Review: 303 Heerlijke Dieetrecepten (Katja Callens)

Vandaag plaatsen we onze review over 303 Heerlijke Dieetrecepten van Katja Callens.

We kregen namelijk behoorlijk wat aanvragen om dit ebook van Katja Callens eens te behandelen, en dus besloten we om zelf het ebook aan te schaffen en er mee aan de slag te gaan.

Twijfel je dus nog of het 303 Heerlijke Dieetrecepten ebook wat voor jou is? En of je er echt door kunt gaan afvallen?

Lees dan hieronder onze eerlijke review, mening en ervaringen!

Inhoud review:

Wie is Katja Callens?

Katja Callens is de maakster en verkoopster van het 303 Heerlijke Dieetrecepten ebook.

Katja is dan ook geen onbekende van ons; we hebben al meerdere producten van haar op onze website gerecenseerd, zoals het Mentale Dieet Plan waar ze ook het meest van bekend is.

Ze is al jaren actief in de wereld van gezond eten en afvallen, en heeft dus veel ervaring en kennis op het gebied van diëten.

Katja staat netjes bij de Kamer van Koophandel ingeschreven en wij hebben geen negatieve ervaringen met haar gehad. We hebben contact met haar opgenomen om een aantal vragen te stellen, en kregen binnen twee uur al antwoord.

Niks om je zorgen over te maken dus!

Wat wordt er beloofd?

katja callens
Katja Callens.

Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om 303 dieetrecepten om af te vallen en een platte buik te krijgen.

Katja heeft drie ebooks gemaakt, wat bij elkaar voor 303 dieetrecepten bevat. De ebooks zijn dus opgedeeld in drie volumes.

Volgens Katja zijn er veel andere ebooks op de markt die ook dieetrecepten bevatten, maar die er juist voor zorgen dat je geen energie meer hebt. 303 Heerlijke Dieetrecepten moet hier verandering in brengen.

De dieetrecepten die je van Katja krijgt zullen volgens haar de juiste portie energie geven om fit de dag door te komen, en krijg je ook geen last van een namiddag-dipje.

Daarnaast zullen de maaltijden lekker, makkelijk en snel klaar te maken zijn en genoeg aan vitaminen bevatten.

En dit alles natuurlijk met één resultaat: afvallen en een platte buik krijgen!

Wat krijg je?

Wanneer je besluit om met het 303 Heerlijke Dieetrecepten ebook van Katja aan de slag te gaan, kun je na betaling direct aan de slag. Je kunt de drie volumes namelijk direct downloaden en op je computer zetten.

Als je wilt kun je de drie volumes ook op je ereader of tablet zetten, of natuurlijk gewoon uitprinten als je dat zou willen.

Je krijgt precies wat je is beloofd (en eigenlijk nog meer), meer dan 303 recepten om af te vallen.

De recepten zijn zeer variërend en zijn geschikt voor elk moment van de dag. Zo geeft Katje je recepten voor in de ochtend, middag, na-middag, avond en ‘late night’.

Alle gerechten zijn voorzien van afbeeldingen, bereidingswijze en ingrediënten.

We moeten eerlijk toegeven dat we niet heel veel van 303 Heerlijke Dieetrecepten hadden verwacht, maar dat we toch aangenaam zijn verrast. De kwaliteit is erg goed, en de gerechten zijn lekker, makkelijk klaar te maken en (vooral) genoeg variatie!

Is 303 Heerlijke Dieetrecepten zijn geld waard?

303 Heerlijke Dieetrecepten kost 57,- euro en dat vinden wij een prima prijs voor wat je krijgt.

Je krijgt hier 303 recepten die er ongetwijfeld voor zullen zorgen dat je gaat afvallen en jezelf fitter en gezonder gaat voelen. Dat is tenminste wat het voor ons heeft gedaan.

Alle recepten zijn netjes voorzien van afbeeldingen, bereidingswijze en ingrediënten en zijn vooral erg variërend en ook nog eens lekker en gezond.

303 Heerlijke Dieetrecepten krijgt van ons 5 sterren.

Plaats een reactie