Review: Slank door de Overgang (Ria Kamelle)

Vandaag plaatsen we onze review over het ebook Slank door de Overgang van Ria Kamelle.

We kregen namelijk steeds meer aanvragen om met dit ebook aan de slag te gaan, en dus besloten we om Slank door de Overgang zelf te kopen zodat we op deze pagina onze eerlijke review, mening en ervaringen kunnen delen.

Twijfel je nog of Slank door de Overgang wat voor jou is en of je er echt door kunt gaan afvallen?

Lees hieronder onze eerlijke Slank door de Overgang review en ervaringen.

Inhoud review:

Wie is Ria Kamelle?

Ria Kamelle is de maakster en verkoopster van Slank door de Overgang.

Wanneer we op internet gaan zoeken komen we veel informatie over Ria tegen. Zo zien we dat ze behoorlijk actief is in ‘de wereld’ van de overgang en afvallen.

We zien namelijk veel online activiteiten; namelijk dat ze regelmatig expert artikelen schrijft over de overgang en afvallen.

Zelf is ze ook door de overgang gegaan, en heeft ze daar verschillende boeken over geschreven.

We zien dat Ria netjes bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven en we komen zo snel geen negatieve ervaringen over haar tegen.

Niets om je zorgen over te maken dus!

Wat wordt er beloofd?

ria kamelle
Ria Kamelle.

Zoals de naam al doet vermoeden wordt er beloofd dat je dankzij de informatie uit het ebook van Ria gaat ontdekken hoe je tijdens de overgang toch slank kunt worden (of blijven).

Veel vrouwen komen namelijk enkele kilo’s aan tijdens de overgang, en voelen zich een stuk onzekerder tijdens dit proces.

Dankzij Slank door de Overgang zou je juist op een gezonde manier kilo’s af kunnen vallen, zonder jojo effect, te hoeven sporten of hongerig gevoel.

Ria vertelt je hoe je jouw hormonen zo in kunt gaan zetten dat ze ‘voor jou gaan werken’ en dat ze vet gaan verbranden, in plaats van vet opslaan.

Wij zijn benieuwd naar wat we gaan aantreffen!

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om aan de slag te gaan met het Slank door de Overgang ebook, kun je na betaling direct aan de slag. Na betaling wordt je namelijk gelijk doorgestuurd naar een geheime pagina waarop je het ebook en de bijbehorende bonussen kunt downloaden.

Je ziet meteen dat dit geen ebook is wat in een paar dagen in elkaar is gezet. Nee, hier is tijd en energie aan besteed. De vormgeving is namelijk erg mooi, en ook qua inhoud ontbreekt het aan niks.

Slank door de Overgang is een ebook wat is geschreven door een vrouw, voor vrouwen. Dat merk je aan alles.

Ria vertelt je haar ‘overgangsverhaal’ en hoe zij het voor elkaar heeft gekregen om tijdens de overgang af te vallen en zich zelfverzekerd te voelen.

Je krijgt informatie over hoe je je hormonen zo kunt inzetten dat ze vet gaan verbranden, en nog meer informatie om tijdens de overgang af te vallen. Natuurlijk kunnen we niet alle informatie die Ria in haar ebook beschrijft hier behandelen, maar geloof ons dat het een zeer compleet ebook is.

Naast de informatie die je krijgt, krijg je een boel recepten die allemaal voorzien zijn van afbeeldingen, bereidingswijze en ingrediënten.

Al met al is Slank door de Overgang een zeer compleet ebook waarvan wij zeker weten dat het vrouwen in de overgang zal gaan helpen om af te vallen en zichzelf gezonder en zelfverzekerder te voelen.

Is Slank door de Overgang zijn geld waard?

Slank door de Overgang kost 37,- euro en dat is een prima prijs voor wat je krijgt.

Ria Kamelle heeft een zeer compleet ebook geschreven wat vrouwen in de overgang ongetwijfeld zal gaan helpen om af te vallen. De informatie is goed en duidelijk beschreven, en alle recepten die je krijgt zijn netjes verzorgd en compleet.

Wat is het jou waard om de overgang op een prettige en fijne manier te beleven? Veel vrouwen verliezen hun zelfvertrouwen en maken een periode in het leven mee. Dankzij Slank door de Overgang hoeft dit niet zo te zijn.

Slank door de Overgang krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie