Review: 7-Daagse Detox (Marjolijn Verkaik)

Vandaag plaatsen we onze review over het 7 Daagse Detox programma van Marjolijn Verkaik.

We kregen namelijk regelmatig aanvragen om dit programma eens te recenseren en dus besloten we om het programma zelf aan te schaffen, en eens te kijken wat Marjolijn Verkaik ons te bieden heeft.

Twijfel je dus nog om zelf aan de slag te gaan met het 7 Daagse Detox programma van Marjolijn? Lees dan hieronder onze eerlijke review, mening en ervaringen.

Inhoud review:

Wie is Marjolijn Verkaik?

Marjolijn Verkaik is de verkoopster van het 7 Daagse Detox programma.

We weten dat Marjolijn een expert is op het gebied van gezondheid, diëten en smoothies. Ze heeft dan ook al meerdere ebooks geschreven.

Daarnaast werkt ze regelmatig samen met niemand minder dan Jesse van der Velde, welke natuurlijk ook bekend staat als een expert op het gebied van gezondheid.

Marjolijn staat netjes bij de Kamer van Koophandel ingeschreven en we kunnen tot dusver geen negatieve berichten of ervaringen over haar vinden.

Niks om je zorgen over te maken dus!

Wat wordt er beloofd?

Marjolijn Verkaik
Marjolijn Verkaik.

Marjolijn belooft je een ebook waarin wordt uitgelegd hoe je kunt afvallen, vet kut verliezen en jezelf gezonder en fitter kunt voelen.

De kern is dat je jezelf als het ware gaat ‘ontgiften van je lever om gezonder en energieker te voelen’.

Dit is noodzakelijk omdat je jezelf constant aan toxische stoffen blootgeeft en deze stoffen dus telkens je lichaam binnenkomen.

Je lichaam is – volgens Marjolijn – niet goed in staat om deze stoffen uit zich zelf te kunnen verwijderen, en dus heeft je lichaam daar hulp mee nodig. Die hulp komt natuurlijk in de vorm van het 7 Daagse Detox ebook.

Dit alles met als resultaat dat je gaat afvallen, vet gaat verbranden en jezelf fitter en gezonder gaat voelen. Dit komt ook weer ten goede voor je huid én voor je humeur.

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om met het 7 Daagse Detox programma aan de slag te gaan, krijg je na betaling direct toegang tot het ebook en de bijbehorende bonussen.

Je kunt dus direct van start.

Het ebook kun je op je computer lezen, maar ook op je ereader of tablet zetten. Als je wilt kun je het ebook natuurlijk ook gewoon uitprinten.

Marjolijn vertelt in het ebook wat doteren precies inhoud en waarom het zo belangrijk is.

Je krijgt kant en klare dagmenu’s en recepten voor het ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner.

Alle recepten zijn netjes van afbeeldingen, bereidingswijze en ingrediënten voorzien, en het hele ebook ziet er ook netjes en verzorgd uit.

Nadat wij enkele weken met het 7 Daagse Detox programma aan de slag waren gegaan, hadden we na anderhalve week ongeveer 1 kilo afgevallen. We begonnen ons ook fitter en energieker te voelen; we kregen overal meer zin in.

De informatie en recepten die Marjolijn geeft lijken dus te werken, en daar zijn we blij om. Het voelt goed om eens te detoxen.

Is het 7 Daagse Detox programma zijn geld waard?

Het 7 Daagse Detox programma kost 47,- euro en dat vinden wij bijna geen geld voor wat je krijgt.

Naast het ebook krijg je namelijk ook toegang tot een besloten ledensite waar je andere deelnemers treft en makkelijk tips en advies kunt wisselen.

Tel daarbij op dat we na anderhalve week al mooie resultaten kregen door de adviezen en recepten van Marjolijn op te volgen, en je hebt een programma waar je ongetwijfeld door gaat afvallen, vet gaat verbranden en (volgens ons nog belangrijker) jezelf fitter en gezonder gaat voelen.

Het 7 Daagse Detox programma krijgt van ons 5 sterren.die je kunt gebruiken tijdens je detox kuur.

Plaats een reactie