe zij de overgang als iets heel ergs negatiefs ervaarde, naar het moment dat ze ontdekte hoe ze van haar overgangsklachten af kon komen.

We kunnen je natuurlijk niet alles over de inhoud vertellen, maar het ebook is zeer compleet. Je krijgt informatie en tips van Ria die je ongetwijfeld gaan helpen om van je overgangsklachten af te komen, en krijgt uitgebreid advies over de juiste voeding.

Voeding is namelijk erg belangrijk, en door de recepten die Ria je voor het ontbijt, middageten en avondeten vertelt, te gebruiken, ga je jezelf veel fitter en vol energie voelen.

Aan alles is te merken dat Ria het ebook met haar hart heeft geschreven.

Is Overwin je Overgang zijn geld waard?

Overwin je Overgang kost maar 29,- euro en dat vinden wij een prima prijs voor wat je krijgt; eigenlijk nog iets te koop, aangezien de bonussen dit alleen al waard zijn.

Je krijgt namelijk ook toegang tot een actieve community waar ook andere vrouwen hun verhaal doen, en tips geven en informatie delen over hoe hun de overgang beleven en waardoor ze de overgang juist beter ervaren. Alleen dit al vinden wij onbetaalbaar.

Vraag jezelf af hoeveel het jou waard is om de overgang positief te ervaren. Voor nog geen drie tientjes kun je een grote en belangrijke periode in je leven die veel vrouwen als negatief ervaren, juist omkeren tot iets positiefs.

Overwin je Overgang krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie