Review: SlimPlus Afslankkuur

Vandaag plaatsen we onze review over SlimPlus.

We kregen namelijk behoorlijk wat aanvragen om deze afslankuur eens te recenseren, en dus besloten we om zelf aan de slag te gaan met het SlimPlus programma.

Twijfel je nog of de SlimPLus Afslankkuur wat voor jou is? En of je er daadwerkelijk door gaat afvallen?

Lees hieronder onze eerlijke review, mening en ervaringen.

Inhoud review:

Wat gebeurd er na betaling?

In tegenstelling tot andere afslank programma’s gaat het hier niet om een digitaal product wat je direct na betaling kunt downloaden.

SlimPlus is vooral een afslank kuur waarmee het draait om supplementen die je moet innemen.

Wij kregen de supplementen en de verdere inhoud een dag later nadat we hadden besteld al in huis. Dat is dus behoorlijk snel en je hoeft niet lang te wachten voordat je aan de slag kunt.

SlimPlus bevat ook een aankoopgarantie, dus je hoeft je geen zorgen te maken en kunt binnen een bepaald altijd dagen altijd de bestelling retour sturen en je geld terug krijgen.

Waaruit bestaat het SlimPlus pakket?

Naast de supplementen bevat het SlimPlus ook een aantal recepten. Deze recepten zullen je ondersteunen bij je dieet.

Daarnaast krijg je nog een boek waarin de richtlijnen staan van het SlimPlus ‘principe’. Hierin wordt ook meer informatie vertelt over de supplementen en hoe je ze juist moet innemen.

Ook krijg je een capsuledoosje en meetinstrumenten.

Ten slotte krijg je toegang tot online coaching. Dit houdt in dat je online al je vragen kwijt kunt aan de experts van SlimPlus en dat je passend advies krijgt.

Natuurlijk krijg je de supplementen ook per post opgestuurd. Dit zijn supplementen voor 25 dagen.

Een goed gevuld pakket dus!

Onze eerlijke SlimPlus review

We moeten eerlijk zeggen dat we niet zo veel van de Slim Plus Afslankkuur hadden verwacht.

Toch waren we aangenaam verrast; mede ook door de snelle thuisbezorging en de verzorging van het pakket.

In het bijbehorende boek lees je alles over de supplementen en hoe je deze correct (met tijdstippen en al) moet innemen.

Het is belangrijk om te weten dat SlimPlus drie mogelijkheden heeft, namelijk SlimLean Body (vooral voor sporters die een strak lichaam willen), SlimVital Body (veel mineralen en vitaminen) en SlimClean Body (hogere vetverbranding en verwijdering van afvalstoffen).

Voor ieder wat wils dus.

Door de supplementen te gebruiken ga je zeker kilo’s afvallen; dit allemaal zonder te sporten en zonder op je eten te hoeven letten.

Natuurlijk wordt je in het bijbehorende boek met recepten vertelt hoe je door gezonder te eten (nog sneller) kunt afvallen, maar alleen met de supplementen zou je al genoeg hebben.

Na 25 dagen de supplementen te hebben gebruikt, waren we inderdaad enkele kilo’s afgevallen, en dit allemaal zonder dieet of extra sporten.

Is SlimPlus zijn geld waard? (+ kortingslink)

SlimPlus kost 89,- euro en dat vinden we niet veel geld voor wat je krijgt.

Je krijgt meer dan 150 capsules en goede bijbehorende informatie zoals de dieetrichtlijnen en recepten.

Het mooie is dat je door de supplementen daadwerkelijk binnen 25 dagen gaat afvallen, en je dus in een vrij korte periode kilo’s gaat kwijtraken en een mooier lichaam krijgt.

Wij vinden SlimPlus dan ook zeker zijn geld waard en raden het iedereen aan die vooral in een korte periode en zonder concessies te leggen wilt gaan afvallen.

SlimPlus krijgt van ons 5 sterren en is via onderstaande kortingslink direct te bestellen.

Plaats een reactie